- 28 Ocak 2021
- 2.325
- 1.440
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikisinde de göremedim canım(Kızlar bir şey yok değil mi? Benim gözlerim artık oyun oynuyor sanki bana. ArasaNillGerek goldBride Kahhve mutlutablo @ayb00 Eki Görüntüle 3461153
Kuzum naptın çıktı mı sonuç1 saate çıkacakmış
İşe de gec kaldim inşallah 30dk gec kalmayla geçer bugünüm
Saat 3de evden ciktim 4du 7 gece kan alindi uzakligi siz düşünün
Ay şimdi gördüm msjını. Bat gecikmeye girmiş miydiBen de elendim arkadaslar sonuc 1,20
Daha da yukselmez
Hahahahaha valla öyle ya. Neyse yarın öğreniriz anyayı konyayıEe bunda var gölge mölge değil beyin yakan mantık soruları gibi bu testler senin
Kullanılan ilaçlardan olabilir canım, tüp bebekte de progesteron kullanınca yalancı hamilelik belirtisi veriyor ya o yüzden de gününü bekleyip kandan verin diyorlar8 agustos ama ben aşılama yaptırdım ya o yüzden 12 veya 14 gun test yapabilirim
Hayatımda ilk defa ovulasyon testim kopkoyu
Bu normal mi
Pko hastasıyım ben asla lh testleri ile yumurtlama yaklayamamis biriyimdir sizce betadan kaynakli olabilir mi
İnşallah hayırlı haberlerle gelHahahahaha valla öyle ya. Neyse yarın öğreniriz anyayı konyayı
Bekliyorum agac oldumKullanılan ilaçlardan olabilir canım, tüp bebekte de progesteron kullanınca yalancı hamilelik belirtisi veriyor ya o yüzden de gününü bekleyip kandan verin diyorlar
Yok canim 8 agustos o zamani degil 9 agustosu beklicemAy şimdi gördüm msjını. Bat gecikmeye girmiş miydi
Ben de 2 gündür yapmamak için zor tutuyorum kendimi, test boşa gidicek diye de yapmıyorumBekliyorum agac oldum
Neyse üzülmek yok devam
Pik demek bugün başlayıp üç gün değerlendirin canım. Bu arada testi yapmaya devam et silikleşmeyi görmek için
Kız 8 ağustos mu senin bat daha dört gün bar ne bu acele bende geciktin falan sandımYok canim 8 agustos o zamani degil 9 agustosu beklicem
yumurta catlamis mi oluyor siliklesincemiPik demek bugün başlayıp üç gün değerlendirin canım. Bu arada testi yapmaya devam et silikleşmeyi görmek için
Evet silikleşince çatlamış oluyoryumurta catlamis mi oluyor siliklesincemi
ovulasyon testi bile olsa pozitif gormek cok guzelEvet silikleşince çatlamış oluyor
Ama aşılama ya erken öğrenirim diye umut ettimKız 8 ağustos mu senin bat daha dört gün bar ne bu acele bende geciktin falan sandım
Gecikme oldu muBen de 2 gündür yapmamak için zor tutuyorum kendimi, test boşa gidicek diye de yapmıyorum