Bebek varsa tutunmasını yoksa da adeti başlatıyorBu dediğiniz ilaç ne işe yariyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek varsa tutunmasını yoksa da adeti başlatıyorBu dediğiniz ilaç ne işe yariyo
Cuma günü doktor bana verirmi acaba bu ilaçtanBebek varsa tutunmasını yoksa da adeti başlatıyor
Bana onu diyende olmadı 10 gün adet bekledim bitki çayıyla salak gibiDeğişiyor işte belirtiler kuzum ben sadce hissetmiştim 0 belirtim vardı. Bana demeseler sana hamile hâli gelmiş ha var sende birşeyler aklıma gelmezdi benim
Konuşun doktorunuzla gecikmeniz varsa verme ihtimali yüksek. Ben her doktora gittiğimde veriyordu bana çünkü ilaçsız adet olmuyordum ya da çok gecikiyordumCuma günü doktor bana verirmi acaba bu ilaçtan
Şimdide biz bekliyoruz adeti ağrıları var kendi yokBana onu diyende olmadı 10 gün adet bekledim bitki çayıyla salak gibi
Benim adetim hiç sasmazdi ilk defa bu ay 2 gün gecikti normalde gününü asla atlamadiKonuşun doktorunuzla gecikmeniz varsa verme ihtimali yüksek. Ben her doktora gittiğimde veriyordu bana çünkü ilaçsız adet olmuyordum ya da çok gecikiyordum
test yapmıştınız galiba siz değil mi ? Bir kaç gün daha bekleyip kan verebilirsiniz bence ilk defa böyle bir gecikmeniz varsaBenim adetim hiç sasmazdi ilk defa bu ay 2 gün gecikti normalde gününü asla atlamadi
Testi bugün yaptım negatif cuma günü doktoruma gecikmem var dersem bidaha test ister galibatest yapmıştınız galiba siz değil mi ? Bir kaç gün daha bekleyip kan verebilirsiniz bence ilk defa böyle bir gecikmeniz varsa
Off off testler negatif adet gelmiyor bundan daha kötü ne olabilir demiycem daha kötüsü de var çünkü. Elimiz kolumuz bağlı bekliycez zaten doktora gitsekte aynı ilacı verecekKuzum bende aynı durumdayım. Duphastonun son ilacını alıcam akşam. Biraz daha beklicem ama ben. Haftaya kadar olmazsam o zaman gidicem. Ama çok sıkıldım bende gerçekten Candy7777
Belki geç göllenmedir ben ilk gebeliğimi 10 gün gecikme sonunda öğrenmiştim
Yine nasip olur inşallah size kucağınıza almakBana onu diyende olmadı 10 gün adet bekledim bitki çayıyla salak gibi
Evet evet ister muhtemelen hadi inşallah güzel haberler alırsınEvet
Testi bugün yaptım negatif cuma günü doktoruma gecikmem var dersem bidaha test ister galiba
Ay inşallah canım yaEvet evet ister muhtemelen hadi inşallah güzel haberler alırsın
Aynen öyle birde ilaç bittikten sonra en geç 1 hafta içinde olman gerekiyor ya ondan dolayı doktorda bişey yapmıcak eve yollayacak bence. O yüzden bekle bence haftaya kadar e zaten haftaya da olmazsak bir sıkıntı vardır yaniOff off testler negatif adet gelmiyor bundan daha kötü ne olabilir demiycem daha kötüsü de var çünkü. Elimiz kolumuz bağlı bekliycez zaten doktora gitsekte aynı ilacı verecek
Haklısın biraz bekliyim ozaman bendeAynen öyle birde ilaç bittikten sonra en geç 1 hafta içinde olman gerekiyor ya ondan dolayı doktorda bişey yapmıcak eve yollayacak bence. O yüzden bekle bence haftaya kadar e zaten haftaya da olmazsak bir sıkıntı vardır yani