- 8 Temmuz 2024
- 987
- 408
- 38
Tamam bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bekliyorum
2 gün sonra tekrar yapalım inşallah o zaman çift çizgiyi görürüzBende şimdi erken yaptım
2 gün geçtiği için olsaydı silik bile çıkardıGaliba yok yanlış görmüyorsam
Ben de regl oldum şimdi neysem diğer aya artık inşallah bu ay da böylece geçti benim için2 gün geçtiği için olsaydı silik bile çıkardı
Sen oldun rahatladin bende hala yok ve bacaklarıma ağrı vuruyo artıkBen de regl oldum şimdi neysem diğer aya artık inşallah bu ay da böylece geçti benim için
2 gün sonra doktor kontrolüm var gecikmem var dersem kanda bakar2 gün sonra tekrar yapalım inşallah o zaman çift çizgiyi görürüz
2 gün gecikme var olsa çıkardı2 gün sonra tekrar yapalım inşallah o zaman çift çizgiyi görürüz
Belki geç göllenmedir ben ilk gebeliğimi 10 gün gecikme sonunda öğrenmiştim2 gün gecikme var olsa çıkardı
O da var tabii azıcık akışına biraksaniz zaten anne ben burdayım diyecek o size kalbinizda hissedeceksiniz varlığını. Ama sabırsız biz herşeyde bir şey arıyoruzK
Bizler karnın şişmesine fırsat vermeden belirti aramaya başlıyoruz maalesef ben bu ay ful göbek sevdim bebek diye regl şişliğiymiş ya reglim bir hafta gecikse de farkında olmasam hani öyle bi kafa istiyorum
Değişiyor işte belirtiler kuzum ben sadce hissetmiştim 0 belirtim vardı. Bana demeseler sana hamile hâli gelmiş ha var sende birşeyler aklıma gelmezdi benimBenim sadece adet ağrılarım oldu öğürmedim, gaz kabızlık yoktu aksine 9 ay hiç kurmadım, 6 ay ishale uğraştım ♀. Hiç ihtimal vermediğim için gebeliğe çok iyi hatırlıyorum adet olacakmış ağrısı var ya bende sadece o vardı sıcak su torbaları mı koymadım adaçayları mı içmedim. Sıcak dualara mı girmedim adet sökülsün diye. Şimdi de uzunca bi zamandır gebelik istediğim için rahim böyle bazen pıt pıt atar ya hani olur mu sizlerde de bilmiyorum aha bu sefer bebek var diye sevinmişliğim olurdu gebeliğin ilerleyen aylarında onu ilerde hıçkırık tutunca kalbim rahmimde atıyo gibi olurdu hep yine öyle sanırdım ama tabi gebelik olmadı bidaha hiç
Daha tam pik olmamış 2-3 günü vardır diye düşünüyorumKızlar ovulasyon testi yapıyorum 2 gündür acaba yumurtlama yakın mı demek bu ben tam anlayamadım. adetim bitti 2 gün sonra basladım
İnsllah oyledirBelki geç göllenmedir ben ilk gebeliğimi 10 gün gecikme sonunda öğrenmiştim
Belki geç döllenme olmuştur kan testinde kesin sonucu alırsın2 gün sonra doktor kontrolüm var gecikmem var dersem kanda bakar
İnşallah canım ama bilmiyorum bu erken gebelik testi bütün umudumu yok etti bu aya dairBelki geç döllenme olmuştur kan testinde kesin sonucu alırsın
Benim 2 gün geçti negatif hala umut etmeye çalışıyorum daha senin günün gelmemiş çok umut var canımKızlar adete 4 gün var erken gebelik negatif çıktı. Hala ümit var mıdır? Adet sancılarım da var.
Bu dediğiniz ilaç ne işe yariyoKuzum bende aynı durumdayım. Duphastonun son ilacını alıcam akşam. Biraz daha beklicem ama ben. Haftaya kadar olmazsam o zaman gidicem. Ama çok sıkıldım bende gerçekten Candy7777