- 8 Temmuz 2024
- 986
- 408
- 38
Kadın doğumdan randevu aldım ayın 2 ne ben Şubat'ta 3 aylık korunma iğnesi yaptım son 2 aydır adetim gayet duzenliydi ama bu 2 aydada Yasmin kullandım çalışıyorum diye biraz daha zaman geçsin dedim şimdi işten ayrılacam deneyelim dedik bu iğne ve hapın etkisi olurmu hamile kalamamam içinAdet olmazsan 1 hafta sonra tekrar ver
Peki canım yapma ama yaptığın zaman kesin haber verEvet salı günü yapmıştım en son hiç yapmak istemiyorum birkaç gün sonra yaprım artık
En son salı günü yapmıştım. 17sinde yumurtladığımı düşünüyorum yanılıyor da olabilirim oyüzden birkaç gün sonra yaparım artıkNe zaman test yapcan canim
Tabiki de sizsiz olur mu hiçPeki canım yapma ama yaptığın zaman kesin haber ver
Yumurtlamadan en az 7 gün geçmesi gerekiyo kanda görünmesi için demişti doktorum ben 9 günü kan verdim 02 çıktıEn son salı günü yapmıştım. 17sinde yumurtladığımı düşünüyorum yanılıyor da olabilirim oyüzden birkaç gün sonra yaparım artık
Bilemiyorum canım doktoruna sor mutlakaKadın doğumdan randevu aldım ayın 2 ne ben Şubat'ta 3 aylık korunma iğnesi yaptım son 2 aydır adetim gayet duzenliydi ama bu 2 aydada Yasmin kullandım çalışıyorum diye biraz daha zaman geçsin dedim şimdi işten ayrılacam deneyelim dedik bu iğne ve hapın etkisi olurmu hamile kalamamam için
Hayret bişey biraz saygı nezaket yani evet hepimiz gerilebiliyoruz ama hıncımızı birbrimizden çıkaramayız iki yüzlü demek ne demek. Eline diline hakim olamayan girmesin böyle topluluklara terbiyesizliğin lüzumu yok.Boş işler kuzum ya biri test attı. Biri çizgi göremedim dedi diye vay efendim sen nasıl göremedim dersin diye polemik çıktı. Bende her iki tarafın suyuna gidip sakinleşdirmeye çalışırken iki yüzlü oldum. Sonra da bunun için tartıştım. İki yüzlü olsaydım herkesin okuyabildiği bir yere yazmazdım her ikisine yazdığımı her iki kişi de okuyabiliyor sonuçta.
Boşver ya bunları. Benim bat 22si hala gelen giden yok en son salı test yaptım bir şey çıkmadı daha da yapmadım bekliyorum öyle
regl oldun mu kız
yeni evliyim cahilliğime verin övülasyon testi ne demek oluyor hamilelik baslangıcı mı, erken gebelik testi ile farkı neKızlarrşuan adetimin 2.günü, 1 hafta erken adet oldum
Bu ovülasyon testi az önce yaptım, haydi bakalım bu neyin nesi? Öff
Yumurtlamayı takip ediyosunyeni evliyim cahilliğime verin övülasyon testi ne demek oluyor hamilelik baslangıcı mı, erken gebelik testi ile farkı ne
Yumurtlama yi gösterir yani dogurganligin en yüksek olduğu günleriyeni evliyim cahilliğime verin övülasyon testi ne demek oluyor hamilelik baslangıcı mı, erken gebelik testi ile farkı ne
adet takvimi bana onu söylüyor yanlış olabilir miYumurtlama yi gösterir yani dogurganligin en yüksek olduğu günleri
Yumurtlama zamanlarını gösteriyor. Böyle iki kop koyu çizgi varsa yumurta çatlamaya yakın bugünlerde ilişki olması iyidir. Sonra tekrar test yaptığında silikleşmesi çatladığını gösterir o günde ilişki olmalı. Sonra test yapmaya gerek yokyeni evliyim cahilliğime verin övülasyon testi ne demek oluyor hamilelik baslangıcı mı, erken gebelik testi ile farkı ne
adet takvimi bana onu söylüyor yanlış olabilir
Evet bazen yanıltıyor takvim ama adetlerin düzenlinise çok önermiyorlar ovulasyon testini mesela 27/28 günde bir adet oluyorsa yumurtlaman 12/13/14. Gün oluyor genellikleadet takvimi bana onu söylüyor yanlış olabilir mi
teşekkür ederimmYumurtlama zamanlarını gösteriyor. Böyle iki kop koyu çizgi varsa yumurta çatlamaya yakın bugünlerde ilişki olması iyidir. Sonra tekrar test yaptığında silikleşmesi çatladığını gösterir o günde ilişki olmalı. Sonra test yapmaya gerek yok
benim düzenli, teşekkür ederimEvet bazen yanıltıyor takvim ama adetlerin düzenlinise çok önermiyorlar ovulasyon testini mesela 27/28 günde bir adet oluyorsa yumurtlaman 12/13/14. Gün oluyor genellikle
yeni evliyim cahilliğime verin övülasyon testi ne demek oluyor hamilelik baslangıcı mı, erken gebelik testi ile farkı ne
Ortalama 28 günlük adet dongun varsa bellidir günlerin ama adet dongun 28 den daha uzun yada daha kısaysa degisebiliyoadet takvimi bana onu söylüyor yanlış olabilir mi
10-11 gün geçmiş oluyor zatenYumurtlamadan en az 7 gün geçmesi gerekiyo kanda görünmesi için demişti doktorum ben 9 günü kan verdim 02 çıktı