- 8 Temmuz 2024
- 986
- 408
- 38
Evet heyecanla bekliyorum sonucunu ben dün hüsrana uğradım ama inşallah senden güzel haberler gelir ben regl bekliyorum artık son 3 gün bakalım hayırlısı10-11 gün geçmiş oluyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet heyecanla bekliyorum sonucunu ben dün hüsrana uğradım ama inşallah senden güzel haberler gelir ben regl bekliyorum artık son 3 gün bakalım hayırlısı10-11 gün geçmiş oluyor zaten
Regl gelmediği sürece umut var kendimi teselli ediyorum işte10-11 gün geçmiş oluyor zaten
allah allah neden böyle oluyor?Kızlarr şuan adetimin 2.günü, 1 hafta erken adet oldum
Bu ovülasyon testi az önce yaptım, haydi bakalım bu neyin nesi? Öff
Aynen ben iki taraflı oynuyormuşum ayrıca hasetmişim. Beni bilen bilir nasıl biri olduğumu da neyse.Hayret bişey biraz saygı nezaket yani evet hepimiz gerilebiliyoruz ama hıncımızı birbrimizden çıkaramayız iki yüzlü demek ne demek. Eline diline hakim olamayan girmesin böyle topluluklara terbiyesizliğin lüzumu yok.
Acaba geç mi yumurtladın ya da geç döllenme mi inşallah pozitifliğin gecikmesidir bu
Ben bundan sonra ovulasyon yapmiycam sanki o daha çok stres yapiyo en iyisi gün aşırı eşimle uğraşırım napayım bu en azından stres yapmiyoallah allah neden böyle oluyor?
Ahaha bende aynı şekilde teselli ederim kendimi hepRegl gelmediği sürece umut var kendimi teselli ediyorum işte
Bence hemen gebelik testi yapmalısınKızlarr şuan adetimin 2.günü, 1 hafta erken adet oldum
Bu ovülasyon testi az önce yaptım, haydi bakalım bu neyin nesi? Öff
Yapacak başka bişey kalmiyo hayırlısı deyip denemelere devamAhaha bende aynı şekilde teselli ederim kendimi hep
Hiç anlamadım kiallah allah neden böyle oluyor?
Kuzum hemen umutsuzluğa kapılma daha erkenEvet heyecanla bekliyorum sonucunu ben dün hüsrana uğradım ama inşallah senden güzel haberler gelir ben regl bekliyorum artık son 3 gün bakalım hayırlısı
Dün erken gebelik testi yapmıştım tertemizdiBence hemen gebelik testi yapmalısın
Hiç anlamadım ki
Erken olması kafamı kurcalamıştı ovülasyon yapayım dedim böyle çıktı
Bi de öyle leke veya kahve felan değil, bildiğin adet kanaması yaşıyorum
4 gün kala kan yaptım 0.2 çıktı bence umut etmiyim ya geç döllenme falan duydum ama ben 16 da yumurtladim geç olabilme sansida yok gibiKuzum hemen umutsuzluğa kapılma daha erken
Normal adetse gebelik yoktur bu bir kesin sonuç malum havalar stres o yüzden erken veya geç gelmesi bence çok sorun değil ovulasyonda yapma gerçekten stres yapiyoHiç anlamadım ki
Yaaaa çok ilginç gerçekten. Bence yarın hem ovulasyon hem gebelik yap kuzumDün erken gebelik testi yapmıştım tertemizdi
Acaba bu kanama başka bir durumdan olabilir mi ya? Yumurtlama yaşıyor olabilir miyim
Hayırlısı canım beklemekten başka çare yok4 gün kala kan yaptım 0.2 çıktı bence umut etmiyim ya geç döllenme falan duydum ama ben 16 da yumurtladim geç olabilme sansida yok gibi
yapma kesinlikleeeBen bundan sonra ovulasyon yapmiycam sanki o daha çok stres yapiyo en iyisi gün aşırı eşimle uğraşırım napayım bu en azından stres yapmiyo
ya bence test yap. beyzaanim regl kanaması yaşadı şu an gebeHiç anlamadım ki
Nasıl yani hem regl hem hamile
regl kanaması dediğim kırmızı kırmızı lekelenmeler yaşadı yani. Regl sancısı çektiNasıl yani hem regl hem hamile
Nisan ayında kittenlyy gibi adet sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim. Sonra kimyasal olup düştü o gün bugündür bi düzelemedim tuhaf şeyler yaşıyorumYaaaa çok ilginç gerçekten. Bence yarın hem ovulasyon hem gebelik yap kuzum
O sancılar bendede var 3 gündür karın ve bel ağrısı 3 gün kaldı inşallah bende olmamregl kanaması dediğim kırmızı kırmızı lekelenmeler yaşadı yani. Regl sancısı çekti