goldBride @Candy777 sabah kadin doguma gittim. Kisaca anlattim gebelik düşünüyorum 9 ay önce düşük yaptım 3 aydırda olmuyorum dedim. Adetin 2 3 4. Günü gel hormonlarına bakalım dedi birde bu takviyeyi kullan dedi. Diğer adete tekrar gidecegim ya gebe olarak yada adetli olarak. Bu takviyeyi kullanan varmı acaba. Blogda kullanip hemen hamile kalanlar varmış
Birazdan kaset test var yapıcam ama dün erken gebelik yapmıştım tertemizdi
Aspirin neden kullanıyosun canım?
Aynen benim de aklıma hemen o geldi oyüzden dedim sana da test yap diye.Nisan ayında @kittenlyy gibi adet sonrası hamile olduğumu öğrenmiştim. Sonra kimyasal olup düştü o gün bugündür bi düzelemedim tuhaf şeyler yaşıyorum
Yarın dediğin gibi yapayım canım sonrada doktor yolu gözüküyor galiba
normal de olmazBirazdan kaset test var yapıcam ama dün erken gebelik yapmıştım tertemizdi
Adetken yumurtlama olmaz dimi ya?
Ayy inşallahh sağlıkla ilerlemiştirbeyzaanim çok korkuyorum ya
Takviye ilacın ismi ne ve ne işe yariyoYok canım bunu ilk defa görüyorum bunu, araştırıyorum bende hangisini alsam diye
Hadi yap ve bizide bilgilendir adet ve hamilelik benim için ilk olacak şahit olacam bu durumaBirazdan kaset test var yapıcam ama dün erken gebelik yapmıştım tertemizdi
Tamam canım hayrolsun bakalımAynen benim de aklıma hemen o geldi oyüzden dedim sana da test yap diye.
Yarını heyecanla bekliyorum nedense ovulasyon testini görür görmez hemen gebelik geldi aklıma
O testin bozuk olma ihtimali oluyor mu?Birazdan kaset test var yapıcam ama dün erken gebelik yapmıştım tertemizdi
İmkansız bencede neyse bakalım hayırlısı yarın doktora giderim kesinnormal de olmaz
Bilmiyorum ki olabilir düzenli ovülasyon yapmıyorum, evde vardı deneyeyim dedimO testin bozuk olma ihtimali oluyor mu?
evet mantıklıııBilmiyorum ki olabilir düzenli ovülasyon yapmıyorum, evde vardı deneyeyim dedim
Bi tane daha yapayım teyit edelim :)
Tamam canım pek sanmıyorum bi değişiklik vardır mutlaka yarın da doktora giderim :)Hadi yap ve bizide bilgilendir adet ve hamilelik benim için ilk olacak şahit olacam bu duruma
Haydi yap bekliyoruz vallaTamam canım pek sanmıyorum bi değişiklik vardır mutlaka yarın da doktora giderim :)
Bu gebelik değil demiŞimdi yaptım böyle çıktı canım
Doğru demekki
Canım gebelik testi negatifHaydi yap bekliyoruz valla
Yok ovülasyon testiBu gebelik değil demi
Anladım hayırlısı inşallahCanım gebelik testi negatif