Yumurta çatladıktan sonra 24 saat kalıyor diye biliyorum. O yüzden döndükten sonra çok yorgun olmayacaksanız 1-2 saatten bir şey olmaz diye düşünüyorum.mrb kızlar dün çatlatma iğnesi olmuştum dr 36. saatte ilişki önermişti bu akşam saat 10 gibi oluyor ancak o saatlerde yakınımızın düğünü var orda olmamız lazım ben şimdi bu saat öncesi veya dönüşümüz 12- 1 gibi o saate gibi ilişki olur sizce hangisi daha mantıklı
saol canım duruma göre bakıcaz artık önceki günde degerlendirmiştik umarım hazırda vardırYumurta çatladıktan sonra 24 saat kalıyor diye biliyorum. O yüzden döndükten sonra çok yorgun olmayacaksanız 1-2 saatten bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Düğüne gitmeden değerlendirseniz olmaz mı düğünden sonra olacağına öncesi daha mantıklı geldi banamrb kızlar dün çatlatma iğnesi olmuştum dr 36. saatte ilişki önermişti bu akşam saat 10 gibi oluyor ancak o saatlerde yakınımızın düğünü var orda olmamız lazım ben şimdi bu saat öncesi veya dönüşümüz 12- 1 gibi o saate gibi ilişki olur sizce hangisi daha mantıklı
Banada dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurO sürpriz olur bana işte gerçekten
Herkese duâ ediyorum.Banada dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur
Benim durumlar aynı hala adet olmadım. Testte yapmadım hiç yapasım yok kuzumSenin durumlar ne canım
Günün gecmismiydi yoksa varmı dahaBenim durumlar aynı hala adet olmadım. Testte yapmadım hiç yapasım yok kuzum
Nasıl yani kuzum? Senin kan testin pozitifti dimi? Kaçıncı haftadasinDoktor bisy görmedi kizlar olmadı demekki
Kaç günün gecti ki doktor göremedi veya test yaptın mıDoktor bisy görmedi kizlar olmadı demekki
Ya bende sana bişey sorsam benim adetime 3 gün var şu an dün kan verdim sonucum 02 çıktı adete 4 gün kala olsa kanda çıkardı değil mi yada geç döllenme nasıl oluyoNasıl yani kuzum? Senin kan testin pozitifti dimi? Kaçıncı haftadasin
Bat 22si canımGünün gecmismiydi yoksa varmı daha
4 gün geçmiş daha önce gecikme yasiyormuydunBat 22si canım
Tamam işte daha gorunmeyebilir çok normal biraz bekle sabır haftaya gittiğinde görünür kesesi stres yapmaBat 22si canım
Tamam işte daha gorunmeyebilir çok normal biraz bekle sabır haftaya gittiğinde görünür kesesi stres yapma
Yanlış yazdım ksura bakma canım yaBat 22si canım
Yani 1-2 gün oluyordu ama bu kadar değil. Doktorum da geç yumurtlayacaksın dedi zaten4 gün geçmiş daha önce gecikme yasiyormuydun
Adet olmazsan 1 hafta sonra tekrar verYa bende sana bişey sorsam benim adetime 3 gün var şu an dün kan verdim sonucum 02 çıktı adete 4 gün kala olsa kanda çıkardı değil mi yada geç döllenme nasıl oluyo
Test yap bence bı kaç gün önce yapmistin en son artık varsa çıkar benceBat 22si canım
Ne zaman test yapcan canimYani 1-2 gün oluyordu ama bu kadar değil. Doktorum da geç yumurtlayacaksın dedi zaten
Evet salı günü yapmıştım en son hiç yapmak istemiyorum birkaç gün sonra yaprım artıkTest yap bence bı kaç gün önce yapmistin en son artık varsa çıkar bence