Cevaplar için teşekkürler kızlar, ben de Ocean Mummy kullandım 3 kutu bitirdim ama şimdi yenisini almadım taşınma arasında bitti o ara fırsat bulamadım yeniden alayım:) Magnezyum gebelik için önemli mi bilmiyordum bazen bacağıma kramp giriyor eskiden kullanıyordum 4-5 gün önce yeniden aldım kramp girince. İlk gebeliğimde sadece folik asit kullamıştım başka bir şey kullanmadım öyle oldu. Aslında alerjim için propolis kullanmıştım 2 kutu bitirmiştim sonra hamile kalınca bırakmıştım. Acaba onun etkisi olmuş mudur bilmiyorum. Dün o geldi aklıma propolis arı sütü polen tablet şeklinde varmış onu sipariş verdim. Belki vesile olur bilmiyorum. Neden olmuyor diye kafaya taktım yine bu ay
2.30 rendavum canımGlerimed canım naptın doktora kaçta gideceksin
Hadi güzel haberlerle inşallah2.30 rendavum canım
Kese görünür bebek oluşmaya başlar canım inşallah sağlıklı bir bebek göstersin Rabbım kucagini doldursun hepimizin inşallahKızlar günaydınn. Ben dün doktora gittim alttan muayene ile kese gördü ama çok ufaktı kese. 4+3 şuan son adet tarihine göre. Haftaya cuma ya randevu aldım 5+4 oluyorum o zaman. Doktor hem kese büyümüş olması hemde bebeği içinde görmüş olmamız gerekir haftaya dedi. Ama 5+4 bebek için erken değil mi? @mayaada sana doktorun nasıl bilgi vermişti kuzum. Ben biraz tedirgin oldum
Canım ben bugünn kadın doğuma gittim thancss woman diye bir takviyeyi verdiKızlar bir de size bir şey soracağım. Takviye vs kullanıyor musunuz ya da özellikle dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı hamilelik için?
Birde b12 sprey demir ilacı şase folik asit kullanıyorumKızlar bir de size bir şey soracağım. Takviye vs kullanıyor musunuz ya da özellikle dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı hamilelik için?
Yalnız hamile değilim henüzKızlar bir de size bir şey soracağım. Takviye vs kullanıyor musunuz ya da özellikle dikkat ettiğiniz bir şeyler var mı hamilelik için?
demir ilacı mı şase?Birde b12 sprey demir ilacı şase folik asit kullanıyorum
Aynen canim hap midemi bulandırıyor kokuyor burnuma burnuma. Gebelikte doktoruma demiştim hocam midem bulanıyor haktan şase varsa onu verin diye oda sagolsun fertamir yazmıştıdemir ilacı mı şase?
İçimi çok güzel meyve suyu içer gibi tadı limon da sıkılabilir aslındademir ilacı mı şase?
Yaa maşallah canım, sağlıkla kucağına al bebişiniBen hamile kalmadan önce full spora gittim. Paketli gıdayı bırakmıştım. Zaten çalışıyorum eve gidip yemek ev işleri derken oturmaya vakit kalmıyordu :) Zaten son spora gittiğim gün spor asla yapamadım. Bir şey durdurdu resmen pilim sıfırlanmış gibiydi :) sonra bebişi öğrendik
Aspirin neden kullanıyosun canım?Vitamin alsam mı bende diye düşünüyorum canım, bi folik asit bide aspirin kullanıyorum. Aldığını özelden atar mısın bakayım bende bi :)
Muhtemelen görünür belki aynı gün kalp atışını da duyarsın şansına artıkHaftaya cumaya beta muhtemelen en düşük 51 bin oluyor
İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım hayırlısıylaYalnız hamile değilim henüz
O sürpriz olur bana işte gerçektenMuhtemelen görünür belki aynı gün kalp atışını da duyarsın şansına artık
ya ben de hap kullanamıyorum ancak çok folik asit kadar olması gerek. iğneye bile razıyım. İlacı not alayım demir eksikliği olursa söylerim doktoraAynen canim hap midemi bulandırıyor kokuyor burnuma burnuma. Gebelikte doktoruma demiştim hocam midem bulanıyor haktan şase varsa onu verin diye oda sagolsun fertamir yazmıştı
tadı önemli değil yeter ki hap olması :)İçimi çok güzel meyve suyu içer gibi tadı limon da sıkılabilir aslında
fitness a gitmiştim. İşte ramazanlar da ara vermiştim. Evlenince ara vermiştim. Aralıklarla yıllarca hep gittim.Yaa maşallah canım, sağlıkla kucağına al bebişiniHareketi artırıp beslenme tarzını değiştirince hamile kalanları çok okudum gerçekten çok etkisi var. Hareket aynı zamanda rahimde kanlanmayı artırıp yumurta kalitesine de etki ediyormuş okuduğuma göre. Sen ne kadar süre gitmiştin spora? Ne tür bir spordu?