Canim hiçbir zaman umutsuz olmayalım. Dediğin gibi doktorlar da aşırı umutsuz konuşuyorlar. Rabbim nasip eylediyse inşallah olur. bana 1 sene önce pcos tanısı konuldu. Reglim düzenliydi ama yumurtalarin kalitesiz olur denildi aşırı derecede çene bölgesinde tüylenme, sürekli olarak testesteron yüksekliği, aylarca bitmeyen lekelenmeler ile mücadele ettim. Bu süreçte ilişki de olamiyordu bitmeyen lekelenmeler yüzünden. Sonunda 2024 ocakta net karar aldım. Beslenmemi düzene soktum. Kıvırcık nane çayı içmeye başladım(doktorunuza danışın) çiğ soğan kürü uyguladım(bende Vertigoya sebep oldu önermem ama lekelenmeyi bitirdi çok şükür). Fazla kilom yoktu ama pilatese başladım ve devamlı yürüyüş yaptım. Şeker ve glutenden uzak durdum. Aynı şekilde eşim de beslenmesini düzenledi. Elhamdülillah lekelenmeler bitince 2. Denemede hamile kaldım. Önce beslenme ve aktif yaşam ile doğal yolları deneyelim. Önüne bir engel yok ise tüp bebek de olur elbet.aslında ben kendimi tüp bebeğe şartlamıyorum sonuçta bebek için 1 yumurta ve 1 sperm gerekli. Önemli olan kaliteli olması. Ancak ne yazık ki doktorlar cesaretlendirmek yerine hemen tüp bebek öneriyolar. Bitki çayı içiyorum fsh hormonu için. Amh artırmak için de. Doktorlara kalsa amh artmaz diyolar ama bitkisel takviyelerle artıran bir sürü kadın var. Beni yoran şey hem kist hem düşük amh. 2 sorun var. Bu kadar genç yaşta, yeni evliyken, bebek hayali kurarken bunların karşıma çıkması beni bitirdi. Erken menopoz ihitmali vs. İnş tüplerde de bi sorun çıkmaz yarın…
Bugunude değerlendirdik bakalım yeterli olur inşallah hiç ümidim yok zaten prolaktinim falan çok yüksek çıktı15.gün çatlamış olarak görüyorum ben daha silik çünkü t çizgisi bugün daha da silikleşmiş.
Teste devam edin ben kendimde akıntıdan 1-2 gün sonra pik olduğunu gördüm. Umarım yakalarsınız yumurtlamayıOvulasyonuma daha var ama yumurta akı akıntım başladı bugüb, ovu testi de yaptım o da silik
ben adet oldum canım 20 temmuzdaBat tarihi 24 temmuz olanlar hiç belirtileriniz var mı? benim karnıma sancı giriyor adet olacak gibi değilde onun ağrısını daha çok fark edebiliyorum çünkü
sancı girip çıkıyor kasığımda kum var gibi ağırlık hissediyorum bazen sağ bazen sol acaba adet mi olacağım bilmiyorum ya
memorialda. Doktor muayenede pek bi şey demedi zaten ne bileyim folikül gördü mü görmedi mi kaç tane gördü hiç bilmiyorum. Kan sonuçlarımı da yarın konuşucaz. Düşük amhla doğal yoldan hamile kalanları görünce onu kafadan attım bu seferde erken menopoz beynimi kemiriyo. Bu amh değeriyle ne zaman,kaç yıl sonra menopoza giricem diye düşünüp duruyorum kafam ağrıdı artıkİnşallah çıkmaz ama amh düşüklüğünü kafaya takma, bak gerçekten diyorum sana sağlıklı beslenme ve kafadan açh düşüklüğünü çıkarmakla çizebilirsin. HSG öncesi yaptığı muayenede öngörü söylemediyse muhtemelen bir şey çıkmaz, HSG'yi nerede yaptıracaksın?
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Devamı geliyor mu?Kızlar ben dün adet oldum ama çok afedersiniz bı pedi bile hala dolmadi amma çok ağrım var normalde ilk 4 gün aşırı kanamam olurdu pembe renkli kan mı olur ya
Canım nasılsın? Dünkü kan değerini gördüm çok güzel yükselmiş inşallah sağ salim kucağında görmek nasip olurYerleşme kanaması olabilir mi acaba? Devamı geliyor mu?
Benim 16 da çatlama gunumdu ve öyle bir sağ kasik ağrısı ve bel ağrısı yaşadım ki inanmazsin çok rahatsız etti hemde akşam 8 gibiydi saat başladı sabah kalktigimda hafiflemisti ağrıYa teşekkür edeerim çatlamayı değerlendirmişiz o zaman biz
Evet ama toplasan 1 parmağı geçmezYerleşme kanaması olabilir mi acaba? Devamı geliyor mu?
Günaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden olduMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 20 temmuz 1 eylül bademlicikolata 14 temmuz 8 ağustos @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos @starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 temmuz 14 ağustos ParlayanGece 25 haziran @vanilya85 15 temmuz 15 ağustos beyzaanim 21 haziran @mayaada 16 haziran @Bahar esinti 16 temmuz 12 ağustos @iremhm 16 haziran 19 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz @stresli50 18 haziran 20 temmuz @dolapsu 20 haziran @yagmursonmz 17 haziran 21 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @ayb00 22 haziran 22 temmuz @kisgunesim1101 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @shine12 24 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @beyazmanolya66 23 haziran 23 temmuz E Endrosa 20 temmuz 13 ağustos @espressoc 29 haziran 24 temmuz @kartanesi8892 27 haziran 24 temmuz N neysh 24 haziran 24 temmuz @efnan213 21 haziran 27 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @UzayKeki 1 temmuz 28 temmuz @LLmelek 27 haziran 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @alyanil 3 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz silatansueco 1 temmuz 29 temmuz @elifffffE 3 temmuz 29 temmuz @nedesembilemedim33 3 temmuz 30 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @healthywealthyrespected 1 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 29 haziran 3 ağustos M Momyteam 7 temmuz 4 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @esraden 2 temmuz 5 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @ertyul 6 temmuz 7 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @kanguruf 13 temmuz 8 ağustos @Gfz8993 12 temmuz 10 ağustos @beyons 15 temmuz 11 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @guzelseylerolsun 17 temmuz 14 ağustos @dikkatkediii 16 temmuz 15 ağustos @Fatmazehra02 18 temmuz 17 ağustos @mila4006 29 temmuz 20 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - M Marryyj 21 temmuz - @sed2 12 temmuz 25 ağustos @meltemgul8 14 haziran
Kanamanız bitince test yapın. Max 2-3 gün sürerEvet ama toplasan 1 parmağı geçmez
canım görmedin sanırımCanım nasılsın? Dünkü kan değerini gördüm çok güzel yükselmiş inşallah sağ salim kucağında görmek nasip olurbizede dua et olur mu gerçekten ihtiyacımız var, güzel kalpli bir hamişin içten duasına
Gebelik belirtisi olabilir emin olamamakla birlikte. Gebelik oluşunca rahim ağzı kapanıp vajina daralıyor olabilirGünaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu
İnşallah öyledir teşekkür ederimGebelik belirtisi olabilir emin olamamakla birlikte. Gebelik oluşunca rahim ağzı kapanıp vajina daralıyor olabilir
İnşallahİnşallah öyledir teşekkür ederim
Ay kuzum görmemişim bitmiş sonunda cezanCanım nasılsın? Dünkü kan değerini gördüm çok güzel yükselmiş inşallah sağ salim kucağında görmek nasip olurbizede dua et olur mu gerçekten ihtiyacımız var, güzel kalpli bir hamişin içten duasına
Bakalım bı iki gün daha beklicem baktım olmuyor jinekolojiye giderim ama kanamam devam etseydi iyiydi yaKanamanız bitince test yapın. Max 2-3 gün sürer
Allahtan bir günlükmüş cezam. Amin canım inşallahAy kuzum görmemişim bitmiş sonunda cezanBenim duâlarım hepimizle kuzum. Ederim tabikiii etmez miyimm . Rabbim hepimize bu güzel duyguları tatmayı sağlıkla ilerlemeyi ve kavuşmayı nasip etsin inşallah