- 7 Haziran 2013
- 828
- 382
Yaşayacağımı yaşamam gerekiyormuş, çıkartmam gereken dersler varmış ki yaşamışım, asla sana kötü moral vermek istemem yani sen oku ama unut moralim bozulmuyor yaniPeki üzmek istemiyorum ama bir şey sorabilir miyim? Dış gebelikte değer artışınız nasıldı?
Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için herşey planlıydı aslında. İlk değerim 18'di (en az 50-100 fln olması lazımdı) 2 günde 1 takip ediliyordu sonra 2-3 kat civarında devam etti. Artış oranı güzeldi fakat ilk değer istenilen gibi olmadığı için normale göre hep düşük devam etti. 10 gün sonra bir pik yaptı doktorum aslında normal gelişen bir gebelik de olabilir dedi, bunu dedi ve ertesi günü ben dış gebelik geçirdiğimi anladım, müthiş bir sancı ile hastaneye gittim, batın bölgesine müthiş bir kanama olmuş (iç kanama) ve direk ameliyata alındım.
Sen bunları oku ve unut olur mu? Çünkü çok iç açıcı şeyler değil gebeliğini yeni öğrenmiş bir hamişe göre... Sorduğun için söylüyorum. Senin artışın gayet normal umarım bir iki haftaya da keseyi göreceksin