- 25 Mayıs 2024
- 680
- 727
Tamamdır canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et inşallahSağol canımm hayırr direkt acile gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et inşallahSağol canımm hayırr direkt acile gittim
amin kuzum inşallah ne kadar zor işimiz nelere kaldık çizgiler yok hayalet şu bu derken karışır ortalık tabi allah hepimizin gönlüne göre versinah canım bu çizgiler yüzünden dün ortalık karıştı. ama ben senin cizgini gördüm siyah hayalet bı çizgi inşaallah ilerleyen günlerde kıpkırmızı olur
Tabii hep ediyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahTamamdır canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et inşallah
Amiiin inşallahTabii hep ediyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tamamdır çok teşekkür ederimSiz değerlendirin günleri test gelene kadar kaçırmış olmazsınız böylelikle içiniz rahat olsun, gelince testlerle devam edersiniz.
Benim de 23 Temmuz görünüyor bat. Hiçbir belirtim yok Her zamankinden farklı birşeyler hissediyorsan gebelikten olabilir. İnşallah öyledir Test yapmayı düşünüyor musun?Bat tarihi 24 temmuz olanlar hiç belirtileriniz var mı? benim karnıma sancı giriyor adet olacak gibi değilde onun ağrısını daha çok fark edebiliyorum çünkü
sancı girip çıkıyor kasığımda kum var gibi ağırlık hissediyorum bazen sağ bazen sol acaba adet mi olacağım bilmiyorum ya
Evet bugün yapacaktım aslında ama kısmet olmadı yarın düşünüyorum yapmayı Sen yaptın mı hiç?Benim de 23 Temmuz görünüyor bat. Hiçbir belirtim yok Her zamankinden farklı birşeyler hissediyorsan gebelikten olabilir. İnşallah öyledir Test yapmayı düşünüyor musun?
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah evet kilo çok etkiliyor özellikle gluten daha çok etkiliyor. Sizin beslenme tarzınızı değiştirmeniz çok etkili yıllardır glutensiz ve karbonhidratsız yaşıyorum. Kilom da yok 54 kiloyum boyuma göre çok normal ama amh düşüklüğü var.Kızlar merabalar. Ben 2 yıllık evliyim 9 aydır çocuk istiyorduk ama olmuyordu. Korunmayı bırakınca adet olmamaya başladım 2 ayı buluyordu öyle olunca devlete gittim bişey yok deyip gönderdi. Ben diğer ay gene aynı şey olumca özele gitmeye karar verdim. Pcos tanısı konuldu. Yani yumurta tembelliği. Hormon testleri normal diye ilaç vermedi. Zayıflamam gerektiğini söyledi. 72 kilodan 2 ayda 62 ye indim. Ve d vitamini verdi. Ve adetim 3 aydır düzenli 33 günde bir gelmeye başladı. Hergün yürüyüş evde spor ve diyet. Bu arada ekmeği kestim karbonhidratı az tükettim. Ben dün doktorumu aradım ben artık beklemek istemiyorum aşılama yapalım dedim. Oda pazartesi günü gel bakalım dedi. Ve bugün kahve kokusundan midem bulandı geçmeyince test yaptım pozitif çıktı. İnanmadım tabi 2. Yi yaptım oda aynı çıkınca gidip kan verdim . Ve hcg 765 çıktı. Demek istediğim kilo vermeye çalışom kilo çok etkiliyor. Düzenli hergğn yürüyüş yapın. Gerisi Allahın takdiri. Rabbim hepinize nasip etsin. Soracağınız soru olursa her zaman yardımcı olabilirim
Benim bat 23 temmuz, belirtim göğüs dolgunluğu ve ara ara kasıklarda batma hissi oluyor, normalde adet öncesi illaki göğüslerim hassaslasirdi ama bu kez hiç öyle birşey yok daha test yapmadım, negatifi görmekten korkuyorum, umarım güzel sonuçlar alırızBat tarihi 24 temmuz olanlar hiç belirtileriniz var mı? benim karnıma sancı giriyor adet olacak gibi değilde onun ağrısını daha çok fark edebiliyorum çünkü
sancı girip çıkıyor kasığımda kum var gibi ağırlık hissediyorum bazen sağ bazen sol acaba adet mi olacağım bilmiyorum ya
Olabilir çok normal, sanki regli olucakmış gibi olur batar, sanki gerçekten kasıklarında yumurta varmış da çatlıcakmış gibi hareket edersin...Kızlar yumurtlarken veya çatlarken hareket ettikçe kasıklarında batma hisseden oldu mu hiç ?
Yürüdükçe mesela
Yapmadım bu ay ilk defa adeti bekliycem Ocak’tan beri test yapıp duruyorum bu ay saldım artıkEvet bugün yapacaktım aslında ama kısmet olmadı yarın düşünüyorum yapmayı Sen yaptın mı hiç?
4.-5. hafta belki ama 6. Haftada kesin gözükmesi lazım demişti bana doktorum. Benimki gözükmemişti dış gebelikten şüphenilmişti ve öyle olmuştu.Kaç gibi görünüyor
Evet benimde göğüs acım yok ama dolgunluğu hissediyorum. Umarım ya umarımm hamileyizdirBenim bat 23 temmuz, belirtim göğüs dolgunluğu ve ara ara kasıklarda batma hissi oluyor, normalde adet öncesi illaki göğüslerim hassaslasirdi ama bu kez hiç öyle birşey yok daha test yapmadım, negatifi görmekten korkuyorum, umarım güzel sonuçlar alırız
Ahaha hadi hayırlısı ya Yapmadım bu ay ilk defa adeti bekliycem Ocak’tan beri test yapıp duruyorum bu ay saldım artık
Peki üzmek istemiyorum ama bir şey sorabilir miyim? Dış gebelikte değer artışınız nasıldı?4.-5. hafta belki ama 6. Haftada kesin gözükmesi lazım demişti bana doktorum. Benimki gözükmemişti dış gebelikten şüphenilmişti ve öyle olmuştu.
İnşallah Rabbim hayırlısıyla bizlere ve isteyen herkese nasip eylesinEvet benimde göğüs acım yok ama dolgunluğu hissediyorum. Umarım ya umarımm hamileyizdir
Aynıymışız seninle Benim de göğüslerde dolgunluk ve bir de ağrı var dokununca ama adet öncesi de oluyor o yüzden çok önemsemedim onu Ben de negatif görmek istemiyorum o yüzden test yapmıyorumBenim bat 23 temmuz, belirtim göğüs dolgunluğu ve ara ara kasıklarda batma hissi oluyor, normalde adet öncesi illaki göğüslerim hassaslasirdi ama bu kez hiç öyle birşey yok daha test yapmadım, negatifi görmekten korkuyorum, umarım güzel sonuçlar alırız
Bat günü yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor gibi geliyorAynıymışız seninle Benim de göğüslerde dolgunluk ve bir de ağrı var dokununca ama adet öncesi de oluyor o yüzden çok önemsemedim onu Ben de negatif görmek istemiyorum o yüzden test yapmıyorum
Evet öyle gerçekten, her ay stres oluyoruz aslında o yüzden. Siz ne zamandır deniyorsunuz?Bat günü yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor gibi geliyor