Çok sağolun. Rabbim size de nasip etsinSağlıkla gelsinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun. Rabbim size de nasip etsinSağlıkla gelsinn
Umarım herkes aradığını hayırlısıyla bulur canım var bi plan insanoğlu aceleciyizbir problem olmasında inşallah yakın zamanda alırsın mutlu haberi ya aslında belli bir kısımın filmlerde ki gibi oluyor bence benim arkadaşım ne yumurtlama takip etti ne bişey istemiyordu zaten. Korunmadığı tek gece hamile kaldı hamile kaldığını da regl 1 hafta geçtikten sonra öğrendi o da aile hekimine vitaminlerine baktırmaya gitmiş doktor ona söylemeden beta için kan almış öyle öğrendi ama tabi durum bence düşük yüzdeli bir durum. Her kadın ayrı sonuçta illa ki bizimde bebişlerimizin bir zamanı var
Kankicim belirti yok ben hissederim his de yok artık gelecek aya diyelim
Çok teşekkürlerÇok sağolun. Rabbim size de nasip etsin
ah canım bu çizgiler yüzünden dün ortalık karıştı. ama ben senin cizgini gördüm siyah hayalet bı çizgi inşaallah ilerleyen günlerde kıpkırmızı olurmerhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba
Umutlar tükenmez devam edecez Allah'ın izniyle olacak inşallahinşallah sağlıkla olsun ama çok erken bekleyin sabırla inşallah sonu güzel olsun. ben 5 gün kala adet oldum
Vallahi ilk gebelikte sıfır belirtiKankicim belirti yok ben hissederim his de yok artık gelecek aya diyelim
Bende çok oldu canımKızlar yumurtlarken veya çatlarken hareket ettikçe kasıklarında batma hisseden oldu mu hiç ?
Yürüdükçe mesela
Bende sanki belli beliraiz bir iz görüyor gibiyim fotoğrafın ışık ayarları ile oynarsan daha belirgin çıkabilirmerhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba
Benim kasıklarda batma mı bilmiyorum ama ağrı oluyor bazen çok şiddetli bazen daha hafif ama yumurtanın çatladığını oradan anlıyorum.Kızlar yumurtlarken veya çatlarken hareket ettikçe kasıklarında batma hisseden oldu mu hiç ?
Yürüdükçe mesela
Ya ben bu ay ovülasyon testini pek önemsemedimBende çok oldu canım
Ben bir yerden dönüyorduk bildiğiniz böyle bıçak batması gibi sancı girdi tek taraflı sonra bi yarım saate geçtiBenim kasıklarda batma mı bilmiyorum ama ağrı oluyor bazen çok şiddetli bazen daha hafif ama yumurtanın çatladığını oradan anlıyorum.
Aynen öyleUmarım herkes aradığını hayırlısıyla bulur canım var bi plan insanoğlu aceleciyiz
Vallahi senle aynı gruba gitmek aşırı istiyorum aşırıııı alyanilllllKankicim belirti yok ben hissederim his de yok artık gelecek aya diyelim
Test de silik çıkmış belki de çatlamıştır o sancı da o olabilir ilk kez mi yaşadın daha önceki döngülerinde hiç olmadı kı batna ya da ağrı?Ben bir yerden dönüyorduk bildiğiniz böyle bıçak batması gibi sancı girdi tek taraflı sonra bi yarım saate geçti
Aminnn birlikte gidelim ve o acılarımızdan çiçek açalım yeniden unutalım o eskileriVallahi senle aynı gruba gitmek aşırı istiyorum aşırıııı alyanilllll
Birlikte gidelim diğer arkadaşlarıda alalım hatta
Yok oluyordu da ay ortasında hep ben ovülasyom gebelik vs takip etmediğimden bu kadar önemsemiyordum farkında değildim yani sanırımTest de silik çıkmış belki de çatlamıştır o sancı da o olabilir ilk kez mi yaşadın daha önceki döngülerinde hiç olmadı kı batna ya da ağrı?
AmiiiiiiinAminnn birlikte gidelim ve o acılarımızdan çiçek açalım yeniden unutalım o eskileri
O zaman o batma hissettiğin zamanlarda çatlamıştır:) Ben geçen ay ovulasyon testiyle de onayladım kendimde o ağrı olunca çatlıyorYok oluyordu da ay ortasında hep ben ovülasyom gebelik vs takip etmediğimden bu kadar önemsemiyordum farkında değildim yani sanırım
Ya teşekkür edeerim çatlamayı değerlendirmişiz o zaman bizO zaman o batma hissettiğin zamanlarda çatlamıştır:) Ben geçen ay ovulasyon testiyle de onayladım kendimde o ağrı olunca çatlıyor