Bende diyetteyim ama adet olamadigim zaman ödem oluyorKızlar merabalar. Ben 2 yıllık evliyim 9 aydır çocuk istiyorduk ama olmuyordu. Korunmayı bırakınca adet olmamaya başladım 2 ayı buluyordu öyle olunca devlete gittim bişey yok deyip gönderdi. Ben diğer ay gene aynı şey olumca özele gitmeye karar verdim. Pcos tanısı konuldu. Yani yumurta tembelliği. Hormon testleri normal diye ilaç vermedi. Zayıflamam gerektiğini söyledi. 72 kilodan 2 ayda 62 ye indim. Ve d vitamini verdi. Ve adetim 3 aydır düzenli 33 günde bir gelmeye başladı. Hergün yürüyüş evde spor ve diyet. Bu arada ekmeği kestim karbonhidratı az tükettim. Ben dün doktorumu aradım ben artık beklemek istemiyorum aşılama yapalım dedim. Oda pazartesi günü gel bakalım dedi. Ve bugün kahve kokusundan midem bulandı geçmeyince test yaptım pozitif çıktı. İnanmadım tabi 2. Yi yaptım oda aynı çıkınca gidip kan verdim . Ve hcg 765 çıktı. Demek istediğim kilo vermeye çalışom kilo çok etkiliyor. Düzenli hergğn yürüyüş yapın. Gerisi Allahın takdiri. Rabbim hepinize nasip etsin. Soracağınız soru olursa her zaman yardımcı olabilirim
Yok aynı test hepsini bir arada bugün çektim . Dün 15. Günü tek çekmişim birde 14. Günü tek çekmişim ilk 10 dk içinde ama bu testler çok kafamı karıştırdı15.gün 2 test mi yaptınız yoksa attıklarınız aynı testler mi anlayamadım. Bu attığınız fotoğrafta t daha silik görünüyor. Ama diğer 2 li attığınız fotoğrafta 15.gün de pik duruyor. Eğer 15.gün hem sabah hem akşam yaptıysanız akşama doğru çatlamış olabilir yumurtlama o yüzden öyle görünüyor olabilir.
Beta kacken kese görünür demek istedim yaniNe demek istediğini anlamadım desem kuzum
Teşekkür ederim1500 civarı vajinal
6000 civarındayken karından
Rica ederimTeşekkür ederim
Süper hadi bakalım inşallah bebiş olmuşturYa teşekkür edeerim çatlamayı değerlendirmişiz o zaman biz
Ay kusura bakma kafa gidikBeta kacken kese görünür demek istedim yani
Yok hayır Femara+ÇatlatmaSenin de mi tüp bebek?
Hayırlısıyla vardır inşallahSüper hadi bakalım inşallah bebiş olmuşturBen bu ay ne zaman yumurtladım tam bilmiyorum taşınma telaşım vardı 2 gün sonra bat günüm muhtemelen. Pek umutlu değilim Ocak’tan beri olmuyor ama yine de acaba mı diyorum bakalım
15.gün çatlamış o halde.Toplu fotoğrafta kuruma olduğundan öyle görünüyor demek kiYok aynı test hepsini bir arada bugün çektim . Dün 15. Günü tek çekmişim birde 14. Günü tek çekmişim ilk 10 dk içinde ama bu testler çok kafamı karıştırdı
Bendede oluyordu karnım 4 aylık hamileler gibiydi düşünün. Ama düzenli diywt spor ödem çaylaro yok eder. Dikkat ederseniz ödem oluştuğu gibi giderBende diyetteyim ama adet olamadigim zaman ödem oluyor
İnşallah bakalımBendede oluyordu karnım 4 aylık hamileler gibiydi düşünün. Ama düzenli diywt spor ödem çaylaro yok eder. Dikkat ederseniz ödem oluştuğu gibi gider
Anlamadım ya valla çok değişik bir test ikiside 15. Güne ait yazısız olanda bugüne ait15.gün çatlamış o halde.Toplu fotoğrafta kuruma olduğundan öyle görünüyor demek ki
15.gün çatlamış olarak görüyorum ben daha silik çünkü t çizgisi bugün daha da silikleşmiş.Anlamadım ya valla çok değişik bir test ikiside 15. Güne ait yazısız olanda bugüne ait
Maşallah canım tebrik ederim
Ay maşallahhhhhh kese için doktora gidebilirsinnnn o zaman hemenn sen ay çok sevindimm sağlıkla ilerlesin inşallahh
Sağol canımm hayırr direkt acile gittimMaşallah canım tebrik ederimsağlık ocağında mı vermiştin kanı?
Sağolasın canım yaaAy maşallahhhhhh kese için doktora gidebilirsinnnn o zaman hemenn sen ay çok sevindimm sağlıkla ilerlesin inşallahh
Bende öyleyim mutluyum ama hissisizim tam algılayamadım heraldeSağol canımm hayırr direkt acile gittim
Sağolasın canım yaarandevu alıcam inşallahh salı gününeee rabbim herkese nasip etsin inşallah ben şu an bişey hissedemiyorum