- 22 Haziran 2012
- 195
- 182
Sende gebesin sakin kuzucuk tutunmaya çalışıyo annesi destek ol üzme kendiniSen gebesin karışma sakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende gebesin sakin kuzucuk tutunmaya çalışıyo annesi destek ol üzme kendiniSen gebesin karışma sakin
Ay çok sevindim hayırlı olsun sırada kalp atışı var çok heyecanlı beta HCG kaçtayken gördün acaba onu merak ettimKızlarrrr keseyi gördük 5+2
Kalp atışlarını duymak da nasip olsun inşallahKızlarrrr keseyi gördük 5+2
Dün 2241di canımAy çok sevindim hayırlı olsun sırada kalp atışı var çok heyecanlı beta HCG kaçtayken gördün acaba onu merak ettim
Neden görmek istemeyeyim komik misinizNet olan bir çizgi den bahsetmiyoruz ki. Test sahibi de kör o zaman orda bişey görmüş ki atmış testi oraya. Gölge var orda görmek istersen görebilirsin canım.
Sağlıkla gelsin maşallahhhjKızlarrrr keseyi gördük 5+2
Size mi sormam gerekiyor pardonBence konuşma tarzımıza dikkat edin burdaki herkes birbirine destek destek olmaya çalışıyo köstek değil burdaki herkesin isteği tek bişey var çocuk olması eğer burda moral bozucaksanız bence bu saatten sonra yazmayın buraya mesaj.
Evet komiğimNeden görmek istemeyeyim komik misiniz
Ay umarım öyledir canım umarım gölge olan doğrudur ama bu ara yapmıyorum çıkarsa bir iki gün kala yapayım da net göreyim diye Bu yüzden kendimi negatife de alıştırdım bu kadar belirtim olmasına rağmen Sadece çok fazla sırt ağrım oluyor girip duruyor kimyasal olmasından korkuyorum varsaSende gebesin sakin kuzucuk tutunmaya çalışıyo annesi destek ol üzme kendini
BelliEvet komiğim
Gerçekten çok eğlenceli (komik) ve çok neşeli olduğuna yemin edebilirim ama burada kanıtlayamam arkadaşımEvet komiğim
Boşver arkadaşım neşemizi bozmasın kimseGerçekten çok eğlenceli (komik) ve çok neşeli olduğuna yemin edebilirim ama burada kanıtlayamam arkadaşım
Adaya ilk veda eden isim belli oldu E eceunsal H Hayirligunler678Boşver arkadaşım neşemizi bozmasın kimse
Nasıl yani adet mi oldunnnnn
Hayır ya espri yaptım az önceki durum içinNasıl yani adet mi oldunnnnn
Bak şimdi ben senin yanlış anlama ama kalpli attığın yorumunun altında yatan sebebi anlayabilecek kapasitede bi insanım çok şükür göz bozukluğumu testteki hayalet çizgiyi görmemekle veya görmekle ölçebilecek kapasiteye sahip olanda sensin. Olmayan çizgiye gördüm demekte bana kalırsa umut tacirliğinden başka bişey değil sana vücut sıcaklığınla başarılar diliyorumKesinlikle öyle kızımın çizgisi de öyleydi ve hatırlıyorum o zaman da sitede 2018'deki konu arkadaşlarım görmüşlerdi göremeyen olabilir ama bu sabahki arkadaşımızın çizgisi o kadar net ki mevzu burada görememek de değil flu olan çizgileri biz görüyoruz kendisi göremiyorsa belki de yakın görme problemi olabilir bu ayıp bir şey değil kaldı ki ben orada yanlış anlamamasını da söyledim yani laf sokmamıştım samimi olarak sormuştun biri bana böyle sorsa bir sorgularım mesela veya böyle terslemem benim mesajımda dalga geçmediğim ortada ama nerede görsem net çizgilere bile ben görmedim demek demoralize etmek bana göre. Birine yorum yaparken birkaç kere düşünüyorum çizgi göremediysem hatta ekran görüntüsü alıp fotoğrafın kalitesiyle oynuyorum ki çok arkadaşıma bunu yaptım öyle çizgileri görüyorum
Arkadaşın kendi çapında beni eledi işte espri yeteneği anca bu kadar yaptığı espriyi açıklıyor bak sanaHayır ya espri yaptım az önceki durum için
Ne boş bi insansın sen ya valla bu kadar akıllı zannediyorsan kendini bu gruplarda harcanma senArkadaşın kendi çapında beni eledi işte espri yeteneği anca bu kadar yaptığı espriyi açıklıyor bak sana