canım hemen cevaplıyımmmm..1 akşam nomal kan testi yaptıı negatif dedii.beta hcg yokmuş o saatte ama bebek olsaydı çıkardı dedii güvenemedim reçeteyi kendi doktoruma gösterdim 5 gün sonraa...bebeiş var dedi iyiki kullanmamaışsın 6 tane antibiyotik dayamış sana dediii...Allah korudu yaniii
2cisiii eee artık ayıbı kalmadı yatak odasında televizyon olmadığı canım sıkılmasın die salonda yapıp ayaklarımı dikiyodum minderin üzerine tv izlerken zaman nasıl geçiyodu anlamıyodummm en az 40-45 dk yattığımı biliyorumm duşumudaa en az 2 saat sonra ya da sabah alıyodumm bebek için olunca Allah günah yazmaz diodummm ...ılık ama soğuğa yakın ılıkla alıyorum zaten hava sıcakk üşütmüyorr..vajinal duş bende hemen yapmadımmm.....
İnşallahh bu çalışmalarınn sonucunda seninde alıcaz bebeiş haberiniii...
Saol tatlımmmm sen bide annemle kocamı görrrr....annem ayrı yasaklıyorr..kocam ayrı yasaklıyorr :))))) ama değerrr bebiş için diorumm..9 ay hepsine molaaa içmicemmmmmfolik asiti bebiş olmadan 2 falan öncesinden başladımm doktorum başla demiştiii ozamn 1 taneydi şimdi 3 e çıkardııı....ay hadi hepimiz hamile olalım bu yıllll...inşallah inşallahhhhh
ayy o gün gelse de hepberaber kaçırsak aklımızııonu bırak şu anda tam akıllı sayılmayız düşün düşün oylemiyim boylemiyim diee yarım akıllı olduk gittiii vallaaa
ne 2 haftamı aymı ben temmuzun 5inden beri falan kullanıyom folik asidi yeterli olur heralde hamiş kaldığımda 1 aylık falan kullanmış olcam yaani bence temelli bırak sen o sigarayı canım yaa buda çok güzel bii bahane olur senin için tekrar başlama 9 ay sonra bu seferde bebiş emziriyo olcan yine bebek zarar görücektir sigarayı içcen bide üstüne bebeği kucağına alcan üstüne sigara kokusu sinmiş olcak süttende etkilenir zaten sen temelli bırak bence canım en azından çocuk 1-2 yaşına gelene kadar..
Ay çok teşekkür ederim canım yaa he vallah hakkaten Allah korumuş seni iyiki kullanmamışsınayy ne güzeel darısı biz bebiş isteyenlerinde başına inşallaah kıçımızı çok kaldırmamız gerekiyomu yaa yoksa sadece ayakları hafif kaldırmak yeterli olurmu bu arada bide gün aşırımı çalıştıydınız siz canım?bizim öyle oluyoda eşimi zaten bi gün görüp bi gün göremiyom nöbetleri yüzünden..
nolcak kız bişey olmazz kullanmaya başladın ya önemli olan o zaten hamile olduğunu öğrendiğinde aradaki farkı kapatırsın 3 tane almaya başlayıncaaa :))) siz kullanmıyomusunuz kızlar sigara bi cins ben mi çıktım aranızdaa bugün gittim en hafif olanında kandırmaca olsun die aldım bitane çok canım isterse ondan içeyim bariii napimmmm.....gene savaş vericem içmemek içindeee acil durum paketi o :)))) bıraktıktan sonra başlamam bidaha eksik olsunn gerek yokkk..ama baya bii gelişme var günde 3 taş çatlasın 4 o da yarım yarımm ...önceden 1 paket içerdim işin stresindenn..bu arada birazdan kan tahlili için doktora gidicem tekrar dua edinde değerim 2 kat fazla çıksınnn....
ilişki bittikten sonraaa hemen çekilmicek biliyosundur zaten tut eşini çıkmasınn :)))) popumun tam altına doğru koyuyodum yastığı ayaklarımıdsa koltukların sırtımı dayadığımız koca minderleri yokmu onun üzerine doğru uzatıyodum yetmiş o da :))) sıklığa gelince ben 12-16 günlerde(adet 1 dan başla say) gün aşırı sonrasında 2-3 günde bir yaptım malum çalışıyorum gece uyku daha tatlı geliyorrdu:))
Kız bak sakın itres yapma bende geçen ay öyleydim aha şu belirtim var aha buda hamişlik belirtisi diye diye bide stresten adetim 5 gün geciktiydi kafayı yiycektim kesin stresten olmadı zaten benim bu ay okadar takmıycam artık sadece üstüme düşen görevi yapcam çalışcam bol bol fındık ceviz falanda yemeye çalışıyom zaten öyle yaani relax olmaya çalışcam artıkın
zaten hemen çıkmıyo 1 dakka falan yatıyo üstümde yeterli olurmu bilmiyom bu süre ben atıyodum hemen üstümden biraz daha dursun baariçok teşekkürler canım tavsiyelerin için benim adetimin ilk günü ağustosun 11iydi 21inden itibaren başşlıycam bende çalışmalara hatta bugün akşam bilem çalışmayı düşünüyorum bide ilişki için uygun saatler varmış hemşire tanıdığım bana öncesinde biraz uyut dinlensin sonra gece 12den sonra sabaha karşı çalışın dedi mantıklı aslında haa vücut uykuda 12-2 arası özellikle yeniliyo ya kendini ondanmıki acaba o saatler verimliki? sizinde öyle saatiniz falan varmıydı canım bide ramazanda zaaten iftardan sonra ve sahur arası oluyo bizimde genelde 11-12 gibim oluyodu çalışmalar bidaa önce uyutiimde öyle yapalım baari
yok be tatlım ama düşünce genelde bizimde akşam 10 ile gece 1 arasındaki bi vakit oluyoduuu..ee malum adamlar anca geliyo eveee....
benim duyduğum akşamları 1er fincan türk kahvesi sperm kalitesini arttırıyor die yazıyodu bi sitede ama bizim zaten her akşam kahve keyfimiz olduğundan nederece etkisi oldu bilemicemmmm......
günaydınnnnnnnnn
dogru gecikmiştir adetin insan kfayı yakınca düşünce gücüyle yapamadığı belrti kalmıo valal ben buna inandmmoyle yapmk lazım zaten kalan herkes kafayı takmayı bıraktgında geldiğini soyluo ben de ballı tarçınlı çöreotlu karşmdan yiom eşim de keçiboynuzu içıo tmm yeter almıcam ovulasyon testi falan daha fazla kafamı karştrr o benm Allah ne zaman verirse o zaman sonçta ne yapsak boş biz elimzden geleni yapalım içimiz rahatlasın yaptık die yeter...
Kızlarrrrr GÜNAYDINNN herkese.....bugün ayaklarım yere basmıyorrrr.....en sonundaa geliyorr sıpammmmmmm...ağustos böceğim daha çok yeniii 2 haftalıkmışşşş...cuma günü okadar üzüldüm acilde enfeksiyon var dedilerr bi sürüü ilaç yazdılarrr...dün kendi doktoruma gittimmmm...beta hcg yaptı 2 haftalık hamileymişimmmm....ALLAH' ım binlerce kere şükürler olsunnn... Sen koru bebeğimi yarabbim sana emanettt ....yarın tekrar kan tahlili yapıcak 2 katına çıkması gerekiyomuş değeriminnn....şu ilk 3 ayı bi atlatsakkkk...
buarada miniğim topiğimiz 3.ağustos böceği oluyorr.yerim onuuuu...
Dilerim Allah'ımdan kızlar inşallah hepiniz en kısa sürede alırsınız bu haberiiii......
Kızlarrrrr GÜNAYDINNN herkese.....bugün ayaklarım yere basmıyorrrr.....en sonundaa geliyorr sıpammmmmmm...ağustos böceğim daha çok yeniii 2 haftalıkmışşşş...cuma günü okadar üzüldüm acilde enfeksiyon var dedilerr bi sürüü ilaç yazdılarrr...dün kendi doktoruma gittimmmm...beta hcg yaptı 2 haftalık hamileymişimmmm....ALLAH' ım binlerce kere şükürler olsunnn... Sen koru bebeğimi yarabbim sana emanettt ....yarın tekrar kan tahlili yapıcak 2 katına çıkması gerekiyomuş değeriminnn....şu ilk 3 ayı bi atlatsakkkk...
buarada miniğim topiğimiz 3.ağustos böceği oluyorr.yerim onuuuu...
Dilerim Allah'ımdan kızlar inşallah hepiniz en kısa sürede alırsınız bu haberiiii......
cnm gözünaydın 3. böcüğümüzde geldiiidraryolların ne alemde ilaç kullanmışmıydın..bendede aynı sorun var halada geçmedi antibiyotik almadım bol su içiyorum ama geceleri feleğim şaşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?