• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:
bu arada unutma sıpan doğunca poposuna pat pat vurucaktın:9: (seni beklettiği için.. aslında benimkide haketmiyor değil :41:)

saoll tatlıımmm....sıpamınn hi. kurluşu yokk kucağıma gelsin patpat yapıcam hemencecikkk..... :)))) hakettiler yaniii ben bunlar kadar nazlı bebişler görmedimmm..eskiden annelerimiz tabiri caizse ceket atsan hamile kalırız derlerdi..yeni nesildee tam tersii oldukkk .... şeytanın bacağını kırdıkkkk hadi hayırlısı bakalımmm....senin nasıl gidiyor..kaçıncı haftadasın.... bizim yarından sonra doktor kontrolumuz var yıneee..

günaydilar :3:

iyisiniz inşallah ben turp gibiyim bi kaç gündur yoktum iş güç öle işte özledim sizleri uyanır uyanmaz daldım buraya :78:

hala 3 bebişimiz var inşallah çoğalırlar:16:

merhaba ben yeni katıldım aranıza ben geçen ay düşük yaptım bu ay ne zaman adet olacağımı bilmiyordum ama sanki hamilelik belirtilerim var cuma günü test yaptım ikinci çizgi biraz açık çıktı sanırım hamileyim :)

Günaydın kızlar.
Bende henüz bi gelişme yok.Beklemedeyim.
28 temmuz satımdı ve 25 günde bir oluyor adetim.
Yani bugün ya da yarın olmam gerekiyo.Eğer yarın da olmazsa çarşamba bi test yaparım heralde.

Hadi bakalım tatlımmm inşallah Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versinnnnn...Test yapınca bizede haber verrr....

Bebişler okeye dördüncü arıyor. o da seninki olsunnn ;))))

Hadi bakalım tatlımmm inşallah Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versinnnnn...Test yapınca bizede haber verrr....

Bebişler okeye dördüncü arıyor. o da seninki olsunnn ;))))

İnş canım ama her zaman diyorum Allah öce olmayanlara versin. Benim bir oğlum var 3 yaşında. İkinci için çalışıyoruz biz.
Hala bi gelişme yok bekliyorum bakalım.

merhaba ben yeni katıldım aranıza ben geçen ay düşük yaptım bu ay ne zaman adet olacağımı bilmiyordum ama sanki hamilelik belirtilerim var cuma günü test yaptım ikinci çizgi biraz açık çıktı sanırım hamileyim :)

hadi bakalım hayırlısı olsunnn inşallah öylesindirr.....ayrıca aramızada hoşgeldinnn....

Ben hala regl olmadım ama dün akşam test yaptım negatif çıktı:50::50:

canım keşke akşam yapmasaydın testi ya idrarın biraz beklemesi gerekiyo sıvı almaman gerekiyo
neyse canım bugünde olmazsan yarın sabah bi test daha yaparsın hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır:34:

Testler konusunda çok uzman değilim :) İlk hamileliğimde adetimden 10 gün falan geçmişti de öyle yapmıştım testi. O zaman da her türlü çıkıyo zaten galiba:)
Akşam dediğim aslında sahura kalkınca yaptım testi.Saat 3 falandı. Bekletmem gerektiğini bilmiyodum. Hemen yaptım. Ya bi de akşam nöbetçi eczane bulduk bi tane ordan aldık testi.
4 tl idi. Eminim dandik işe yaramaz bişidi. Al Bi gibi bişidi adı sanırım. Hangi test daha iyi sonuç veriyo biliyo musuz?

selam topaaaaaaç :3::3::3: yoktum kaç gündür bağlantımız yoktu işler yoğun derken giremedim..hala 3 böcük mü var yok mu artırannn:27::27::27:

selam topaaaaaaç :3::3::3: yoktum kaç gündür bağlantımız yoktu işler yoğun derken giremedim..hala 3 böcük mü var yok mu artırannn:27::27::27:

Hoşgeldin.İnternete alışınca internetsizlik çok zor oluyo cidden:)
Hala 3 böcük var.Ben dün test yaptım negatif çıktı.Ama hala adet olmadım.
Yarın da olmazsam cuma günü bi test daha yapıcam bakalım. Belki 28 günlük döngüye dönmüştür benimki.Ben normalde 28 günde bir oluyodum çünkü
ama sonra 3-4 aydır 25 güne düşmüştü.

Hoşgeldin.İnternete alışınca internetsizlik çok zor oluyo cidden:)
Hala 3 böcük var.Ben dün test yaptım negatif çıktı.Ama hala adet olmadım.
Yarın da olmazsam cuma günü bi test daha yapıcam bakalım. Belki 28 günlük döngüye dönmüştür benimki.Ben normalde 28 günde bir oluyodum çünkü
ama sonra 3-4 aydır 25 güne düşmüştü.

ben de 28 günde bir oluyordum son 3 ayda 39a çıktı:27::27::27: hadi bakalım ben de bekliyorum..satım 24 temmuzdu:27:

Canım yaa keşke 2-3 ay korunsaydınızda öyle geri çalışsaydınız keşke doktorlar önermiyoda pek bi danış bu konuda mutlaka doktora neyse hayırlı olsun canım bebişin bu sefer kaybetmezsin inşallah söyle ona sıkı tutunsun sana :66: oh valla ne güzel hemende hamile kalabiliyon sen demekki darısı ne zaman bizim başımıza olcak acabaa?:61::26:

Kızlar bu aralar yımırtlama zamanım çalışmalar sürüyo 11 eylüldü satım 21inde başladık bakalım çalışmalara bugün önce bikini bölgem için lazere sonra kadın doğuma gittim yımırtalıklarımı göstermeye önceden bi over kist vardı falan dedim pek ilgilenmedi 15 eylüle randevu verdi yaa ayrıntılı ultrasona giricem bide kan aldılar yarın çıkıcak bakalım oda neyse şimdi ben yımırtladıysam ve hamiş kaldıysam eğer lazer yüzünden bebişe bişii olmuşmudurki yaa kendimi suçlu hissettim yaa ama normalde bugün yumurtlamam lazım bişii olmamıştır dimi daha 21-22sinde çalıştık bide bu akşam çalışcaz işte bakalım normalde 30 günde adet olan biriyim geçen ay 35 gün sonra olduydum kansızlık yüzünden oyüzden bişii olmamıştır yada olmaz dimi lazer kontrol randevumuda 15ine alacamki ozamana kadar bebişim olursa gitmeyecem :61::49: 20sinde karnımın sol tarafında bi kramp vardı acaba yumurtladımmı diye düşünmüştüm ama sanmıyorum okadar erken olamaz heralde zaten adetimide düzgün olamamıştım damla damla geldiydi off kafam çok karışık yaa ama takmamam lazım stres yapmiim olacağı varsa bebişim her halikarda olur ahanda sol kasığıma hafif bi ağrı girdi psikolojikmi yoksa normal olarak bugünmü yımırtlıyom dahaa :sağlam çalışmalı bugün..:23::23:60::60:

Kızlar bu aralar yımırtlama zamanım çalışmalar sürüyo 11 eylüldü satım 21inde başladık bakalım çalışmalara bugün önce bikini bölgem için lazere sonra kadın doğuma gittim yımırtalıklarımı göstermeye önceden bi over kist vardı falan dedim pek ilgilenmedi 15 eylüle randevu verdi yaa ayrıntılı ultrasona giricem bide kan aldılar yarın çıkıcak bakalım oda neyse şimdi ben yımırtladıysam ve hamiş kaldıysam eğer lazer yüzünden bebişe bişii olmuşmudurki yaa kendimi suçlu hissettim yaa ama normalde bugün yumurtlamam lazım bişii olmamıştır dimi daha 21-22sinde çalıştık bide bu akşam çalışcaz işte bakalım normalde 30 günde adet olan biriyim geçen ay 35 gün sonra olduydum kansızlık yüzünden oyüzden bişii olmamıştır yada olmaz dimi lazer kontrol randevumuda 15ine alacamki ozamana kadar bebişim olursa gitmeyecem :61::49: 20sinde karnımın sol tarafında bi kramp vardı acaba yumurtladımmı diye düşünmüştüm ama sanmıyorum okadar erken olamaz heralde zaten adetimide düzgün olamamıştım damla damla geldiydi off kafam çok karışık yaa ama takmamam lazım stres yapmiim olacağı varsa bebişim her halikarda olur ahanda sol kasığıma hafif bi ağrı girdi psikolojikmi yoksa normal olarak bugünmü yımırtlıyom dahaa :sağlam çalışmalı bugün..:23::23:60::60:

ben de lazere gidiyordum
ama gebelik düşününce bıraktım
bence ikisi aynı anda olmaz
kesinlikle çok zararlı
birine ara vermen gerekir bence

Back