canım hemen cevaplıyımmmm..1 akşam nomal kan testi yaptıı negatif dedii.beta hcg yokmuş o saatte ama bebek olsaydı çıkardı dedii güvenemedim reçeteyi kendi doktoruma gösterdim 5 gün sonraa...bebeiş var dedi iyiki kullanmamaışsın 6 tane antibiyotik dayamış sana dediii...Allah korudu yaniii
2cisiii eee artık ayıbı kalmadı yatak odasında televizyon olmadığı canım sıkılmasın die salonda yapıp ayaklarımı dikiyodum minderin üzerine tv izlerken zaman nasıl geçiyodu anlamıyodummm en az 40-45 dk yattığımı biliyorumm duşumudaa en az 2 saat sonra ya da sabah alıyodumm bebek için olunca Allah günah yazmaz diodummm ...ılık ama soğuğa yakın ılıkla alıyorum zaten hava sıcakk üşütmüyorr..vajinal duş bende hemen yapmadımmm.....
İnşallahh bu çalışmalarınn sonucunda seninde alıcaz bebeiş haberiniii...
Ay çok teşekkür ederim canım yaa he vallah hakkaten Allah korumuş seni iyiki kullanmamışsın ayy ne güzeel darısı biz bebiş isteyenlerinde başına inşallaah kıçımızı çok kaldırmamız gerekiyomu yaa yoksa sadece ayakları hafif kaldırmak yeterli olurmu bu arada bide gün aşırımı çalıştıydınız siz canım?bizim öyle oluyoda eşimi zaten bi gün görüp bi gün göremiyom nöbetleri yüzünden..