Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende hamişmisin ne güzel maşşallah kaç aylık..lekelenme yada adet gibi akıntı ne zaman oluyo ilerleyen dönemlerde böyle bişey varmı acaba...benimde psikolojikmidir sıcaktanmıdır öğlenleri bi başladı akşam falan hep bulantı (
Deece senn düzensiz sanrım reglin 2 eylul yazmşsn ondan da bekledn heralde geckme olnca peki yumurtlmayı nasl anlıosn yumurtlama takibi mi yapıosn drla m testle ateş ölçmeyle mi? bnm arkdasmn da duzensizdi drla yaptı yumurtlama takibi o drek kalmştı hamile drun dediği günlerde hepmz için hayırlısı olsnnnn hepimize nasip etsinn inşşşş Aminnnn
günaydın canım valla psikopata bağlıyo insan ya bozduk kafaları bebek fikriyle düşünmemeye çalış güzelim ya insan çok üzülüyo ümitlenme hiç yokmuş gibi düşün olursa daha çok sevinirsin inşallah hamileyizdirgünaydın kızlar.. nasılsınız... benimde adetim bi haftadan az kaldı umarım olmaz.. biraz kafaya takmışım sanırım gece rüyamda kanama oluyodum nolur sıkı tutun bebeğim diyodum öyle korkuyla uyandım
günaydın canım valla psikopata bağlıyo insan ya bozduk kafaları bebek fikriyle düşünmemeye çalış güzelim ya insan çok üzülüyo ümitlenme hiç yokmuş gibi düşün olursa daha çok sevinirsin inşallah hamileyizdir
güya takmıyorum ama blinçaltım öyle demiyo demekki :) öyle canım hayırlıs
canım benim son 3 ayı baz alırsak adet döngüm 39 gün o yüzden 2 eylül yazdım..yumurta takibi falan yapmıyorum şimdilik gün aşırı bumbum arada kaçan günlere geliyoruz demek ki tutmadığına göre bi de geçen aydan nur topu gibi kimyasalım var..yıl sonuna kadar doktora gitmem kocam tarafından yasaklandı rahat bırakcakmışım yıl sonuna kadar olacakmış bebiş..olmazsa zaten ocakta kimse tutamaz beni yumurta takibine giderim
angel çatlatıcak bizi
arkadaşım hamilesin dedi sonucu görünce ben hala donuk kaldım doktorda daha yeni dedi cumaya tekrar kan vercem çarşambaya tekrar kan ve ultrason...eğer kimyasal ve dış gebelik olmaması için 6000 üstü olması gerekiyomuş galiba valla kızlar kadın kafamı karıştırdı..kocam arıyo açmıyom ben galiba şoktayım
Maşallah değerin süper ötesi.Benm 46ydı yahu Allah tamamına erdirsin.Keseyi de gördün ne güzel.Sıra kalp atışlarında.Valla hamilelikte heyecan hiç bitmiyor.Tekrar tebrikler Angel
Sana onu kim dediyse saçmalamış.Dış gebelik gibi bi ihtimal yok ortalıkta keseyi görmüşsün.Bu değerlerde kese görünmeseydi dış gebelikten şüphelenebilirdi o da belkiiiiiii.Kimyasal ve dış gebelik ortadan kalktı keseyi gördün kızım.Rahatla artık.