Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

mavusbebek,umutlu010,ferdat85 kızlar haber yokmu??? sizlerden sonra benim listedeki haberci son gelişmeler nedir

ilk müjde benden
regl olduuummm

Nasip be cnm herşeyin bi zamanı var sonuçta Allah biliyor o zamanı Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsinn ama bak sen bi an önce git kontrole dün de konştk senle eğer enfksyon tarzı bi durum varsa o da engellermiş bnm de olmzsa bi iki ay sonra gtcm ben de yine ,bir sorun olcagını zannetmem ama en azından için daha bi rahat olur ...

haklısın canım
yarın bidüşüneyim
hazır hissedersem reglinin 3. günü için randevu alayım
hormon testi falan da veririm en azından
ovulasyın testine de başlıcam bu ay
eşim de keçiboynuzu kürü içiyor
bir ay daha deneyip sonra da gidebilirim bakalım
korkuyorum ya hazır hissetmiyorum nedense

tmm cnm ne zaman hazır hissedersn kendini ....hiç korkulcak birşey yok ya inan bana ben de az tırsak değilim:)) ben korkmadıysam kimse korkmaz bak dedi dersin gittikten sonraa:))

tmm cnm ne zaman hazır hissedersn kendini ....hiç korkulcak birşey yok ya inan bana ben de az tırsak değilim:)) ben korkmadıysam kimse korkmaz bak dedi dersin gittikten sonraa:))

eminim ki bişey yoktur
o kadar insan gidiyor dimi neticede
neyse ben bu ay da bekleyim en iyisi ya
belki keçiboynuzu kürü falan vesile olur ne biliyim
bir ümit yine
off

eminim ki bişey yoktur
o kadar insan gidiyor dimi neticede
neyse ben bu ay da bekleyim en iyisi ya
belki keçiboynuzu kürü falan vesile olur ne biliyim
bir ümit yine
off

sen yarın iice bi düşün ver kararını ama bi aydan da bişey çıkmaz sonçta bi kayıp degl bence de... ama bu durum sende belirsizlik yaratıyorsa dra gdnce daha bi kafanda netlik oluşcagını düşünüyorsan hiç durma derim ben karar senin:)))

açıkçası bi sorun olduğunu sanmam
ne reglim gecikir ne akıntım olur
bide ultrasonla bakıldı ya içim rahat gibi ne biliyim
ama bakalım bi düşünmüyo da değilim

bana da oyle gelıo cnm anlattgn kadarıyla belki ufak bi ihtmal enfeksyon olablr dedigm gibi hiçbişey yoksa o zaman için daha rahat eder dersin o gelecgi zamanı biliyo :)) ayy vala karşk cnm ya bu işler... ben de çok aılı verıom ama ben de nasl heyecnlym ah bi içime sorsan çok istiyorum ben de artık ya Allah ne zaman verirse tabiii Allahım şu ramazan ayını hürmetine hepimizin gönlüne göre ver aminnnn ii geceler cnmmm ben kaçtım görüşürzzzzzz byeeeeeeee

görşürüz arkadaşım
teşekkürler

Selam kizlar,bende araniza katildim..beklenmeyen adetim 12 agustos..Celine85 bat larimiz ayni zamanmis cnm,benide listeye ekleyebilirmisin cnm..
Tum isteyenlere bol hamisli bir ay dilerim..

Son düzenleme:

bende senin gibiyim 5 senede birkere gidebildim oda lanet bi kadındı doğru düzgün muayene etmedi bile alttan bakmadı..çocuk için tekrar gitmem gerek arkadaşlarım gaza getiriyoda bende çatal korkusundan eğer bende adet olursam hangi gün gitmem gerekir hastayken nasıl muayene olunur ben 2-3. günler çok fena oluyom şakır şakır..

canlarım az önce test yaptım hemde ilk idrarımla bile değil 2 saatlik bi idrardır anca ama çokkkkkkkkkkkkkk heycanlandım çift çizgiyi gördüm yalnız biri diğerinden az bişey açık yanlış olamaz dimi bu test....
hamiş miyimmmmmmmmmmm yaaaa inanasım gelmiyo....

resim eklemeyi bilsemde yollasam size hala çubuğa bakıyorum inanasım gelmiyooooooooooo çift gözüküp yanlış çıkma ihtimaline karşı pek sevinmim dimi kızlar ay resmen aptal şapşal oldum hamileliğimi tescillersem ilk işim hepinize dua etmek olucak bacılar hamişler uğurlu gelirmiş...

selam beni de ekleyin kızlar listeye.. batım 9 ağustos umarım görmem kırmızıları.. hayırlı ramazanlar bu arada

günaydınnnnn

angel 2.çizgi hemen belirdi mi kaç dakika sonra belirdi??? hadi inşallah yaa

mrb cnm evet bikaç dk da çıktı şaşırdım geçen ayki hamile modundan ağzım yandığı için umutsuzdum gerçi hala inanasım yok ablamın ısrarıyla
öğlen bide sağlık ocanda da yaptırıcam artık sonuca göre bikaçgün içinde kandada baktırıcam inşallah bu ay allahım herkesin yüzüne güler hamiş sayımız artar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…