Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb cnm evet bikaç dk da çıktı şaşırdım geçen ayki hamile modundan ağzım yandığı için umutsuzdum gerçi hala inanasım yok ablamın ısrarıyla
öğlen bide sağlık ocanda da yaptırıcam artık sonuca göre bikaçgün içinde kandada baktırıcam inşallah bu ay allahım herkesin yüzüne güler hamiş sayımız artar...
kızlar ramazanın ilk günü bombayı attım ortaya gerçi %50 bi ihtimal ama hiçç kimsecikler yokmu heycanımı paylaşıcak
evet canım gitmiştim bende enfeksiyon varmış ilaç vermişti ve smear testi için örnek almıştı korkulacak hiçbişey yok acımıyo alttan muayene etti o hiçten acımıyo hissetmiyosun bile adetin 3. günüde gittim kan verdim hormonlara bakıldı ama adetliyken alttan muayene etmedi beni canım korkma doktora gitmeye korkulacak bişey yok canımceline sen kadın doguma gittin mi kontrole?
canım olsun hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğin bidahaki aya inşallahilk müjde benden
regl olduuummm
hoşgeldin canım evet batlarımız aynıymış inşallah ikimizde aynı anda bebiş haberi verebiliriz topiğe ekliyorum listeye canımSelam kizlar,bende araniza katildim..beklenmeyen adetim 12 agustos..Celine85 bat larimiz ayni zamanmis cnm,benide listeye ekleyebilirmisin cnm..
Tum isteyenlere bol hamisli bir ay dilerim..
ayyyyyyyyy çokkkk güzel bir haber bu topiğimizin ilk hamilesi aslında ben ümitliydim senden biliyomusun süperrr bir haber çok sevindim canım çift çizginin fotosunu eklesene görelim hayırlısı olsun canım ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahcanlarım az önce test yaptım hemde ilk idrarımla bile değil 2 saatlik bi idrardır anca ama çokkkkkkkkkkkkkk heycanlandım çift çizgiyi gördüm yalnız biri diğerinden az bişey açık yanlış olamaz dimi bu test....
hamiş miyimmmmmmmmmmm yaaaa inanasım gelmiyo....
hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin topiğimize hemen ekliyorum listeyeselam beni de ekleyin kızlar listeye.. batım 9 ağustos umarım görmem kırmızıları.. hayırlı ramazanlar bu arada
Angel25 cnm kanı da öğrenince hemen paylaş bizimle de ay çok sevinmdm cnm ya Ramazan geldi hoş geldi ramazanda bebiş de geldi olurrr:)) had bakalım inşş. darısı bzm başımıza yaaa:87:[/QU
inşallah kızlar,,, allahım hepimizin göbişini sağlıklı bebişlerle doldursun amiiiinnn...sonuçları yazarım burdan
bu arada kızlar keçiboynuzu kürü ve pekmezini yedirin kocalarınıza sanırsam işe yarıyoooo
ben varım
bekliyorum güzel haberlerini
ayrıca %50den yüksek ihtimal arkadaşım
içini ferah tut
celine enfeksiyon olduğuna dair sende bi belirti varmıydı
akıntı yanma gibi mesela
kızlar ramazanın ilk günü bombayı attım ortaya gerçi %50 bi ihtimal ama hiçç kimsecikler yokmu heycanımı paylaşıcak
kür ve pekmezi aynı anda mı içti eşin?
bi de pekmezi ne kadar içiyordu
benim eşim de içiyor da
bu arada kaç aydır deniyordunuz
saol cnm sonuç ne olursa olsun moralimi bozmıcam dedim kendime gaz verdim...bende hepinizden bekliyorum güzel haberler ona göre
celine85 ,,, cnm ya saol darısı hepinizin başına bendede buay hiç ümit yoktu hiç içimden gelmiyodu hamiş moduna girmedim geçen ay çok üzüldümya ondan bu sefer soğuk kanlıyım galiba..şimdilik tek test yaptım öğlen sağlıkocağının testinden bidaha yaptırim bikaçgün içinde kan tahlili yaptırırım..
kür ve pekmezi aynı anda mı içti eşin?
bi de pekmezi ne kadar içiyordu
benim eşim de içiyor da
bu arada kaç aydır deniyordunuz
eşim sabah akşam pekmezini 2 kaşık içti kürü çok önceden denemiştim ama bir haftada uğraşmaktan sıkılınca bırakmıştım:26::26::26: aslında kürü daha etkili mutlaka deneyin..pekmezide 2. kavanoza yeni başlamıştı...çocuk içinde 5 yılımızı doldurduk daha yeni düşünüyoruz bu 2. denememizdi cnm inşallah allahım kucağımıza almayı nasip eder kesinleştirim bii öyle sevinim diyorum:26::26::26:
allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah
eşim sabah akşam pekmezini 2 kaşık içti kürü çok önceden denemiştim ama bir haftada uğraşmaktan sıkılınca bırakmıştım:26::26::26: aslında kürü daha etkili mutlaka deneyin..pekmezide 2. kavanoza yeni başlamıştı...çocuk içinde 5 yılımızı doldurduk daha yeni düşünüyoruz bu 2. denememizdi cnm inşallah allahım kucağımıza almayı nasip eder kesinleştirim bii öyle sevinim diyorum:26::26::26:
allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah