Agustos Ayinda sonunda pozitifi gorenleeer, gelin burda bulusalim

Amin canım artısın güzelmis bir kac kere daha bakılınca anlasılır artısa göre, bence gidişat güzel hayırlı olsunn Allah hepimizingönlüne göre versn

Yalnız bu mesaja sok oldum ben:) biz de 10 aydır deniyorduk olmadı ben de adet zamanı gelsn rahim filmi cektireym die arastırıodm hatta eşim de ürologa gidicekti, görüyomusun nasiplerimiziinsallah sonu güzel olurrr

Amin canım artısın güzelmis bir kac kere daha bakılınca anlasılır artısa göre, bence gidişat güzel hayırlı olsunn Allah hepimizingönlüne göre versn
Amiin amin inşallah yarın herşey netliğe kavuşacak hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Yalnız bu mesaja sok oldum ben:) biz de 10 aydır deniyorduk olmadı ben de adet zamanı gelsn rahim filmi cektireym die arastırıodm hatta eşim de ürologa gidicekti, görüyomusun nasiplerimiziinsallah sonu güzel olurrr
Ay inanmıyorum aynıyız biz 4 . Yılımıza girdik daha geçen hafta ama yılbaşımdan beri istiyorduk . Dr rahim filmi isteyince yine baktım kadınlar kulübünden çektirenler çok acı çekmiş bende korkmuştum :) eşimde ürolog için hep bahane uyduruyodu da bana ben her gün bakıyodum randevu alıcaktım ona. Çok heyecanlıyım bir o kdr da sancım var kasıklarım patlıyor ara ara vuruyor sonra geçiypr

Güzel bir tesadüfgaliba bu sefer tutturduk cok heyecanlıyım, sen gittin mi doktora ne yaptın? Ben de öğleden sonra gidicem

Hanımlar doktordan geldim .5+1 günlüğüm 15 gün sonra kalp atislari için çağırdı hayırlısı olsun insallah

Öncelikle tebrik ederim, çok srvindim adınıza. Rica etsem yumurtlamadan sonra yaşadığınız tüm belirtileri anlatabilir misiniz?

Kızlar çift çizgiden sonra bu sabah evimin yakınlarındaki bi polikliniğe gittim ve kan verdim. Kontrole gittiğim doktor biraz uzakta olduğu için ona gitmedim. Değerim 1049. Ultrasona ve doktora göstermediğim için hala tereddütteyim. Kimyasal gebelikten korkuyorum ya da sürekli aklımda olduğu için psikolojik olarak etkilenmekten. Lütfen bir şeyler söyleyin.

Öncelikle tebrik ederim, çok srvindim adınıza. Rica etsem yumurtlamadan sonra yaşadığınız tüm belirtileri anlatabilir misiniz?

Ben göğüslerimin büyüdüğünü hissettim sadece onun dışında kasık ağrım var regl ağrısı gibi. Ve sabahları midem bulanıyordu ama hiç kusmadım. Ben bu ay hiç beklemiyordum gerçekten şoktayım.

Canim tebrikleeer kesunlikle hamilesinn bence tadini cikarr artk bu duygunun mukemmelll bisey ben de keseyi gormeye gidicem insallah haftaya zaman gecmiyordu

AnlatmayaGerekYok günaydın n’aptın merak ettim kan verdin mi doktora gittin mi son durumun nedir
Benim artışlarım tam 2 katı değil ama artıyor 1 saat sonra doktorda randevum var bakayım o ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…