Canım Cok normal, bana da öyle oluyor ara ara baya şiddetli geliyor dunden beri hic yok gibi azaldı ama bir hafta baya cektm ben de, rahim genişliyormusKızlar bu kasık ağrısı normal mi yaa sanki adet olucam da olamıyormuşum gibi şuan işteyim kıvranıyorum
Amin canım artısın güzelmis bir kac kere daha bakılınca anlasılır artısa göre, bence gidişat güzel hayırlı olsunn Allah hepimizingönlüne göre versnBenimde 28Ağustos’ta adet olmam lazım dı bi kaç belirtiden bide içimemi doğdu nedir 27 Ağustos’ta test yaptım ve silik çıktı şuan adetim 7 gün geçmiş durumda 4 gün geçikken yani cumartesi gidip kan verdim sonuç 169,61 çıktı dün tekrar kan verdim ama bu sefer başka hashanede onun sonucuda 289,37 çıktı yarın tekrar kan vericem bakayım bu sefer dünki hastahanede vericem tam artışı anlayabilmek için herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Yalnız bu mesaja sok oldum ben:) biz de 10 aydır deniyorduk olmadı ben de adet zamanı gelsn rahim filmi cektireym die arastırıodm hatta eşim de ürologa gidicekti, görüyomusun nasiplerimiziEvet keseyi falan görsün doktor ya kızlar 8 aydır deniyorduk en son geçen ay doktora gittim yine. bana ilaçlı rahim filmi çektir adet olduktan sonra dedi ve eşimde üroloğa gidecekti randevu bulamadık eşime ama ben bekliyordum adet olayım da film çektireyim diye
Amiin amin inşallah yarın herşey netliğe kavuşacak hakkımda hayırlısı olsun inşallahAmin canım artısın güzelmis bir kac kere daha bakılınca anlasılır artısa göre, bence gidişat güzel hayırlı olsunn Allah hepimizingönlüne göre versn
Ay inanmıyorum aynıyız biz 4 . Yılımıza girdik daha geçen hafta ama yılbaşımdan beri istiyorduk . Dr rahim filmi isteyince yine baktım kadınlar kulübünden çektirenler çok acı çekmiş bende korkmuştum :) eşimde ürolog için hep bahane uyduruyodu da bana ben her gün bakıyodum randevu alıcaktım ona. Çok heyecanlıyım bir o kdr da sancım var kasıklarım patlıyor ara ara vuruyor sonra geçiyprYalnız bu mesaja sok oldum ben:) biz de 10 aydır deniyorduk olmadı ben de adet zamanı gelsn rahim filmi cektireym die arastırıodm hatta eşim de ürologa gidicekti, görüyomusun nasiplerimiziinsallah sonu güzel olurrr
Güzel bir tesadüfAy inanmıyorum aynıyız biz 4 . Yılımıza girdik daha geçen hafta ama yılbaşımdan beri istiyorduk . Dr rahim filmi isteyince yine baktım kadınlar kulübünden çektirenler çok acı çekmiş bende korkmuştum :) eşimde ürolog için hep bahane uyduruyodu da bana ben her gün bakıyodum randevu alıcaktım ona. Çok heyecanlıyım bir o kdr da sancım var kasıklarım patlıyor ara ara vuruyor sonra geçiypr
Güzel olucak bence icini ferah tut canım, eğer oradalarsa bebişlerin bizim rahatlıgımıza ihtiyacları varAmiin amin inşallah yarın herşey netliğe kavuşacak hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Hayır gitmedim şuan işteyim sanırım cuma gidebilirim
Güzel bir tesadüfgaliba bu sefer tutturduk cok heyecanlıyım, sen gittin mi doktora ne yaptın? Ben de öğleden sonra gidicem
Evet kan verdim canımCanım kanmi verdin
Hayırlı olsunnn Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsnbende ağustos müjdesi alanlardanım :)
sağol canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayırlı olsunnn Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsn
Amin canım insallahAa
ne güzel hayırlı olsun insallahhdarıısı basımıza
Öncelikle tebrik ederim, çok srvindim adınıza. Rica etsem yumurtlamadan sonra yaşadığınız tüm belirtileri anlatabilir misiniz?Kızlar adetim 6 gün gecikti, 3 gün önce idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı.
Kasıklarım inanılmaz ağrıyor, göğüs hassasiyetim var, midem bulanıyor ama hiç kusmadım.
Yarın sabah yine test yapıcam
Öncelikle tebrik ederim, çok srvindim adınıza. Rica etsem yumurtlamadan sonra yaşadığınız tüm belirtileri anlatabilir misiniz?
Canim tebrikleeer kesunlikle hamilesinn bence tadini cikarr artk bu duygunun mukemmelll biseyKızlar çift çizgiden sonra bu sabah evimin yakınlarındaki bi polikliniğe gittim ve kan verdim. Kontrole gittiğim doktor biraz uzakta olduğu için ona gitmedim. Değerim 1049. Ultrasona ve doktora göstermediğim için hala tereddütteyim. Kimyasal gebelikten korkuyorum ya da sürekli aklımda olduğu için psikolojik olarak etkilenmekten. Lütfen bir şeyler söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?