• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiimmm? Belirtilerimi değerlendirebilir misiniz???

Merhaba kızlar aranızda yeniyimmm,31 aralık ovulasyon pik günümdü takip eden 2-3 günü değerlendirdim beklenen regl tarihim 18 Ocak yani henüz 10 gün var. Ama ben son 3 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum akıntım var, göğüs hassasiyetim aşırı aşırı yani dokunamıyorum o kadar çok ağrıyor, sağ memem sol mememden daha büyük. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? Psikolojik olarak mı böyle hissediyorum acaba anlayamadım? Bu ay ilk bebek denememizdi çevremde herkes ilk aydan hamile kalmazsın diyor kafam karıştı ne zaman test yapsam
İki kere hamile kaldım ikiside sağlıklı ilerlemedi ama ilk aydan hamile kalmıştım banada herkes olmaz demişti hatta belirtilerime annem bile inanmamıştı. Ama onların dışında aynı belirtleri hatta fazlasını yaşayıp kesin hamileyim dediğim bir sürü ay geçti. Oladabilir psikolojikte olabilir vücut kendini hazırlıyordur. Ama daha çok erken. Ben iki hamileliğimdede adet günü çok düşük betayla öğrenmiştim biri 73 biri 13 o yüzden şimdi yapsanda çıkmaz çıkmayıncada üzülürsün

İki kere hamile kaldım ikiside sağlıklı ilerlemedi ama ilk aydan hamile kalmıştım banada herkes olmaz demişti hatta belirtilerime annem bile inanmamıştı. Ama onların dışında aynı belirtleri hatta fazlasını yaşayıp kesin hamileyim dediğim bir sürü ay geçti. Oladabilir psikolojikte olabilir vücut kendini hazırlıyordur. Ama daha çok erken. Ben iki hamileliğimdede adet günü çok düşük betayla öğrenmiştim biri 73 biri 13 o yüzden şimdi yapsanda çıkmaz çıkmayıncada üzülürsün
Sağlıkla mutlu haberi alıp bebisini kucağına alırsın inşallah canımmm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 biraz daha beklemeye karar verdim test için

Hayırlısıyla mutlu haber al inşallahhh, hangi marka test kullanacaksın?? Ne zaman yapacaksın heyecanlandım senin içinnn
Yaptım sıkışık şekilde yapmadım akşam yaptım sabah idrarı değil ama negatif umutlanmıştım ama malesef :( güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim

İnşallah hamilesindir canım ben ilk çocuğumda yumurtlamanın 10.günü silik çizgiyle öğrenmiştim, o zaman 3. Denemede olmuştu 28 yaşındaydım :) Şimdi 34 oldum tam 1 sene oldu henüz gebelik oluşmadı. İlk gebeliğimde en net hatırladığım şey yumurtlama sonrası da devam eden akıntıydı. 6 gün sonra adet ağrısı gibi ağrı olması da yerleşme dolayısıyla olmuş olabilir eğer hamileysen. Umarım pozitif çıkar testin🙏😊
Yaptım sıkışık şekilde yapmadım akşam yaptım sabah idrarı değil ama negatif umutlanmıştım ama malesef :( size de güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim

Back