• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiimmm? Belirtilerimi değerlendirebilir misiniz???

Bugün gecikmenin 9. Günüydü sabah uyandım kahverengi lekelenme iç çamaşırımda. Sanırım kimyasal oluyor yine. Moralimiz çok bozuldu eşimle. Daha önce de 1 defa yaşadım bu 2. Oluyor. Ne yapacağım ben şimdi çok kötüyüm 😔
😞😞😞 test yaptınız mı? Kan verdiniz mi acaba? Yerleşme kanaması olabilir mi

Bugün gecikmenin 9. Günüydü sabah uyandım kahverengi lekelenme iç çamaşırımda. Sanırım kimyasal oluyor yine. Moralimiz çok bozuldu eşimle. Daha önce de 1 defa yaşadım bu 2. Oluyor. Ne yapacağım ben şimdi çok kötüyüm 😔
😞😞😞 test yaptınız mı? Kan verdiniz mi acaba? Yerleşme kanaması olabilir mi
Test yaptım pozitifti kan yarın verecektim. Yerleşme kanaması bu kadar yoğun olur bilmiyorum

Test yaptım pozitifti kan yarın verecektim. Yerleşme kanaması bu kadar yoğun olur bilmiyorum
Kırmızı renkli mi? Regl gibi mi? Yoksa böyle pembe ya da koyu kahverengi gibi mi

Test yapmışmıydın

Neden öyle düşünüyosun belki doktor prosteron faalan başlar bir git . Testini gördüm atmışsın. Heöen doktora git belki düşündüğün gibi bişey değidlir

Merhaba kızlar aranızda yeniyimmm,31 aralık ovulasyon pik günümdü takip eden 2-3 günü değerlendirdim beklenen regl tarihim 18 Ocak yani henüz 10 gün var. Ama ben son 3 gündür adet olacakmış gibi kasık ağrısı çekiyorum akıntım var, göğüs hassasiyetim aşırı aşırı yani dokunamıyorum o kadar çok ağrıyor, sağ memem sol mememden daha büyük. Bunlar gebelik belirtileri olabilir mi? Psikolojik olarak mı böyle hissediyorum acaba anlayamadım? Bu ay ilk bebek denememizdi çevremde herkes ilk aydan hamile kalmazsın diyor kafam karıştı ne zaman test yapsam
2 gebeligimi de ilkte oldu olabilir neden olmasi 2 de de bahsettiginiz belirtiler vardi reglde göğüs hassasiyetim olurdu ama büyümezdi gebelikte buyuyor

2 gebeligimi de ilkte oldu olabilir neden olmasi 2 de de bahsettiginiz belirtiler vardi reglde göğüs hassasiyetim olurdu ama büyümezdi gebelikte buyuyor
Teşekkür ederim 🙏🏻 kan verdim şu an pozitif görünüyor çok şükür sağlıklı ilerlerse inşallah 🙏🏻♥️

Hayırlısı olsun kızlar bende bekleyendenim ilk foto dün diyeri bugün yumurtlama dimi ve dün bugün değerlendirme yaptım yarında mi yapacam

Eklentiler

• IMG_20250112_170716.jpg
    IMG_20250112_170716.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20250111_171212.jpg
    IMG_20250111_171212.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 7
Eşim vardiyalı çalışıyor 12 de evde olacak acile gitsek ne yapılır ki hiç umudum yok canım 😔
Tabi ki kimyasalsa bişey yapamazlar ama ya bebek varsa ve kanama alanı oluştuysa ve önlem alınabilir bişeyse. Gitmediğin içinde olan bebeği kaybedersin. Tabi sen bilirsin ben olsam giderdim

Back