Agustos Ayinda sonunda pozitifi gorenleeer, gelin burda bulusalim

Buarada inanilmaz derecede siskinligim var ve kasiklarin ara ara agriyor sizde durumlsr ne alemde?

Selam bende Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim.insallah bu hafta doktora gidicegim daha hiç gitmedim .

Bende cuma günü öğrendim sizce var mı gebelik ?Şuan da 3 gün grcikti adetim

Eki Görüntüle 2184631 Bende cuma günü öğrendim sizce var mı gebelik ?Şuan da 3 gün grcikti adetim
Kuzum kesinlikle gebesin hayırlı olsun:) ilk benımde böyle cıkmıstı. Ama kesnlikle kanda baktır bazen böyle silik cizgi cıkınca kimyasal gebelik de olabiliyormus. Ama neticede her türlü hamilesn

Kuzum kesinlikle gebesin hayırlı olsun:) ilk benımde böyle cıkmıstı. Ama kesnlikle kanda baktır bazen böyle silik cizgi cıkınca kimyasal gebelik de olabiliyormus. Ama neticede her türlü hamilesn
insAllah canım ya Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yarın vercem kanı insAllah

Kac haftalıksın canım? Birde kanda bhcg baktırdın mı kac cıktı? Hayırlı ugurlu olsn sımdıden
Merhaba canım. Reglimi geçeli 3 gün oldu ama ben regle 6 gün kala öğrendim. Daha önce bi kimyasalım var o yüzden bugün dayanamayıp tekrar test yaptım. Yükledim. Kadın doğumdan salıya randevu aldım. O zaman belki direk keseyi görürüz diye bekledik bu kadar...

Eklentiler

• image.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…