Hayir canim, sadece ovulasyon testi kullandim, bir de incir kuru yaptim belki de o da etkili olnus olabilirBende 7 aydir bekliyorum herhangi bi tedavi uyguladinmi canim.
Zamanini bekliyor demekki bizim minikte :) rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla insallah bizlerede dua et :)Hayir canim, sadece ovulasyon testi kullandim, bir de incir kuru yaptim belki de o da etkili olnus olabilir
Aminnn canim benimm insallahhh hepimizeeeZamanini bekliyor demekki bizim minikte :) rabbim kucagina almayi nasip etsin saglikla insallah bizlerede dua et :)
Sağol canım inşallah herkes hayırlı haberlerle gelsin.Canım cok sevindimmm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
Kac haftalıksın canım? Birde kanda bhcg baktırdın mı kac cıktı? Hayırlı ugurlu olsn sımdıden
Kuzum kesinlikle gebesin hayırlı olsun:) ilk benımde böyle cıkmıstı. Ama kesnlikle kanda baktır bazen böyle silik cizgi cıkınca kimyasal gebelik de olabiliyormus. Ama neticede her türlü hamilesnEki Görüntüle 2184631 Bende cuma günü öğrendim sizce var mı gebelik ?Şuan da 3 gün grcikti adetim
insAllah canım ya Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yarın vercem kanı insAllahKuzum kesinlikle gebesin hayırlı olsun:) ilk benımde böyle cıkmıstı. Ama kesnlikle kanda baktır bazen böyle silik cizgi cıkınca kimyasal gebelik de olabiliyormus. Ama neticede her türlü hamilesn
Günaydın bugünde idrar testi yapın koyulaşma varmı bir bakın isterseniz.Ama bende gördüm var gibi.Eki Görüntüle 2184631 Bende cuma günü öğrendim sizce var mı gebelik ?Şuan da 3 gün grcikti adetim
Merhaba canım. Reglimi geçeli 3 gün oldu ama ben regle 6 gün kala öğrendim. Daha önce bi kimyasalım var o yüzden bugün dayanamayıp tekrar test yaptım. Yükledim. Kadın doğumdan salıya randevu aldım. O zaman belki direk keseyi görürüz diye bekledik bu kadar...Kac haftalıksın canım? Birde kanda bhcg baktırdın mı kac cıktı? Hayırlı ugurlu olsn sımdıden
Bı dha ypmak istemedim canım yarın kanla kesinleştircm insAllahGünaydın bugünde idrar testi yapın koyulaşma varmı bir bakın isterseniz.Ama bende gördüm var gibi.
İnşallah canimBı dha ypmak istemedim canım yarın kanla kesinleştircm insAllah
Canım senin son adet tarihin ne zmndiİnşallah canim
Benim 23 temmuz son adet tarihim canimCanım senin son adet tarihin ne zmndi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?