• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos Ayinda sonunda pozitifi gorenleeer, gelin burda bulusalim

Ben de şükür o derece olmuyo dha yeni çıkıyor ama başım felaket agriyo bulantim da var cikaramiym ateşim de var hafiften:110::işsiz:
Şükür bulantim yok ateş bende de var .Yarın inşallah doktora cikicam bakayım nedicek inanır mısın 3- 4 gecedir uyku yok uyuyamiyorum.:110:

Canım testine bakalım buraya at da

Kızlar bugün tam 7 gün gecikti adetim. Kasık ağrım devam ediyor göğüslerim şiş ve midem de bulanıyor. Adetim 2 3 gün geçmişti evde test yaptım 2.çizgi çook silikti önemsemedim ve bu sabah yeniden yaptım. İlk yaptığımda hafif silikti ama bu 3 gün önce yaptığıma göre daha belirgin çıktı ama yine silik gibi bilemedim

Eklentiler

• FE4F3B8E-46D3-4D7E-80B4-FF907D566930.jpeg
    FE4F3B8E-46D3-4D7E-80B4-FF907D566930.jpeg
    28,4 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bugün tam 7 gün gecikti adetim. Kasık ağrım devam ediyor göğüslerim şiş ve midem de bulanıyor. Adetim 2 3 gün geçmişti evde test yaptım 2.çizgi çook silikti önemsemedim ve bu sabah yeniden yaptım. İlk yaptığımda hafif silikti ama bu 3 gün önce yaptığıma göre daha belirgin çıktı ama yine silik gibi bilemedim
daha ne olsun hemen kan testi yaptirip dr unuza gozukun hamilesiniz hayirli olsun

Tebrikler canım hemen kan test yaptır.

hayırlı olsun canım.hamilesiiiiin geç bile kalmışsın;)

aminnn canım insallahhh:dua: ben de sonuc almaya gdicem öğleden sonra ALLAH'IM sen yardımcımız ol:dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Kızlar kan vermem için şuan gittiğim kadın doğumcuya mı gitmeliyim yoksa evin yakınlarında klinik gibi bi yer var oraya gidip hamilelik testi yaptırmak istiyorum demeliyim?

Aynen canım bal gibi de görünüyor hamilesin

Kızlar kan vermem için şuan gittiğim kadın doğumcuya mı gitmeliyim yoksa evin yakınlarında klinik gibi bi yer var oraya gidip hamilelik testi yaptırmak istiyorum demeliyim?
ikisi de olur ama bence direk kadın doğuma git hem kanda bakarlar hem de gitmişken doktorda muayene eder, cünkü klinikte kanda pozitif cıkınca yine mecbur kadın dogum doktoruna gitmek istiyceksin muhtemelen

ikisi de olur ama bence direk kadın doğuma git hem kanda bakarlar hem de gitmişken doktorda muayene eder, cünkü klinikte kanda pozitif cıkınca yine mecbur kadın dogum doktoruna gitmek istiyceksin muhtemelen

Evet keseyi falan görsün doktor ya kızlar 8 aydır deniyorduk en son geçen ay doktora gittim yine. bana ilaçlı rahim filmi çektir adet olduktan sonra dedi ve eşimde üroloğa gidecekti randevu bulamadık eşime ama ben bekliyordum adet olayım da film çektireyim diye

Benimde 28Ağustos’ta adet olmam lazım dı bi kaç belirtiden bide içimemi doğdu nedir 27 Ağustos’ta test yaptım ve silik çıktı şuan adetim 7 gün geçmiş durumda 4 gün geçikken yani cumartesi gidip kan verdim sonuç 169,61 çıktı dün tekrar kan verdim ama bu sefer başka hashanede onun sonucuda 289,37 çıktı yarın tekrar kan vericem bakayım bu sefer dünki hastahanede vericem tam artışı anlayabilmek için herkesin gönlüne göre olsun inşallah

Benimde 28Ağustos’ta adet olmam lazım dı bi kaç belirtiden bide içimemi doğdu nedir 27 Ağustos’ta test yaptım ve silik çıktı şuan adetim 7 gün geçmiş durumda 4 gün geçikken yani cumartesi gidip kan verdim sonuç 169,61 çıktı dün tekrar kan verdim ama bu sefer başka hashanede onun sonucuda 289,37 çıktı yarın tekrar kan vericem bakayım bu sefer dünki hastahanede vericem tam artışı anlayabilmek için herkesin gönlüne göre olsun inşallah

Benimde seninle aynı gün ama ben daha kan vermedim evde idrar testi yaptım attım buraya kızlar hamile olduğumu söylüyor. Kese hemen görünmez mi bir de değer kaç olana kadar kan vereceksin ben 5ten yüksekse hamilesindir diye biliyorum da

Benimde seninle aynı gün ama ben daha kan vermedim evde idrar testi yaptım attım buraya kızlar hamile olduğumu söylüyor. Kese hemen görünmez mi bir de değer kaç olana kadar kan vereceksin ben 5ten yüksekse hamilesindir diye biliyorum da
Kese beta hcg 1500 üstü ise aşağıdan ultrasonla muayenede görünür ama karından görünmesi için o değerin 5binin üstü olması gerekiyor
Yarın tekrar vericem işte eğer artış güzelse daha kan vermem sanırım ya da veririm bilemedim ‍♀️ bu benim 5. Hamileliğim 4. Normal yolla hamile kalışım bir tane tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelen bir oğlum var
Normal yolla nedense devam etmiyor benim hamileliklerim bu da çok yüksek ihtimalle öyle olucak nisan ayında bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum bu hamileliğimde korunurken oldu olacağı varsa bi şekilde oluyor

Kızlar bu kasık ağrısı normal mi yaa sanki adet olucam da olamıyormuşum gibi şuan işteyim kıvranıyorum

Back