- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
2 gün önce ilk kez kan verdim 1049 gibi bir değer çıktı şuam tam hatırlamıyorum canım. Dün de doktora gittik karnımdan göremedi doktor vajinal muayenede çok küçük keseyi gördü. 10 sonra yeniden gidicez şuan için kan vs istemedi 10 gün sonra daha da netleşir her şey dediAnlatmayaGerekYok günaydın n’aptın merak ettim kan verdin mi doktora gittin mi son durumun nedir
Benim artışlarım tam 2 katı değil ama artıyor 1 saat sonra doktorda randevum var bakayım o ne dicek
çok sevindim sağlıcakla devam etsin ve kucağına al inşallah2 gün önce ilk kez kan verdim 1049 gibi bir değer çıktı şuam tam hatırlamıyorum canım. Dün de doktora gittik karnımdan göremedi doktor vajinal muayenede çok küçük keseyi gördü. 10 sonra yeniden gidicez şuan için kan vs istemedi 10 gün sonra daha da netleşir her şey dedi
İnşallah canım senin değerlerin kaça kadar çıktı gittin mi doktoraçok sevindim sağlıcakla devam etsin ve kucağına al inşallah
benim sağlıklı bir gebelik değil büyük ihtimalle pazartesi kan vericem salı doktora gidicem inşallah dış gebelik değildir diye dua ediyorum kürtaj üstüne birde dış gebelik baya ağır gelicek yoksa banaİnşallah canım senin değerlerin kaça kadar çıktı gittin mi doktora
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun içini ferah tut streslisin şuan o bile kötü etkilerbenim sağlıklı bir gebelik değil büyük ihtimalle pazartesi kan vericem salı doktora gidicem inşallah dış gebelik değildir diye dua ediyorum kürtaj üstüne birde dış gebelik baya ağır gelicek yoksa bana
dün sabah kürtaj oldum kalbi durmuş doğum günümde öğrendim...Hayırlı olsunnn Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsn
Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahdün sabah kürtaj oldum kalbi durmuş doğum günümde öğrendim...
Cok gecmis olsundün sabah kürtaj oldum kalbi durmuş doğum günümde öğrendim...
Hayırlı olsun canım, beklemek cok zor degil mi, ben de aynı durumdayım ınsallah sonu güzel olur sabır sabııır:)2 gün önce ilk kez kan verdim 1049 gibi bir değer çıktı şuam tam hatırlamıyorum canım. Dün de doktora gittik karnımdan göremedi doktor vajinal muayenede çok küçük keseyi gördü. 10 sonra yeniden gidicez şuan için kan vs istemedi 10 gün sonra daha da netleşir her şey dedi
Hayırlı olsun canım, beklemek cok zor degil mi, ben de aynı durumdayım ınsallah sonu güzel olur sabır sabııır:)
Almali bitane eve televizyona baglayip izlemeli surekli hafif bulantim var gibi ama kusmadim hic, bas donmem yok ama kasik agrim oluyorevet gerçekten beklemek zor evde ultrason cihazı olsa da sürekli kendim baksam diyorum
internetten başkalarının değerlerine bakıyorum kafam çok karışıyor
cumartesi yeniden gidicem inşallah
sen de durumlar nasıl canım bir de nasıl hissediyorsun bulantın baş dönmen falan var mı ?
Aynıyız bende hiç kusmadım ama sabahları özellikle midem çok tuhaf oluyor cumartesi bi gitsem çok merak ediyorum :)Almali bitane eve televizyona baglayip izlemeli surekli hafif bulantim var gibi ama kusmadim hic, bas donmem yok ama kasik agrim oluyorsen nasilsin? Degerlere takilma kuzum gec dollenme vs olabilir herkesin hormonlari farkli degerler degisebilir
Cumartesi belki kalp atisini duyarsinAynıyız bende hiç kusmadım ama sabahları özellikle midem çok tuhaf oluyor cumartesi bi gitsem çok merak ediyorum :)
amin inşallah..Çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
çok sağolun inşallah allahım bundan sonra yüzümü güldürür vardır bi hayır dedim bende asla isyan etmiyorum haşa llafı bile olamaz bugün 6.günüm kanamam başladı 3güne kontrolüm vvar doktorun diyeceklerini merak ediyorum inşallah herşeyin hayırlısı olsun benim ve herkesinCok gecmis olsunUmudunu kaybetme Allah herşeyin en hayırlısını verir,eger smdi vermediyse emin ol bir sebebi vardır, ve birgün daha hayırlısı olacagı icindir. Umudunu yitirme canım
Amin canim benim, ben de bir kimyasal gebelik gecirmistim insan cok etkileniyor ama demekki hayirli degilmis yada bebegimde bir sorun varmis ki vucudum atiyoe diye dusundugumde rahatlatirdim kendimi. Sen de oyle dusun, dusuklerin tek sebebi ya dollenmede ya da bebegin kromozomal bozukluklarinin olmasi imis. Bana da doktorum anlatmisti. Icini ferah tut, belki bugun degil ama birdaha deneersiniz sonrakinde olur? Allah bizlere saglik versinçok sağolun inşallah allahım bundan sonra yüzümü güldürür vardır bi hayır dedim bende asla isyan etmiyorum haşa llafı bile olamaz bugün 6.günüm kanamam başladı 3güne kontrolüm vvar doktorun diyeceklerini merak ediyorum inşallah herşeyin hayırlısı olsun benim ve herkesin
Amin. evet banada dedi senlik bi durum yol büyük ihtimal bebek sağlıksız diye. birazda olsa korku var ama rabbime sığınmışım kafa olarak biraz ayıldım ayıl ve ayılmamın şerefine bugün ov testi sipariş ettimAmin canim benim, ben de bir kimyasal gebelik gecirmistim insan cok etkileniyor ama demekki hayirli degilmis yada bebegimde bir sorun varmis ki vucudum atiyoe diye dusundugumde rahatlatirdim kendimi. Sen de oyle dusun, dusuklerin tek sebebi ya dollenmede ya da bebegin kromozomal bozukluklarinin olmasi imis. Bana da doktorum anlatmisti. Icini ferah tut, belki bugun degil ama birdaha deneersiniz sonrakinde olur? Allah bizlere saglik versin
Super yapmissinnn ben de ovulasyon testini ilk kez yapmistin hemen hamile kaldimAmin. evet banada dedi senlik bi durum yol büyük ihtimal bebek sağlıksız diye. birazda olsa korku var ama rabbime sığınmışım kafa olarak biraz ayıldım ayıl ve ayılmamın şerefine bugün ov testi sipariş ettim
aynen bende zaten ilk defa kullandım sonuç aldım inşallah bu sefer aldığım sonucun devamı gelirSuper yapmissinnn ben de ovulasyon testini ilk kez yapmistin hemen hamile kaldimcok etkiliii
Selam n’aptın gittin mi doktora son durumun nedir bende hala beklemedeyim bu cuma gününe çağırdı doktor inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsunevet gerçekten beklemek zor evde ultrason cihazı olsa da sürekli kendim baksam diyorum
internetten başkalarının değerlerine bakıyorum kafam çok karışıyor
cumartesi yeniden gidicem inşallah
sen de durumlar nasıl canım bir de nasıl hissediyorsun bulantın baş dönmen falan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?