- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 30
Benim de 28 temmuz aramızda çok da bişey yokmuş belirtilerin neler senin şuan daBenim 23 temmuz son adet tarihim canim
Al benden de o kadar:/ benım de bir kimyasal gebelik gecmisim var seni o kadar iyi anlıyorum ki insan cok tedirgin oluyor aymı seyleri yasıycam diye hep bi korkuMerhaba canım. Reglimi geçeli 3 gün oldu ama ben regle 6 gün kala öğrendim. Daha önce bi kimyasalım var o yüzden bugün dayanamayıp tekrar test yaptım. Yükledim. Kadın doğumdan salıya randevu aldım. O zaman belki direk keseyi görürüz diye bekledik bu kadar...
Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz yarın ben de salı baktırcam bakalm kanda insallah yükselmistir. VE UMUYORUM BURDA HEPİMİZ GÜZEL HABERLERİMİZİ KUTLARIIIIZBı dha ypmak istemedim canım yarın kanla kesinleştircm insAllah
Al benden de o kadar:/ benım de bir kimyasal gebelik gecmisim var seni o kadar iyi anlıyorum ki insan cok tedirgin oluyor aymı seyleri yasıycam diye hep bi korkuben de suan aynı durumdayım ben de salı günü gidicem tekrar kan vermeye bakalım insallah ikimizde güzel haberlerle geliriz buraya
İnsAllah canım ya insAllah Rabbim honlumzeg göre versinHadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz yarın ben de salı baktırcam bakalm kanda insallah yükselmistir. VE UMUYORUM BURDA HEPİMİZ GÜZEL HABERLERİMİZİ KUTLARIIIIZ
Ben adet bittimi yumurtladim ilk anladığım gogus hassasiyeti oldu canım .Baş dönmem olur benim normalde de olur ama hamile kalınca daha sık olur .Şuan belirtim pek yok gibi göğüs hassasiyeti devam ediyor. Benim şu sıralar dişlerim çok ağrıyor geceleri uyuyamıyorum doktora cikicam inşallah çözüm olur.Benim de 28 temmuz aramızda çok da bişey yokmuş belirtilerin neler senin şuan da
hadi bakalım insallah bu sefer muradımıza ereriz hayırlısıylaCanım bnim ilk günlerinde silikte git gide koyulaştı. O yüzden kimyasal değildir diye umuyorum ama nasip tabi. Hayırlısı inşallah bu sefer bebişler sağlıklıdır
Merhaba benimde son regl tarihim emon olmamakla birlikte 12-13-14 temmuz. Agustosta cok az lekelenme olunca test yaptim cift cizgi cikti. 8.haftada olmam lazim normalde ama bugün dr da kalp atisi duyulmadi iki gün daha bekliycez ama ümitsizim.[/QU
merhaba, bence ümitsizliğe kapılma rahat ol ve dua et. Allah cok büyük ve umuyorum yüzünü güldürecektir canım
Merhaba benimde son regl tarihim emon olmamakla birlikte 12-13-14 temmuz. Agustosta cok az lekelenme olunca test yaptim cift cizgi cikti. 8.haftada olmam lazim normalde ama bugün dr da kalp atisi duyulmadi iki gün daha bekliycez ama ümitsizim.
Benimde göğüs hassasiyetim var canım dış etlerim sizliyo benimdeBen adet bittimi yumurtladim ilk anladığım gogus hassasiyeti oldu canım .Baş dönmem olur benim normalde de olur ama hamile kalınca daha sık olur .Şuan belirtim pek yok gibi göğüs hassasiyeti devam ediyor. Benim şu sıralar dişlerim çok ağrıyor geceleri uyuyamıyorum doktora cikicam inşallah çözüm olur.
Verdim bnde yarın alacam bakalım insAllah vardirKIZLAAAAR NE YAPTINIZ BUGÜN KAN VERİCEKTİNİZ NASIL CIKTIII SONUCLARR VARMI MÜJDELEER
Benim 20 lik dişim ağrıyor dolgu vardı düştü onun çekilmesi lazım dedi bende izin vermedim doktora çıktıktan sonra tekrar dış doktoruna gidicemBenimde göğüs hassasiyetim var canım dış etlerim sizliyo benimde
Hmmm kesinleşince sonuclar doktorla konusup ona göre gidersn olmazsa canım. Diş eti ağrısı bende de bir iki gün sürdü sonra gecti gebelik hormonları dişleri cok etkiliyorBenim 20 lik dişim ağrıyor dolgu vardı düştü onun çekilmesi lazım dedi bende izin vermedim doktora çıktıktan sonra tekrar dış doktoruna gidicem
İnanır misin canım benimde 20 lik dişlerim cikiyo dört bir taraftan şükür arada sizlio sadeceBenim 20 lik dişim ağrıyor dolgu vardı düştü onun çekilmesi lazım dedi bende izin vermedim doktora çıktıktan sonra tekrar dış doktoruna gidicem
Canım testine bakalım buraya at daKızlar adetim 6 gün gecikti, 3 gün önce idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı.
Kasıklarım inanılmaz ağrıyor, göğüs hassasiyetim var, midem bulanıyor ama hiç kusmadım.
Yarın sabah yine test yapıcam
Cok zor çok dayanamıyorum bazenİnanır misin canım benimde 20 lik dişlerim cikiyo dört bir taraftan şükür arada sizlio sadece
Ben de şükür o derece olmuyo dha yeni çıkıyor ama başım felaket agriyo bulantim da var cikaramiym ateşim de var hafiftenCok zor çok dayanamıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?