- 17 Eylül 2020
- 33
- 10
- 27
Bende de öyle Bi belirti yok ama kasığıma sık sık ağrı giriyor20 ağustos da oldum iğneyi bende 16. Gün hic bir belirti yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de öyle Bi belirti yok ama kasığıma sık sık ağrı giriyor20 ağustos da oldum iğneyi bende 16. Gün hic bir belirti yok
8 inden 8ine canım adet tarihim evet doktor 3 yumurtanın hepsi çatlamış dediErken mi gelişti yumurtanız yoksa adet tarihiniz mi uzun? Bende 24ünde oldum iğnemi. Bat 7 eylül arada baya fark var ondan sordum. Sizin baya geçmiş test yaptınız mı hiç?
Anladım inşallah tutmuştur ben test yaptım negatif çıktı maalesef8 inden 8ine canım adet tarihim evet doktor 3 yumurtanın hepsi çatlamış dedi
Aynen cnm hakkımızda hayırlı olsun önümüzdeki aya artık adeti bekliyirum...Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim ki
Olur inşallah cnm.sen ne kadar zamandır isyiyorusnİnşallah diyicem ama test yaptım şimdi negatif. Olsa çıkardı artık. Maalesef bende elendim galiba bu ay..
Canım selam adet oldunmu Peki? Benim adet 2 gün geçti yaptirdim negatif ama yumurtlama çok geç olmuştu hala bekliyorum adetiCanım tahlil verdim 0.100 yani negatif...
14 aydır canım bende çikolata kisti ve hafif yumurta tembelliği var doktor istedi artık aşılamaya geçelim diye. sizin ne kadar oldu bir sorun var mıydı?Olur inşallah cnm.sen ne kadar zamandır isyiyorusn
Biz 8 aydır istiyoruz cnm. Hsg çektirdim sol tüp kapalıydı açtı doktor. Temmuz ayında hsg oldum onun dışında herşey mükemmel olmamasına şaşırıyorum. Sağlık problemleri olan arkadaşlarımın hep oldu. Demekki kismet değilmiş. Bu ay klomen kullandım 2 tane yumurta vardı yine olmadi14 aydır canım bende çikolata kisti ve hafif yumurta tembelliği var doktor istedi artık aşılamaya geçelim diye. sizin ne kadar oldu bir sorun var mıydı?
Bende regl oldum canım şimdiAnladım inşallah tutmuştur ben test yaptım negatif çıktı maalesef
Merhaba cnm bnm de daha adet olmadım bu gün ilk günüydü ama henüz gelmedi . Bu gün sonuç negatif. Doktorumla gorustum adet olunca gel geç yumurtlayan da bu gün çıkardı ama çıkmamış dedi. Şuan da da zaten yoğun bir şut kesiği akıntım var hep adet oldum sanıyorum tuvalete giriyorum akıntıCanım selam adet oldunmu Peki? Benim adet 2 gün geçti yaptirdim negatif ama yumurtlama çok geç olmuştu hala bekliyorum adeti
Benimde aynı hsg çekildim haziran da kendi doktorumda çektiremedim cihaz bozukmuş. Rahim sola dönük çıktı. Çeken doktor hiçbir sorun yok gebeliğe engel değil dedi. Kendi doktorumda ilaç bir tüpünden yavaş geçmiş açılmıştır büyük ihtimal ben çekmediğim için tam bilemiyorum dedi Ama benim en çok endişelendiğim şey kist inşallah büyümez çünkü kendi kendine geçmiyor zaten ve tüplere yapışıyor herşeyin başı aslında stres doktorumda aynı şeyi söyledi. Bir hastası varmış ilaç denemişler 2 kere aşılama yapmışlar yok olmamış. Tüp bebeğe yönlendirmiş doktor 1 kere de onu denemişler yine olmamış. Kadın bırakmış artık salmış yani. 2 3 ay sonra kendiliğinden olmuş. Kafadan Bi atabilsek herşey olacakta. Canım biraz uzun yazdım hakkını helal etBiz 8 aydır istiyoruz cnm. Hsg çektirdim sol tüp kapalıydı açtı doktor. Temmuz ayında hsg oldum onun dışında herşey mükemmel olmamasına şaşırıyorum. Sağlık problemleri olan arkadaşlarımın hep oldu. Demekki kismet değilmiş. Bu ay klomen kullandım 2 tane yumurta vardı yine olmadi
Yaa gerçekten mi üzüldüm canım inşallah bu ay güzel haber alırsınBende regl oldum canım şimdi
acıklandımı sonucunuzBana da kimse yazmayacak galiba bari ikimiz yazisalim ki hep göz önünde olsun belki dikkatini çeken birileri daha çıkar
Estfulla canım burda birbirimizi anlayabiliyoruz. İnşallah Allah şifa verir kistlerinde düzelir sonra bebeginide alirsin kucağına. Aslında stres olmuyorum ama kafamdan da atamıyorum. Bilmiyorum ne yapacağız. Bazen birakim kendi haline diyorum zaten problemde yok doktora gitmeyeyim diyorum. Ama gitmesemde olmucak belki en azından şuan bir çaba gösteriyorum kafam karışıkBenimde aynı hsg çekildim haziran da kendi doktorumda çektiremedim cihaz bozukmuş. Rahim sola dönük çıktı. Çeken doktor hiçbir sorun yok gebeliğe engel değil dedi. Kendi doktorumda ilaç bir tüpünden yavaş geçmiş açılmıştır büyük ihtimal ben çekmediğim için tam bilemiyorum dedi Ama benim en çok endişelendiğim şey kist inşallah büyümez çünkü kendi kendine geçmiyor zaten ve tüplere yapışıyor herşeyin başı aslında stres doktorumda aynı şeyi söyledi. Bir hastası varmış ilaç denemişler 2 kere aşılama yapmışlar yok olmamış. Tüp bebeğe yönlendirmiş doktor 1 kere de onu denemişler yine olmamış. Kadın bırakmış artık salmış yani. 2 3 ay sonra kendiliğinden olmuş. Kafadan Bi atabilsek herşey olacakta. Canım biraz uzun yazdım hakkını helal et
Aynen benimde öyle canım kafam allak bullak. Ama benim gitmeme şansım pek yok böyle zaten zor olacak. Şuanlık tek umudum aşılama eşim gelince Kasım gibi yaptırıcam inşallah doktorda onu bekliyor zaten. İçimden de bir ses sanki onu yaptırsam olacak gibi geliyor ama hadi hayırlısıEstfulla canım burda birbirimizi anlayabiliyoruz. İnşallah Allah şifa verir kistlerinde düzelir sonra bebeginide alirsin kucağına. Aslında stres olmuyorum ama kafamdan da atamıyorum. Bilmiyorum ne yapacağız. Bazen birakim kendi haline diyorum zaten problemde yok doktora gitmeyeyim diyorum. Ama gitmesemde olmucak belki en azından şuan bir çaba gösteriyorum kafam karışık
İnşallah canım hepimizYaa gerçekten mi üzüldüm canım inşallah bu ay güzel haber alırsın
Hakkımızda hayırlısı canımMerhaba cnm bnm de daha adet olmadım bu gün ilk günüydü ama henüz gelmedi . Bu gün sonuç negatif. Doktorumla gorustum adet olunca gel geç yumurtlayan da bu gün çıkardı ama çıkmamış dedi. Şuan da da zaten yoğun bir şut kesiği akıntım var hep adet oldum sanıyorum tuvalete giriyorum akıntı
Hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahAynen cnm hakkımızda hayırlı olsun önümüzdeki aya artık adeti bekliyirum...
14. Gün adet oldum maalesefacıklandımı sonucunuz