- 9 Mart 2014
- 233
- 253
- 103
Doktorum 3 ay bekle dedi sizde beklediniz mi?Direk estrofemle başlıyorsun rahim kalınlığına bakılıyor uygun zamanda transferin oluyor o daha kolay bir süreç.rabbim denk getirsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum 3 ay bekle dedi sizde beklediniz mi?Direk estrofemle başlıyorsun rahim kalınlığına bakılıyor uygun zamanda transferin oluyor o daha kolay bir süreç.rabbim denk getirsin inşallah
Allahım kımseye yaşatmasın rabbim herkese nasip etsin çok zormuş. Kollarım göbeğim kalçam mosmor onlar geçene kadar kafamdan çıkmayacak.Canım ne diyebilirim bilmiyorum üzülme demek kolay ama demiycem çünkü çok emek veriyoruz umutla bekliyoruz güçlü ol pes etme sakın demekki vakti zamanı gelmemiş Rabbim herşeyin en iyisini bilir bazen bizim "Hayır olarak bildiklerimizde şer, şer olarak bildiklerimizde de hayır" olabilir hakkında hayırlısı neyse o olsun dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..
Bize beklemekle ilgili bişey denmemisti dondurulmuş la denedigimizde ama ben çok hasta olmuştum mecburen biz 4-5 ay sonra başlamıştık.Doktorum 3 ay bekle dedi sizde beklediniz mi?
benim bu ilk denememdi canim ama ben bobrek taslarimdan dolayi 9 ay bekledim dr.lar izin vermedi. Agustosta kismet oldu denemek. Allah saglik versin her zaman olur bebeklerimiz saglik cok onemliDoktorum 3 ay sonra yapılabilir dedi sizde 3 ay beklediniz mi?
opu günü sayılmıyor canım bir sonraki gün saymaya başlanıyormerhaba arkadaşlar,size birşeu sormak istiyorum.ben dün OPU oldum,bügünde arayıp kaçı döllendi kaçı kaliteli falan diye bilgi verdiler laboratuvardan.p.tesi doktor ile görüşüp transfer için arayacaklarmış.şimdi sorum şu,dölllenmenin oldugu gün birinci gün olarak mı sayılıyor?yani benim eğer 5.gün transferi olursa,cuma OPU olup döllemişler aynı gün,salı günü mü transfer olacakk?
benim opudan sonraki 12.günüm hala adet olmadım ama bana herhangi bir ilaç vermediler adet içinKızlar selam opu sonrası kaçıncı gün adet oldunuz? Tarlusal verdi dr bana..
canım insan diyicek birşey bulamıyor hayırlısı böyleymiş vakti zamanı gelmemiş demekki. Dondurulmuş embriyon varmış inşallah onunla güzel haber alırsın :)Kızlar maalesef olmadı değerim 0.1 ilk denememdi hiç bir sorun yoktu ama olmadı demek zamanı değildi rabbim en güzel zamanı o bilir. İnşallah sizlerin yüzü güler
Hakkında hayırlısı şimdi ne dense boş geliyor biraz üzülüyor insan sonra toparlanip ikinciye daha tecrübeli basliyosun yaşadığım için biliyorum.Daha sakin daha rahat oluyorsun.Allahın verdiğine sual olunmaz kuzum evet çok üzülüyorum ama geçecek rabbim verecek inanıyorum.
olumlu düşün arkadaşım.Kızlar ya benimde bugün transferimin 5.günü belim ağrımaya başladı karnım da adet olacakmış gibi ağrıyor bugüne kadar sadece ara sıra kasık ağrılarım olmuştu galiba bende adet belirtileri başladı
Biraz ağrı hatta biraz kahve akıntı da gayet normal telaş yapma arkadaşım.Olumsuzlukları düşünme.Kızlar ben dün opu oldu. Halen birazcık ağrım var normal mi? Burda ohss falan bişeler okudum kafaya taktım. Daha bişey olmaz dimi bana:)))
Allahım kımseye yaşatmasın rabbim herkese nasip etsin çok zormuş. Kollarım göbeğim kalçam mosmor onlar geçene kadar kafamdan çıkmayacak.
ben opudan ciktiktan sonra olecek gibiydim hatta uyudum gecmedi taa gece bitti sanci agri merak etme bisey olmaz insalalh dua et bol bolKızlar ben dün opu oldu. Halen birazcık ağrım var normal mi? Burda ohss falan bişeler okudum kafaya taktım. Daha bişey olmaz dimi bana:)))
Sağol tarçınlı kekben opudan ciktiktan sonra olecek gibiydim hatta uyudum gecmedi taa gece bitti sanci agri merak etme bisey olmaz insalalh dua et bol bol
limonu unutmaSağol tarçınlı kek
Limonsuz olmaz:)) demek aylarca bekledin.. ah ah Allah nasıl sabır veriyor dimi..limonu unutma
Kızlar ben dün opu oldu. Halen birazcık ağrım var normal mi? Burda ohss falan bişeler okudum kafaya taktım. Daha bişey olmaz dimi bana:)))
Çok geçmiş olsun.insallah bir dahaki sefere olur.Kızlar maalesef olmadı değerim 0.1 ilk denememdi hiç bir sorun yoktu ama olmadı demek zamanı değildi rabbim en güzel zamanı o bilir. İnşallah sizlerin yüzü güler
Cnm ohss genelde pko hastalarında ve çok yumurta oluşma durumunda oluyor. Kaç yumurta toplandı senden. Benden 23 tane toplandı ve öyle bir risk olduğunu söyledi dr ama ilaç iğne falan verdi. Birkaç gün karnım şişti biraz ama dünden beri geçti.Kızlar ben dün opu oldu. Halen birazcık ağrım var normal mi? Burda ohss falan bişeler okudum kafaya taktım. Daha bişey olmaz dimi bana:)))
Oh içim rahatladı benden 2 yumurta çıktı.Cnm ohss genelde pko hastalarında ve çok yumurta oluşma durumunda oluyor. Kaç yumurta toplandı senden. Benden 23 tane toplandı ve öyle bir risk olduğunu söyledi dr ama ilaç iğne falan verdi. Birkaç gün karnım şişti biraz ama dünden beri geçti.
Senin ağrıların opudan kaynaklı olsa gerek. Ohss olsa şişlikten ağrıdan duramazsın.
aynen canim o sirada hem babam rahatsizdi hem kendim kotu bir kis gecirdim acikcasi. Sali gunu test gunum bakalimLimonsuz olmaz:)) demek aylarca bekledin.. ah ah Allah nasıl sabır veriyor dimi..
Ne zaman belli olacak limonlu tarcinli kekin bebeği?