• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Canım ne diyebilirim bilmiyorum üzülme demek kolay ama demiycem çünkü çok emek veriyoruz umutla bekliyoruz güçlü ol pes etme sakın demekki vakti zamanı gelmemiş Rabbim herşeyin en iyisini bilir bazen bizim "Hayır olarak bildiklerimizde şer, şer olarak bildiklerimizde de hayır" olabilir hakkında hayırlısı neyse o olsun dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..
Allahım kımseye yaşatmasın rabbim herkese nasip etsin çok zormuş. Kollarım göbeğim kalçam mosmor onlar geçene kadar kafamdan çıkmayacak.

merhaba arkadaşlar,size birşeu sormak istiyorum.ben dün OPU oldum,bügünde arayıp kaçı döllendi kaçı kaliteli falan diye bilgi verdiler laboratuvardan.p.tesi doktor ile görüşüp transfer için arayacaklarmış.şimdi sorum şu,dölllenmenin oldugu gün birinci gün olarak mı sayılıyor?yani benim eğer 5.gün transferi olursa,cuma OPU olup döllemişler aynı gün,salı günü mü transfer olacakk? :KK43:
opu günü sayılmıyor canım bir sonraki gün saymaya başlanıyor

Kızlar selam opu sonrası kaçıncı gün adet oldunuz? Tarlusal verdi dr bana..
benim opudan sonraki 12.günüm hala adet olmadım ama bana herhangi bir ilaç vermediler adet için

Kızlar maalesef olmadı değerim 0.1 ilk denememdi hiç bir sorun yoktu ama olmadı demek zamanı değildi rabbim en güzel zamanı o bilir. İnşallah sizlerin yüzü güler
canım insan diyicek birşey bulamıyor hayırlısı böyleymiş vakti zamanı gelmemiş demekki. Dondurulmuş embriyon varmış inşallah onunla güzel haber alırsın :)

Allahın verdiğine sual olunmaz kuzum evet çok üzülüyorum ama geçecek rabbim verecek inanıyorum.
Hakkında hayırlısı şimdi ne dense boş geliyor biraz üzülüyor insan sonra toparlanip ikinciye daha tecrübeli basliyosun yaşadığım için biliyorum.Daha sakin daha rahat oluyorsun.

Kızlar ben dün opu oldu. Halen birazcık ağrım var normal mi? Burda ohss falan bişeler okudum kafaya taktım. Daha bişey olmaz dimi bana:)))

Allahım kımseye yaşatmasın rabbim herkese nasip etsin çok zormuş. Kollarım göbeğim kalçam mosmor onlar geçene kadar kafamdan çıkmayacak.

İnşallah en kısa zamanda bebeğini kollarına alırsın. Zor bir tedavi maalesef ama sonucu düşününce zorluklar da siliniyor akıldan. Ne güzel dondurulmuş bir yumurtan varmış, şimdi daha kolay olur bundan sonrası. Umudunu kaybetme :KK200:

Kızlar ben dün opu oldu. Halen birazcık ağrım var normal mi? Burda ohss falan bişeler okudum kafaya taktım. Daha bişey olmaz dimi bana:)))
ben opudan ciktiktan sonra olecek gibiydim hatta uyudum gecmedi taa gece bitti sanci agri merak etme bisey olmaz insalalh dua et bol bol

seni çok iyi anlıyorum emin ol aynısı bende de oldu ben bir buçuk hafta sonra kendime geldim tam anlamıyla ama özellikle şişlik hemen inmedi bende ilk zaman çoktu ama sonra yavaş yavaş indi çok şükür :) bir de kabızlık için kaysı ye çünkü ben birkaç gün çıkamadım lavaboya

Cnm ohss genelde pko hastalarında ve çok yumurta oluşma durumunda oluyor. Kaç yumurta toplandı senden. Benden 23 tane toplandı ve öyle bir risk olduğunu söyledi dr ama ilaç iğne falan verdi. Birkaç gün karnım şişti biraz ama dünden beri geçti.
Senin ağrıların opudan kaynaklı olsa gerek. Ohss olsa şişlikten ağrıdan duramazsın.

Cnm ohss genelde pko hastalarında ve çok yumurta oluşma durumunda oluyor. Kaç yumurta toplandı senden. Benden 23 tane toplandı ve öyle bir risk olduğunu söyledi dr ama ilaç iğne falan verdi. Birkaç gün karnım şişti biraz ama dünden beri geçti.
Senin ağrıların opudan kaynaklı olsa gerek. Ohss olsa şişlikten ağrıdan duramazsın.
Oh içim rahatladı benden 2 yumurta çıktı.
İyibari :))
Çok sağol

Kızlar öğlenden beri inanılmaz bir bel ağrım var :110: yere uzandım ayaklarımı dizlerime kadar koltuğa koydum, hani zemin düz olursa iyi gelir diye, bana mısın demedi...arveles vermişlerdi ağrı için ama artık o kadar çok ilaç alıyoruz ki içmeye korkuyorum açıkçası...

Back