Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde kalın olma durumunu bilmiyorum. İlk kez geldi başıma. Adet olunca rahim duvarının dökülüp incelmesi gerekir. Adet gününe doğru da kalınlaşır tekrar.gecikme yaşandığında Adetin yaklaştığını o şekilde anlıyor hatta dr lar.Dolunay22 benim de rahim duvarı kalınmış bunu daha önce söylemişti doktor . Demek kalınsa başlanamiyor mu ? Adet olduktan sonra inceliyor sanırım . Bende bu sebeple kansızlık bile oluşuyor mus ..
o mu demekmis değerlerin açıklaması sağol canım hep yeni bişey öğreniyorum buradanCanım onlar yumurtalarının boyutları en az 5 yumurtan gelişmeye başlamış hadi hayırlısı
Hayirlisi olsun inşaallah ☺Slm kızlar ağustos 3 te transferim oldu 5. Günüm oldu bugün bekliyorum 7. Gün test yapicam
Allah bağışlasin ☺Bu arada 3. Denemem ilk denememızde tuttu 8 haftalıkken kalbı durdu ikinci denemede ikiz tuttu birinin kalbi durdu oğlum 6,5 yaşında şuan
Ben de bu gece catlatma iğnemi vurunacağım çarşamba günü de yumurtalar toplanacak. Benim ilk. Yaa ben yumurta toplanmasindan değil de transferden çok korkuyorum açıkçası aşılamasa çok zırhlanmıştım yine onun gibi bir acı yaşayacağım diye korkuyorum ;((Bugün doktor randevum vardı yine.Yarın son menapur ve cetrodite yapip ovitrelle (catlatma ignesini) ile sonlandircam gece ikide.Perşembe günü de yumurtalar alınacak. (opu) Yine bir bekleyiş hayırlısı ile.Bu sefer kısmet olur da transfer gerçekleşirse öyle hemen test yapıp strese sokmucam kendimi durabilirsem tabi
Ben de bu gece catlatma iğnemi vurunacağım çarşamba günü de yumurtalar toplanacak. Benim ilk. Yaa ben yumurta toplanmasindan değil de transferden çok korkuyorum açıkçası aşılamada çok zorlanmıştım yine onun gibi bir acı yaşayacağım diye korkuyorum ;((Bugün doktor randevum vardı yine.Yarın son menapur ve cetrodite yapip ovitrelle (catlatma ignesini) ile sonlandircam gece ikide.Perşembe günü de yumurtalar alınacak. (opu) Yine bir bekleyiş hayırlısı ile.Bu sefer kısmet olur da transfer gerçekleşirse öyle hemen test yapıp strese sokmucam kendimi durabilirsem tabi
Mrb ağustosda tedaviye başlicam 2.deneme... Merak ettiğim bişey var!Daha önce transfer olanlar bilir transfer esnasında doktor bu işlemi ultrason eşliğindemi yapıyor?Yani embryoları rahme bırakırken bunu takip ediyormu ultrasonda???
EvetMrb ağustosda tedaviye başlicam 2.deneme... Merak ettiğim bişey var!Daha önce transfer olanlar bilir transfer esnasında doktor bu işlemi ultrason eşliğindemi yapıyor?Yani embryoları rahme bırakırken bunu takip ediyormu ultrasonda???
Bakıyorlar Can'ım. Hatta sıkışık giriyorsun transfere. En zoru da o Zaten. Sonrasında yatmak zor oluyor bayağı. Rahminin içine doğru yere gönderebilmek için bakıyorlar. Aşılamada da öyle olmuştu benim. Ben ultrasonda göremedim ama sonrasında kağıdını verdiler bana embriyoyu gösterdiler. Daha doğrusu su gibi bişeyin içinde gönderiyorlar sanırım onu gördüm bunun içinde dediler.Mrb ağustosda tedaviye başlicam 2.deneme... Merak ettiğim bişey var!Daha önce transfer olanlar bilir transfer esnasında doktor bu işlemi ultrason eşliğindemi yapıyor?Yani embryoları rahme bırakırken bunu takip ediyormu ultrasonda???
tedavin hayırlı olsun.sağda 3 solda 2 belirgin yumurtan var.o rakamlarda kaçar mm oldukları.evet canım bende 4 ağustosta adetinin ikinci günü gittim dr.a kan verdim. Dr gonalf 450 ilacını verdi 3 gün onu kullandım bugün gittim yumurtalarım için sağ:12,10,9 sol:12,10 yazıyor ne bunlar bilgin var mi?
yaa heyecandan bide hizli konuşuyor belki söyledi ama ben tekrarlatmadim anlayamadım. Bu iyi bişey olsa gerek değil mi?tedavin hayırlı olsun.sağda 3 solda 2 belirgin yumurtan var.o rakamlarda kaçar mm oldukları.