• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Dolunay22 Dolunay22 benim de rahim duvarı kalınmış bunu daha önce söylemişti doktor . Demek kalınsa başlanamiyor mu ? Adet olduktan sonra inceliyor sanırım . Bende bu sebeple kansızlık bile oluşuyor mus ..

Dolunay22 Dolunay22 benim de rahim duvarı kalınmış bunu daha önce söylemişti doktor . Demek kalınsa başlanamiyor mu ? Adet olduktan sonra inceliyor sanırım . Bende bu sebeple kansızlık bile oluşuyor mus ..
Genelde kalın olma durumunu bilmiyorum. İlk kez geldi başıma. Adet olunca rahim duvarının dökülüp incelmesi gerekir. Adet gününe doğru da kalınlaşır tekrar.gecikme yaşandığında Adetin yaklaştığını o şekilde anlıyor hatta dr lar.

Bugün doktor randevum vardı yine.Yarın son menapur ve cetrodite yapip ovitrelle (catlatma ignesini) ile sonlandircam gece ikide.Perşembe günü de yumurtalar alınacak. (opu):KK17: Yine bir bekleyiş hayırlısı ile.Bu sefer kısmet olur da transfer gerçekleşirse öyle hemen test yapıp strese sokmucam kendimi durabilirsem tabi

Bugün doktor randevum vardı yine.Yarın son menapur ve cetrodite yapip ovitrelle (catlatma ignesini) ile sonlandircam gece ikide.Perşembe günü de yumurtalar alınacak. (opu):KK17: Yine bir bekleyiş hayırlısı ile.Bu sefer kısmet olur da transfer gerçekleşirse öyle hemen test yapıp strese sokmucam kendimi durabilirsem tabi
Ben de bu gece catlatma iğnemi vurunacağım çarşamba günü de yumurtalar toplanacak. Benim ilk. Yaa ben yumurta toplanmasindan değil de transferden çok korkuyorum açıkçası aşılamasa çok zırhlanmıştım yine onun gibi bir acı yaşayacağım diye korkuyorum ;((

Ben de bu gece catlatma iğnemi vurunacağım çarşamba günü de yumurtalar toplanacak. Benim ilk. Yaa ben yumurta toplanmasindan değil de transferden çok korkuyorum açıkçası aşılamada çok zorlanmıştım yine onun gibi bir acı yaşayacağım diye korkuyorum ;((

cemrem0606 cemrem0606 G Gulcegunce kızlar tedavileriniz hayirli olsun . Korkma canım sonunun güzel olacağını düşün ;) benim tüpün biri kapalıydı . İkinci cekilmemde anestezisiz çekildim hsg yi . Masada doktor tüplerin açık deyince sevinçten acıyi filan unuttum. Sonunu düşün güzel düşün güzel olsun . cemrem0606 cemrem0606 test gününü bekle canım kendini oyala birşeyler le biliyorum zor ama öncesinde yapma bence de.

Mrb ağustosda tedaviye başlicam 2.deneme... Merak ettiğim bişey var!Daha önce transfer olanlar bilir transfer esnasında doktor bu işlemi ultrason eşliğindemi yapıyor?Yani embryoları rahme bırakırken bunu takip ediyormu ultrasonda???

Mrb ağustosda tedaviye başlicam 2.deneme... Merak ettiğim bişey var!Daha önce transfer olanlar bilir transfer esnasında doktor bu işlemi ultrason eşliğindemi yapıyor?Yani embryoları rahme bırakırken bunu takip ediyormu ultrasonda???

Benim ilk denemem olacak ama ediyordur . Youtube da izlemiştim banu ciftci nin tüp bebek konusunda gayet açıklayıcı bir videosu var animasyonlu. Orda ultrasonla bakıyordu opu de olduğu gibi . Çünkü embriyo yu koyacağı yeri de görmesi gerek .

Merhaba herkesin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.. dilerim sonuçlar pozitif olur. Bende yarın ki muayeneyle uygun görülürse ilk tüp bebek tedavime başlıcam. Çok garip duygular içerisindeyim bi yanım istiyor bi yanım istemiyor ama başka çarem yok. Ikı kez aşılama denedim olmadı. 4.5 cm lik çikolata kistim var tek sorun o :( geçici menopoz iğnesi yapıldı 2 ay onu bekledim.

Evet

Bakıyorlar Can'ım. Hatta sıkışık giriyorsun transfere. En zoru da o Zaten. Sonrasında yatmak zor oluyor bayağı. Rahminin içine doğru yere gönderebilmek için bakıyorlar. Aşılamada da öyle olmuştu benim. Ben ultrasonda göremedim ama sonrasında kağıdını verdiler bana embriyoyu gösterdiler. Daha doğrusu su gibi bişeyin içinde gönderiyorlar sanırım onu gördüm bunun içinde dediler.

evet canım bende 4 ağustosta adetinin ikinci günü gittim dr.a kan verdim. Dr gonalf 450 ilacını verdi 3 gün onu kullandım bugün gittim yumurtalarım için sağ:12,10,9 sol:12,10 yazıyor ne bunlar bilgin var mi?
tedavin hayırlı olsun.sağda 3 solda 2 belirgin yumurtan var.o rakamlarda kaçar mm oldukları.

tedavin hayırlı olsun.sağda 3 solda 2 belirgin yumurtan var.o rakamlarda kaçar mm oldukları.
yaa heyecandan bide hizli konuşuyor belki söyledi ama ben tekrarlatmadim anlayamadım. Bu iyi bişey olsa gerek değil mi?
Benim sağ tupum tıkalı sol tupum az açık. Yumurtaları nasıl alacaklar peki? Pazartesi opu var dedi Dr bı sknti olmazsa. Birde video ya da netten arastirmiyorum korkmayayim diye

Merhaba kızlar kontrolden gelıyorum yarın adetın 3,günü iğnelere başlıyorum gonal f hepımız ıcın hayırlısı olur inş

Back