• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Merhaba, benim de ikinci tüp bebek denemem 31 temmuzda Menapurla başladı bakalım.
ilk deneme 5.gün embriyosu idi.iki tane transfer edildi.on ikinci gün negatif sonuç aldım yıkım tabi ki :KK43:
kendiliğinden gelişen bir gebeliğim oldu ama boş gebelik sonucu kürtaj oldum.5 cm çikolata kistim mevcut arti miyom.kist problem çünkü sol yumurtalıkta.
Ben de histereskopi oldum önceki doktor gebeliğe engel olacak bir durum yok dedi.Beş ay bekledik nafile. sonra doktor değiştirdik. o da visanne kulandirdi milim küçülme olmadı.Altı ay kullan dedi benim yaş otuz beş zamanım yok.
Daha önceki doktorum kisti alalım değilse gebelik olmayacak dedi.Ama ameliyatı sezaryen gibi karnı açıp alacakti istemedim.Laparoskopi ile alınabilirdi oysaki...
ilk doktorumu hiç söylemeyim.Kadincagiz yumurtalikların rahmin çok temiz sağlıklı bir gebelik geçirirsin dedi bir ay sonra gebe olduğumu öğrendim.Kalp atışını duymaya gittiğimde boş gebeligimi, nur topu gibi 5 cm lik kistimi ve 3 cmlik miyomumu öğrendim Hoppa
Bismillah bakalım ikinci denemeye...Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Boş gebeligim tüp bebek tedavimden önce idi.

Kızlar Ağustosun 2.haftası Allah izin verirse bende ilk tüp bebek denememi gerçekleştiricem.
bende pco var , eşimde morfoloji %2-3 arası ,hareketlilikde WHO kriterlerinin altında.4 klomenle normal yoldan ,2 de iğneyle aşılama oldum. hepside negatif..cerrahpaşadan rapor çıkardım.Bahçeci Umut tüp bebekte cem beyle başlayacağız.Yaşlarımız küçük olduğundan (25-27) cem bey basit hasta olarak görüyor ama bakacağız.Adetimi bekliyoruz.Çok umutsuz ve endişeliyim.Allah emeklerimizin karşılığı verir inşallah.
Tüp e başlayan arkadaşların anketleride olsa cok güzel olurdu..Hem sorunları ,hem başladıkları klinik hem de tutup tutmadığına dair üstte bir bilgi olsa hepimize umut ve tecrübe olur diye düşünüyorum.
Umudum- Umudum-
İlaçlarını yazdırdınmı ? Cerrahpaşa rapor çıktından sonra 3 gün içinde ilaçları yazdırmam gerektiğini söyledi yarın sabah Umut Tüp bebekte ilaçlarımı yazdırıcam

İnşallah uğuru olur umarım ve herkesin gönlüne göre olur. Tabi pozitif görmekte yetmiyor. Benim bu ikinci, ilkinde bebek gelişmemiştir Umarim bu sağlıkla sonlanır

Topdigin ilk müjdeli haberi benden olsun test sonucum pozitif

Çok sevindim . İnşallah sağlıklı Bir gebelik geçirip sağlıkla hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini . Hadi bakalım inşallah devam edecek güzel haberler ben inanıyorum :anneadayı::anneadayı:

Kızlar regl olmayı bekliyorum yarın regl günüm uzun protokol uygulayacağız 6 gündür de lucrin kullanıyorum
Karnım inanılmaz şiş göğüslerim patlıyor aciyor ve ben sürekli acım
Ne olur birşey deyin normal mi bu durum
Sizde de oldu mu akşamları 1 saat yuruyus yapmaya karar verdim dün başladım bugün de devam

Bu aşamada böyleyse diğer iğnelerde durumum ne olur bilmiyorum ve boğazıma hakim olamıyorum:KK43:
adet yaklaşınca iştah açılıyor maalesef.bide ilaçlarında artısı oluyor.eğer fazla kilon yoksa kafaya takıp stres yapma.zaten stresli bir dönem bide bunu düşünme...

adet yaklaşınca iştah açılıyor maalesef.bide ilaçlarında artısı oluyor.eğer fazla kilon yoksa kafaya takıp stres yapma.zaten stresli bir dönem bide bunu düşünme...

Teşekkür ederim hala regl olmadım malesef ama o pis iştah gitti gibi :) çok kilom yok ama göbekten alıyorum ve yaz olduğu için hamile gibi görünüyorum malesef neyse haklisiniz takmamak lazım sonuç güzel olsun da kilo milo hikaye

Ben de bugün cetrotide başladım.Yumurtaciklar on bir on beş milim boyutundalar bakalım.Martta beri Zoladex çok kucultmemis kisti :110:

Bende dün başladım ilaçlara gonal ve merion salı günü tekrar kontrol var bakalım inşallah herşey yolunda gider. Eşim testis kanseri geçirdiği için tek testisi yok kemo terapiden dolayı da etkilenmiş spermler 1 milyon civari ama morfoloji iyi dedi doktor Allah hepimizin gönlüne göre versin

bugün itibari ile son hapı içtim ve adet beklemeye başladım.inşallah en kısa sürede adet olup sürece başlayabilirim...

İlaçlarını yazdırdınmı ? Cerrahpaşa rapor çıktından sonra 3 gün içinde ilaçları yazdırmam gerektiğini söyledi yarın sabah Umut Tüp bebekte ilaçlarımı yazdırıcam
Ya canım cok afedersin salak bunlar banada öyle sölediler çarşamba cıktı raporum eşim rapor kağıdını almaya gitti imzalatmadan gelmiş bilememiş bende perşembe gittim imzalattım banada aynısını sölediler ben işten izin alamazdım o gün benden başka kimse yoktu mecbur işe gitmem lazımdı eşime arattım sor dedim ona da şey demişler e reçete yazıldıktan sonra 3 gün içinde alman lazım demişler saçma sapan insanları endişeye düşürüyorlar ben daha simdi gidiyorum umut a

Ya canım cok afedersin salak bunlar banada öyle sölediler çarşamba cıktı raporum eşim rapor kağıdını almaya gitti imzalatmadan gelmiş bilememiş bende perşembe gittim imzalattım banada aynısını sölediler ben işten izin alamazdım o gün benden başka kimse yoktu mecbur işe gitmem lazımdı eşime arattım sor dedim ona da şey demişler e reçete yazıldıktan sonra 3 gün içinde alman lazım demişler saçma sapan insanları endişeye düşürüyorlar ben daha simdi gidiyorum umut a
İlaçlarımı yazdırdım perşembe günü 870 tl tuttu ilaçlar. Bugünde adetimin ikinci günü başladık tedaviye ilk iğnelerimi orda yaptılar. Yarından itibaren 2-3 arası yap dediler. Perşembe kontrole çağırdı Cem Hoca

Bugün yine kontrolüm vardı.Yumurtaların büyüklüğü 11,14,15 milim pazartesi tekrar gideceğim bakalım.

Selam kızlar benim de çarşamba günü yumurtam toplanacak. RABBIM hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı doldursun insallah hayirlisiyla. Benim fsh yuksek ne bileyim hayirlisi olsun insallah. Ilk tüp bebek denemem olacak.

Selam kızlar benim de çarşamba günü yumurtam toplanacak. RABBIM hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı doldursun insallah hayirlisiyla. Benim fsh yuksek ne bileyim hayirlisi olsun insallah. Ilk tüp bebek denemem olacak.
Hepimizin gönlüne göre olsun inşallah ☺

Back