• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Adet olmadanmı verdi ilaçları doktor size
evet adet olmadan verdi.bende sadece polikistik over var zaten tahlillerime bakıp yazdı ilacıda ama şimdi düşünüyorum haklısınız hiç düşünmemiştim adetliyken bakıp yazması daha iyi olurdu

İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşalım inşallah :)
Senin ne kadar tuttu ilaçların ?
benim 848 tl tuttu cnm .
ama ben ayrıca folik asitle vitamin hapıda aldım muhtemelen sanada aldırttı cem bey..halbuki bnm elimde başka markanın foliği ve vitamini vardı ..ama bunlar kendi firmalarıyla anlaşmalı oluyor sanırım .çümkü cerm bey herkese yazıyomuş bu markayı

evet adet olmadan verdi.bende sadece polikistik over var zaten tahlillerime bakıp yazdı ilacıda ama şimdi düşünüyorum haklısınız hiç düşünmemiştim adetliyken bakıp yazması daha iyi olurdu
Bana öyle yapmıştı ilk denememde şimdi ikinci için gidecem adet bekliyorum

benim 848 tl tuttu cnm .
ama ben ayrıca folik asitle vitamin hapıda aldım muhtemelen sanada aldırttı cem bey..halbuki bnm elimde başka markanın foliği ve vitamini vardı ..ama bunlar kendi firmalarıyla anlaşmalı oluyor sanırım .çümkü cerm bey herkese yazıyomuş bu markayı
Folik asit kullanıyordum ben kullanmaya devam et dedi ve Omepa Q10 aldırttı banada onuda kullanıyorum.

Kızlar bugünle birlikte 3 gündür gonal f kullanıyorum cuma yumurta ölçümü yapılacak çok heyecanlıyım umarım hepimiz güzel haberler alırız

Ortalama kaç gün sürüyor bu iğneler
Şimdilik vücudumda bir değişiklik yok sinirlilik yapıyormuş bu ilaç şu an iyiyim gayet maşallah klomende daha çok zorlanmistim ;)

Kızlar bugünle birlikte 3 gündür gonal f kullanıyorum cuma yumurta ölçümü yapılacak çok heyecanlıyım umarım hepimiz güzel haberler alırız

Şimdilik vücudumda bir değişiklik yok sinirlilik yapıyormuş bu ilaç şu an iyiyim gayet maşallah klomende daha çok zorlanmistim :KK66:
10 12gün sürer inşallah güzel haber alır herkes sen yine başladın biz daha başlayamadık

Adet bekliyorumSizde sorun ne ilk denememi
Ilk evet
Benimde adetim 2 gün gecikti ve çok az geldi sonradan yoğunlaştı

Çikolata kisti endometriozis ve miyom
Eşimde sorun yok 1 kimyasal gebelik oluştu düşükle sonuçlandı
Benimkisi uzun tedavi yani ne zaman transfer olur bilmiyorum
Gonal dan önce de lucrin kullandım sız kullandınız mi

Şimdilik vücudumda bir değişiklik yok sinirlilik yapıyormuş bu ilaç şu an iyiyim gayet maşallah klomende daha çok zorlanmistim :KK66:
İğneler yumurta gelişimine göre kişiden kişiye değişiyor ben sekiz gün oldum iğneleri.
Klomen bence de daha kötü yapıyor insanı

Ilk evet
Benimde adetim 2 gün gecikti ve çok az geldi sonradan yoğunlaştı

Çikolata kisti endometriozis ve miyom
Eşimde sorun yok 1 kimyasal gebelik oluştu düşükle sonuçlandı
Benimkisi uzun tedavi yani ne zaman transfer olur bilmiyorum
Gonal dan önce de lucrin kullandım sız kullandınız mi
Yok canım kullanmadım ben benimde yumurta rezervim az ikinci denemem bu olacak hayırlısıyla miyom bendede vardı geçti kendi kendine eşimde bir sorun yok ama o an sperm veremedi ameliyatla aldılar dondurdular onunkileri ondan korkuyorum bakalım çözününce kalacakmı

Bugün transferim oldu, türkiyede cok farkli oluyordu burda beni 10 dkika sonra kaldirdilar, yatmana gerek yok dediler kan dolasimi icin dikkat etmem gerekiyor dediler

Bugün transferim oldu, türkiyede cok farkli oluyordu burda beni 10 dkika sonra kaldirdilar, yatmana gerek yok dediler kan dolasimi icin dikkat etmem gerekiyor dediler
Nerede oldunuz siz evet çok yatmayın diyorlar hemen idraradaçıkabilşrsinşz diyorlar

Kizlar birsey soracagim 5 yumurta iyi mi?
Birde cetrodite ne ise yariyor?
Bugun onu vurdum gonal f ile birlikte galiba yanlis yaptim biraz kizardi yaptigim yer

Back