Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar lucrin kullanan var mı regl dönemim geçti çok az oldum 3 5 damla ilaç mi azaltıyor acaba normalde çok yoğun hasta olurum bugün reglin 3. Günu hala gelmiyor
ben cyclo prognava kullandım 5-6 gün sonra adet olunuyor normalde ama bu ay ne olur bilmiyorum.inşallah stresten gecikmez...Adet döngüsünü öne alan tarlusal adlı ilaç vardı doktor yazmıştı bana
inşallah tedavin güzel başlar güzel biter.AllaH gönüne göre versin...Merhaba kızlar bende bugün adet oldum hayırlısıyla yarın başlıyoruz tedavıye
inşallah tedavin güzel başlar güzel biter.AllaH gönüne göre versin...
Amin cnm inşinşallah tedavin güzel başlar güzel biter.AllaH gönüne göre versin...
inşallah ben başlayacağım.sabırsızlıkla adetimi bekliyorum.her an olabilirim yani.süreç başlasın tüm gelişmeleri yazarım.sen ne durumdasın.tedavi sürecindemisin...Agustos ayinda baslayanlar yok mu kizlar hic yazan yok
evet canım bende 4 ağustosta adetinin ikinci günü gittim dr.a kan verdim. Dr gonalf 450 ilacını verdi 3 gün onu kullandım bugün gittim yumurtalarım için sağ:12,10,9 sol:12,10 yazıyor ne bunlar bilgin var mi?inşallah ben başlayacağım.sabırsızlıkla adetimi bekliyorum.her an olabilirim yani.süreç başlasın tüm gelişmeleri yazarım.sen ne durumdasın.tedavi sürecindemisin...
evet canım bende 4 ağustosta adetinin ikinci günü gittim dr.a kan verdim. Dr gonalf 450 ilacını verdi 3 gün onu kullandım bugün gittim yumurtalarım için sağ:12,10,9 sol:12,10 yazıyor ne bunlar bilgin var mi?
Selam kızlar. Ağustos ayında ben de aranızdayım.
Temmuz topiğinde de vardım ancak tutmadı maalesef. Geçen ay 5. Gün tek embriyo transfer edildi. Bugün adetin 3. Günü. Ama rahim hala çok kalınmış. Yarın tekrar muayene edip iğneleri verecekler. Umarım bu ay uğurlu gelir. Ben iş dolayısıyla başka bir şehre gideceğim. İzin alıp gelmem imkansız. Başlamadan yumurta toplama yapılsın bari dedim. Transfer için bir şekilde gelirim.
Acaba bu ay transfer yaptırmasam mı?
Dondurulmuşların tutma oranı daha yüksek diyorlar ama napsam bilemedim.
Evet rahim duvarı Can'ım. Eksik yazmışım. Tam adet olmamışsın gibi dedi. Progestanın etkisi ile bir ara kanama olabilir dedi. Hatta hamilelikten şüphelendi. Beta hcg istedi. Böyle olan var mı dedim. Varmış umutlandım ama sonuç negatif. Sanırım kalın olunca tedaviye devam etmeyecek. Çünkü bugün ilaçlara başlatmadı. Ama az önce bayağı bir parça döküldü. Umarım incelmiştir.Canım rahim hala kalınmış demişsin ya hani. Kalınmış dediğin rahim duvarı mi ? Bir de kalın olunca ne sakıncası olmuş oluyor ?