• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kızlar lucrin kullanan var mı regl dönemim geçti çok az oldum 3 5 damla ilaç mi azaltıyor acaba normalde çok yoğun hasta olurum bugün reglin 3. Günu hala gelmiyor

Gelecek hafta başlayacağım bende inşallah . Regl olmayı bekliyorum . S Sltclk hayırlı olsun transferin . Kaçıncı gün embriyoşu?

Kızlar lucrin kullanan var mı regl dönemim geçti çok az oldum 3 5 damla ilaç mi azaltıyor acaba normalde çok yoğun hasta olurum bugün reglin 3. Günu hala gelmiyor

Lucrin in içeriğini bilmiyorum ama ben yumurta gelişimi iğnelerini kullanırken 3. Gün bitti adetim benim de 10 gün sürerdi halbuki , ilaçlardan canım endişe etme

Bu arada 3. Denemem ilk denememızde tuttu 8 haftalıkken kalbı durdu ikinci denemede ikiz tuttu birinin kalbi durdu oğlum 6,5 yaşında şuan

Bu arada 3. Denemem ilk denememızde tuttu 8 haftalıkken kalbı durdu ikinci denemede ikiz tuttu birinin kalbi durdu oğlum 6,5 yaşında şuan

inşallah ben başlayacağım.sabırsızlıkla adetimi bekliyorum.her an olabilirim yani.süreç başlasın tüm gelişmeleri yazarım.sen ne durumdasın.tedavi sürecindemisin...
evet canım bende 4 ağustosta adetinin ikinci günü gittim dr.a kan verdim. Dr gonalf 450 ilacını verdi 3 gün onu kullandım bugün gittim yumurtalarım için sağ:12,10,9 sol:12,10 yazıyor ne bunlar bilgin var mi?

evet canım bende 4 ağustosta adetinin ikinci günü gittim dr.a kan verdim. Dr gonalf 450 ilacını verdi 3 gün onu kullandım bugün gittim yumurtalarım için sağ:12,10,9 sol:12,10 yazıyor ne bunlar bilgin var mi?

Canım onlar yumurtalarının boyutları en az 5 yumurtan gelişmeye başlamış hadi hayırlısı

Selam kızlar. Ağustos ayında ben de aranızdayım.
Temmuz topiğinde de vardım ancak tutmadı maalesef. Geçen ay 5. Gün tek embriyo transfer edildi. Bugün adetin 3. Günü. Ama rahim hala çok kalınmış. Yarın tekrar muayene edip iğneleri verecekler. Umarım bu ay uğurlu gelir. Ben iş dolayısıyla başka bir şehre gideceğim. İzin alıp gelmem imkansız. Başlamadan yumurta toplama yapılsın bari dedim. Transfer için bir şekilde gelirim.
Acaba bu ay transfer yaptırmasam mı?
Dondurulmuşların tutma oranı daha yüksek diyorlar ama napsam bilemedim.

Selam kızlar. Ağustos ayında ben de aranızdayım.
Temmuz topiğinde de vardım ancak tutmadı maalesef. Geçen ay 5. Gün tek embriyo transfer edildi. Bugün adetin 3. Günü. Ama rahim hala çok kalınmış. Yarın tekrar muayene edip iğneleri verecekler. Umarım bu ay uğurlu gelir. Ben iş dolayısıyla başka bir şehre gideceğim. İzin alıp gelmem imkansız. Başlamadan yumurta toplama yapılsın bari dedim. Transfer için bir şekilde gelirim.
Acaba bu ay transfer yaptırmasam mı?
Dondurulmuşların tutma oranı daha yüksek diyorlar ama napsam bilemedim.

Canım rahim hala kalınmış demişsin ya hani. Kalınmış dediğin rahim duvarı mi ? Bir de kalın olunca ne sakıncası olmuş oluyor ?

Canım rahim hala kalınmış demişsin ya hani. Kalınmış dediğin rahim duvarı mi ? Bir de kalın olunca ne sakıncası olmuş oluyor ?
Evet rahim duvarı Can'ım. Eksik yazmışım. Tam adet olmamışsın gibi dedi. Progestanın etkisi ile bir ara kanama olabilir dedi. Hatta hamilelikten şüphelendi. Beta hcg istedi. Böyle olan var mı dedim. Varmış ;) umutlandım ama sonuç negatif. Sanırım kalın olunca tedaviye devam etmeyecek. Çünkü bugün ilaçlara başlatmadı. Ama az önce bayağı bir parça döküldü. Umarım incelmiştir.

Back