• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

merhaba..hepimizin çabası aynı inşallah yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırız.tüm yazılanları okudum benim bir biyokimyasal gebeliğim (kendiliğinden olmuştu) var sonra iki sene olmayınca iki aşılama yaptırdık sonuç negatifti.Geçen ay ilk tüp bebek denememdi 1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi sonuç yine negatif Dün tekrar 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi dua edin lütfen

merhaba..hepimizin çabası aynı inşallah yakın zamanda hepimiz güzel haberler alırız.tüm yazılanları okudum benim bir biyokimyasal gebeliğim (kendiliğinden olmuştu) var sonra iki sene olmayınca iki aşılama yaptırdık sonuç negatifti.Geçen ay ilk tüp bebek denememdi 1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi sonuç yine negatif Dün tekrar 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi dua edin lütfen
İnşallah bu sefer tutar canım Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz. Benimde normal yolla bi gebeliğim olmuştu 12. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum daha sonra hamile kalamadım ve çikolata kisti çıktı bende. Artık son çare tüp bebek deniyoruz inşallah bu sefer olur çok zor bi süreç :KK43:

İnşallah bu sefer tutar canım Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz. Benimde normal yolla bi gebeliğim olmuştu 12. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum daha sonra hamile kalamadım ve çikolata kisti çıktı bende 2 kez aşılama denedik yine olmadı. Artık son çare tüp bebek deniyoruz inşallah bu sefer olur çok zor bi süreç :KK43:

Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın bende ve eşimde de sorun yok sadece amh değerim 11 çıktı polikistik overde yüksek oluyormus ama adetlerim düzenli usg de görüntü normal anlamadım hiç bişey canım çok zor bi süreç :( senin transferin gerçekleşti mi

Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın bende ve eşimde de sorun yok sadece amh değerim 11 çıktı polikistik overde yüksek oluyormus ama adetlerim düzenli usg de görüntü normal anlamadım hiç bişey canım çok zor bi süreç :KK43: senin transferin gerçekleşti mi
Ben daha bugün ilk ignemi yaptım yeni başladım tüp bebek tedavisine

Ben de bu gece catlatma iğnemi vurunacağım çarşamba günü de yumurtalar toplanacak. Benim ilk. Yaa ben yumurta toplanmasindan değil de transferden çok korkuyorum açıkçası aşılamasa çok zırhlanmıştım yine onun gibi bir acı yaşayacağım diye korkuyorum ;((
Transfer zor değildi canım acimadi çok fazla ama benim rahim de ters olunca o stres bana da yansıdı o esnada :olamaz: Hakkımızda hayırlısı inşallah arkadaşım

cemrem0606 cemrem0606 @Gulcegunce kızlar tedavileriniz hayirli olsun . Korkma canım sonunun güzel olacağını düşün :KK66: benim tüpün biri kapalıydı . İkinci cekilmemde anestezisiz çekildim hsg yi . Masada doktor tüplerin açık deyince sevinçten acıyi filan unuttum. Sonunu düşün güzel düşün güzel olsun . cemrem0606 cemrem0606 test gününü bekle canım kendini oyala birşeyler le biliyorum zor ama öncesinde yapma bence de.
o güne gelirim de inşallah.Bu sefer daha rahatım sanki bakalım

Mrb ağustosda tedaviye başlicam 2.deneme... Merak ettiğim bişey var!Daha önce transfer olanlar bilir transfer esnasında doktor bu işlemi ultrason eşliğindemi yapıyor?Yani embryoları rahme bırakırken bunu takip ediyormu ultrasonda???
evet arkadaşım benimki öyle oldu hatta doktor yumurtaları bıraktığı yeri de göstermisti.

Merhaba herkesin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.. dilerim sonuçlar pozitif olur. Bende yarın ki muayeneyle uygun görülürse ilk tüp bebek tedavime başlıcam. Çok garip duygular içerisindeyim bi yanım istiyor bi yanım istemiyor ama başka çarem yok. Ikı kez aşılama denedim olmadı. 4.5 cm lik çikolata kistim var tek sorun o :KK43: geçici menopoz iğnesi yapıldı 2 ay onu bekledim.
benim de çikolata kistim 5 cm di. dört ay zoladex kullandım.3 cm düştü.Şimdi tekrar büyüdüğünü söyledi doktorum :110:

Hayirlisi olsun inşaallah

Acaba bende devlet hiç gebelik gerçekleşmediği halde bana da yaparmı bu testi?[/QU
yaparlar muhtemelen kadındoğumun genetik bölümüne git deki sorun var doğal yolla olmuyo tüp bebek deneyeceğim öncesinde doktorum istedi de pıhtılaşma varsa düşük olabiliyor bebek tutunamıyor olabilirmiş diye açıkla. doktorum özelde orda pahalı diye yaptırmadığını söyle. zaten özelde 600 tl civarı devlette bedava. ikiside aynı yere gönderiyo zaten. boşuna para verme.

Acaba bende devlet hiç gebelik gerçekleşmediği halde bana da yaparmı bu testi?
yaparlar muhtemelen kadındoğumun genetik bölümüne git deki sorun var doğal yolla olmuyo tüp bebek deneyeceğim öncesinde doktorum istedi de pıhtılaşma varsa düşük olabiliyor bebek tutunamıyor olabilirmiş diye açıkla. doktorum özelde orda pahalı diye yaptırmadığını söyle. zaten özelde 600 tl civarı devlette bedava. ikiside aynı yere gönderiyo zaten. boşuna para verme.

İlaçlarımı yazdırdım perşembe günü 870 tl tuttu ilaçlar. Bugünde adetimin ikinci günü başladık tedaviye ilk iğnelerimi orda yaptılar. Yarından itibaren 2-3 arası yap dediler. Perşembe kontrole çağırdı Cem Hoca
bende cumartesi aldım ilaçları boşuna insanları acele ettiriyor bu devletler..cok şükür cnm snn adına sevindim bnm adetim hala gelemedi bi gelse bu hafta bende başlayacaktım...inşallahh cem bey vesilesi ile mutlu son a ulaşırız :)

bende cumartesi aldım ilaçları boşuna insanları acele ettiriyor bu devletler..cok şükür cnm snn adına sevindim bnm adetim hala gelemedi bi gelse bu hafta bende başlayacaktım...inşallahh cem bey vesilesi ile mutlu son a ulaşırız :)
Adet olmadanmı verdi ilaçları doktor size

İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşalım inşallah :)
Senin ne kadar tuttu ilaçların ?

Back