Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahSonucum geldi 12. gün beta hcg şükür
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık
sagol canim benim amin. Yarinda baktirayim yoksa bir gun ara mi vermek gerekiyorHayırlı olsun değerin arkadaşım.
İnşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur cani,içini ferah tutBenim de belim agriyor canım ya sağ kadigima da agri giriyor 7. Günüm sali günü test yapacagim umarim tutundugu icin agriyordur belim cunku normalde boyle olmam hic
Bugün kan verdiysen eğer pazartesi tekrar ver canımsagol canim benim amin. Yarinda baktirayim yoksa bir gun ara mi vermek gerekiyor
İnşallah canım benim dua et cok hassasim bu ara testi nasil yaptiricam onu bile bilmiyorumİnşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur cani,içini ferah tut
Kızlar yarın sabah kan verip değerime baktıracağım,yarın 11. Günüm ne olur dua edin çok korkuyorum. Ben her namazda size dua ediyorum Allahım hepimize evlat nasip etsin.
Kızlar yarın sabah kan verip değerime baktıracağım,yarın 11. Günüm ne olur dua edin çok korkuyorum. Ben her namazda size dua ediyorum Allahım hepimize evlat nasip etsin.
Leke yahut kahve akıntı bende de olmadı. Aksine ilkinde pembe akıntı olmuştu.İnşallah canım benim dua et cok hassasim bu ara testi nasil yaptiricam onu bile bilmiyorumçok heyecanlıyım lekelenme fln da olmadı bende herkesin belirtisi farkli oldugundan kestiremiyorumda ne oldugunu bide ilk denemem insallah olmuştur ya
48 saat baz alınıyor ya pazartesiyi bekle bence arkadaşım.sagol canim benim amin. Yarinda baktirayim yoksa bir gun ara mi vermek gerekiyor
Canım peki bel ağrın oldu mu senin bu transferinde ?Leke yahut kahve akıntı bende de olmadı. Aksine ilkinde pembe akıntı olmuştu.
tamam oyle yapiimBugün kan verdiysen eğer pazartesi tekrar ver canım
tamam canim48 saat baz alınıyor ya pazartesiyi bekle bence arkadaşım.
kızlar bende pazartesi günü artık transfer için tedavi sürecine giriyorum 45 gün sonra falan diyorlar ama çok uzun değil mi ya
tamam oyle yapiim
tamam canim
Kizlar bisey sorcam
Ben 3 gundur disarda yiyorum
Sebzeleri iyice yaikattiriyorum hatta yemiyorum
Etleri de iyice pisittiriyorum
Sizce bisey olir mu
Disarda yiyen var mi yani ne billiim bi gun bi aksam falan???
kayisi da ye canim kabizliga birebir senin transferin olmamisti ama degil mi?Şu anda dışarıdayım :)))) ayrıca dün de hamburger sipariş ettik ohhhh yarasın arkadaşım vallaha çok iyi geldi bana :))))) incir aldım, onu da yiyorum kabızlığa karşı. Düzen tamam
İnşallah pozitif olur sonucun...Kızlar yarın sabah kan verip değerime baktıracağım,yarın 11. Günüm ne olur dua edin çok korkuyorum. Ben her namazda size dua ediyorum Allahım hepimize evlat nasip etsin.
merhaba masal galiba sende embriyoları dondurttun. senin transferin neden olmadı benim bugün rahimde sıvı var diye transferim iptal oldu.adet olunca ilaca başlayacağım sonraki adette rahmi hazırlayıp transferi öyle yapacaklarmış.yai yaklaşık sana dedikleri sürelere denk geliyor.kızlar bende pazartesi günü artık transfer için tedavi sürecine giriyorum 45 gün sonra falan diyorlar ama çok uzun değil mi ya
kayisi da ye canim kabizliga birebir senin transferin olmamisti ama degil mi?
Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallahKızlar yarın sabah kan verip değerime baktıracağım,yarın 11. Günüm ne olur dua edin çok korkuyorum. Ben her namazda size dua ediyorum Allahım hepimize evlat nasip etsin.
inşallah pozitif sonuç alırsın...Perşembe günü yaptılar, tek 2. gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?