iki embriyo transfer edildi.5.gün blast embriyosu
Hayırlı olsun canım çok sevindim pozitif sonuç almana inşallah tsh hormonunda düzene girer normal olsa bile hamilelikte değişiyormuş çoğu kişide sıkma canını.Sonucum geldi 12. gün beta hcg şükür
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık
Bilmiyorum ki şimdi seni yaniltmayim.Kaçıncı gün transferde?Benim 3.gun embriyosu
Simdi kan verdim bekliyorum
Dun de lekelenmem oldu kahverengi
Endise ettim
Cikar mi sence buguncemrem0606
9.gunBilmiyorum ki şimdi seni yaniltmayim.Kaçıncı gün transferde?
Bende yok yok arkadaşımHayırlı olsun canım çok sevindim pozitif sonuç almana inşallah tsh hormonunda düzene girer normal olsa bile hamilelikte değişiyormuş çoğu kişide sıkma canını.
Seninde hatırladığım kadarıyla çikolata kistin vardı bana umut oldunçarşamba günü 8. Günüm bende kan vericem
Bnm de 9 gün kanama oldu sonra arttı bn baktirmadm o zaman. Sn baktır belki önlemini alabilirsin. Bnm Dr anlamadıgm 9. Gün se kan gelip devam ederse bu neyin nesi. Adet midir nedir
canım gözün aydın tebrik ederim. Çok sevindim. Darısı başımıza inşallahSonucum geldi 12. gün beta hcg şükür
8.gün 57
10.gün 160
12.gün 436
Rabbim inşallah bütün isteyen dileyen kaderdaslarima bu sonucu gösterir.Ama benimki gibi sürünceme olmayanindan (tsh yüksekliği) inşallah.
Sırada tsh bekleyişi olacak iki hafta dokuz dogururum artık
Çıkar inşallah doktorlara göre erken.Ama ben de bugünü bekleyeydim tshda daha da geç kalmış olacaktım.
Teşekkür ederim inşallah arkadaşım.canım gözün aydın tebrik ederim. Çok sevindim. Darısı başımıza inşallah
tsh.ta ne skntisi oluyor canim gecmis olsun. Endi hastahanem degil farkli bi yere geldim ben dr. Verme cikmaz falan demedi bende verdim bekliyorum bakalim ama negatif cikarsa kendimi uzmucem 12. Gunu beklicemÇıkar inşallah doktorlara göre erken.Ama ben de bugünü bekleyeydim tshda daha da geç kalmış olacaktım.
Canım işte Allah nasip edecek olduktan sonra herşey boş bak maşallah sana. Sağlıcakla bebeğini alırsın inşallah kucağına benimde sadece 4.5 cm çikolata kistim var tek sorun bu ve sonucu çok merak ediyorum bana 5. Gün tek embriyo transfer edildiBende yok yok arkadaşımsol yumurtalıkta 5 cm çikolata kisti bilen bilir ne menem bişey olduğunu. 2.5 cm miyom arti kan pıhtılaşması arti ters rahim ilkinin negatif olmasında sebep arti tsh, yavaş yavaş da yaşım dahil olmaya başlıyor.
Ayy canım çok sevindim çok şükür Rabbim bebeğini hayırlısyla sana bağışlasn inşaallah
Ayy Can'ım benim geçmiş olsun ya. Yeni okudum. Allah korusun seni ve bebeğini.
Gözün aydın arkadaşım.Geçmiş olsun.
Ay cok heyecanli insallah cikar canimBenim 3.gun embriyosu
Simdi kan verdim bekliyorum
Dun de lekelenmem oldu kahverengi
Endise ettim
Cikar mi sence buguncemrem0606
Insallah artar degerin duzenli normal bence hem 3. Gun embriyosu gec tutunur diye biliyorum hadi bakalim insallah :)Kizlar betaya baktirdim simdi 32.25 cikti
3.gun embriyosu 9.gunum normal mi sizce?
Hadi hayırlı olsun canım bencede güzel bi başlangıç inşallah değerin katlanarak artar önemli olan düzenli artmasıKizlar betaya baktirdim simdi 32.25 cikti
Kizlar betaya baktirdim simdi 32.25 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?