• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Bizde sabah 6 da kalkıp antalya ya yumurta toplama ve histeroskopiye gitcez.korkmuyorum diodum ama sanırım biraz endişeliyim ki uyuyamadım uyandım saat 4 bucukta.artık hep güsel haberler alsak bu endişe ve kaygılar bitse

Bizde sabah 6 da kalkıp antalya ya yumurta toplama ve histeroskopiye gitcez.korkmuyorum diodum ama sanırım biraz endişeliyim ki uyuyamadım uyandım saat 4 bucukta.artık hep güsel haberler alsak bu endişe ve kaygılar bitse

Hiç endişe etmeyin. O kadar basit ve rahat bir işlem ki yaptırdıktan sonra bu muymuş diyeceksiniz. Zaten genel anestezi altında yapıyorlar. Uyuyana kadar ki o korku ve heyecan anlarında hep olumlu düşünüp dua ettim. Gözümü açtığımda odaya çoktan getirmişlerdi :) ağrı sızı hiçbirşey olmuyor zaten size serumla ağrı kesici veriliyor. Bol şans diliyorum :))

ama benim transferim daha olmadı canım sadece yumurta toplandı transfer de adet olduktan sonra olacaktı benim de 6 günüm var adet olmama ama bugün leke gelmiş
Cok normal.opu olduktan 10 gün icerisinde adet olursunuz deniyor.benim bir hafta içinde adet oldu.tabi bana zamanında adet görmem icin tarlusal ilacda vermisti.adet olman daha iyi hızlı hizlı işlemlere devam edersin.gönlünce olsun

İnşallah canım inşallah sen de korkma çünkü ağrı sizi olmuyor sadece o işlemden sonra ağrın oluyor ondada dikkat et kendine yorma fazla .

Cok normal.opu olduktan 10 gün icerisinde adet olursunuz deniyor.benim bir hafta içinde adet oldu.tabi bana zamanında adet görmem icin tarlusal ilacda vermisti.adet olman daha iyi hızlı hizlı işlemlere devam edersin.gönlünce olsun

saol canım zaten kan gelmiş sabah bakalım ne diyecekler tam bagram a denk geldi ya

ama benim transferim daha olmadı canım sadece yumurta toplandı transfer de adet olduktan sonra olacaktı benim de 6 günüm var adet olmama ama bugün leke gelmiş
himm anladim canim ben transferin oldu sandim

Bnm transferden 2gun sonra kahveakintim oldu.Dr aradim gayet sakin bir sekilde bunlar normal,kirmizi kanaman olmadigi surece endiselenme dedi.Progestan igne oluyor musun?
anladim.fitilini kullaniyorum canim

6. Gün b hcg salgılaniyor diyorlar ya kendimi yarına saklıyorum:KK66:
Benim ufaklık uslu sanırım teyzesi

Ama bende bıçak saplamasi ve lekelenme istemiyor degilim:KK66:
teyzesi bıdıklari yer ;) senin cift miydi ben bidiklar dedim ama :D
Oyle deme insan cok tedirgin oluyo acaba yanlis bi hareketimden dolayi mi oldu diye kendini kotu hissediyo. Allahtan hayirlisini dilemek lazim. Birde ben 7.gun salgilaniyor diye biliyorum canim betayi

teyzesi bıdıklari yer :KK66: senin cift miydi ben bidiklar dedim ama :KK70:
Oyle deme insan cok tedirgin oluyo acaba yanlis bi hareketimden dolayi mi oldu diye kendini kotu hissediyo. Allahtan hayirlisini dilemek lazim. Birde ben 7.gun salgilaniyor diye biliyorum canim betayi
1 tanecik ;) yaştan 2 tane koymadi pisler
5. Gün embriyosunda transfer gününü saymazsak 6. Gün salgılanır diye yaziyo;)

Benimde bugün 7. Günüm sadece belim ve sag tarafim agriyor uzandigimda cok bisey hissetmiyorum onun dışında ne diyorsunuz sizce olabilir mi :anneadayı:

1 tanecik :KK66: yaştan 2 tane koymadi pisler
5. Gün embriyosunda transfer gününü saymazsak 6. Gün salgılanır diye yaziyo:KK66:
himm senin 5. Gun embriyosuysa olur canim benim 3. Gun. Insallah bebislerimize sag salim kavusuruz.. birde senin yasin kac benim 30. 2 tane koydular teyzesi ;)

Benimde bugün 7. Günüm sadece belim ve sag tarafim agriyor uzandigimda cok bisey hissetmiyorum onun dışında ne diyorsunuz sizce olabilir mi :anneadayı:
neden olmasin canim benimde her iki tarafimda da batmalar oluyor nefes alirken bile hissediyorum

Benim sag tarafimda oluyor ve ben adet olacagik zaman hic bel ağrısı felan yaşamadım ilk defa belim bu kadar yoğun ağrıyor acaba iyimi acaba kötü mu diye diye kendimi yiyorum elimde degil :olamaz:

himm senin 5. Gun embriyosuysa olur canim benim 3. Gun. Insallah bebislerimize sag salim kavusuruz.. birde senin yasin kac benim 30. 2 tane koydular teyzesi :KK66:

neden olmasin canim benimde her iki tarafimda da batmalar oluyor nefes alirken bile hissediyorum
29 um canım ama koymadılar bende miyom ve polip var düşük tehlikesi yüzünden sanırım

Biraz degil fazla erken oldu canim farkindayim :olamaz: bide bilincsizce yaptim ve cikmayinca da yikildim :kızgın: keşke hic yapmasaydim sadece kötü enerji verdi başka bişey değil :KK12: ama bidaha kesin olmadan kan testi olmayana kadar cift cizgi ciksa bile inanamam :KK48: o yüzden salı günü kan testi yapıcam insallah benimledir bebişlerim :anneadayı::KK200:
Bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendiğinde bebek üç haftalıkmış demişti. bizde de transfer günü bebeğin iki haftalık olduğu kabul edildiğine göre transferden sonra yani sekizinci gün test yapıldığında silikte olsa çıkar herhalde. ama çıkmayadabilir. günü geldiğinde yapılan kan testi en gerçekçi sonucu verecektir.

Benim de dün sekiz hücreli üçüncü gün embriyosu transfer edildi. Doktorum çok temiz bir embriyo dedi. İnşallah sonuç hayırlı olur. Bu arada ben transferden sonra sadece Crinone vajinal jel ve Folidece folik asit kullanıcam. sizler sanırım iğne de kullanıyorsunuz. acaba bana neden iğne falan verilmedi ki tedirgin oldum biraz.

Back