Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Tüp bebek tedavisi kişiye özgü oluyor o yüzden sana iğne verilmemiş olabilir. Bu forumda senin gibi sadece jel ve folik asit kullanan çok kişi var. Bizlerin tedavisiyle kendi tedavini karşılaştırıp endişe duyma :)

Arkadaşlar, biraz önce karından Clexane iğnemi yaptım. Size hemen taktik vermek istiyorum;
1) Transfer günü ilk Claxane'ı hastanede hemşire yaptı ve daha iğnenin girmesiyle yaşadığım acı ve yanmayı tarif edemem.
2) Bugün aynı endişeyle sabahtan beri kıvranıyordum. Sonra bugüne kadar bir sürü iğneyi nasıl yaptıysak bunu da yaparım dedim. Ben oturup karnımdan deriyi iki parmağımla sıkıştırdıktan sonra iğneyi çok yavaş biçimde deriye sokup, ilacı yine çok yavaş enjekte ediyordum bugüne kadar. Aynısını Clexane için de yaptım veee Bingo! Hastanede yaşadığım gibi olmadı. Enjeksiyon bitip iğneyi çıkardıktan 4-5 saniye sonra yanma başladı. Uzandım, şu anda size bu mesajı yazıyorum :)

Can'ım yoktur rahat ol. İnan yaşadığımız her durum psikolojik ve ilaçların etkisi. Geçen ay kendimi dinliyordum göğüslerim nasıl sızlıyordu anlatamam iğnenin etkisi vs. Ama bu ay hastayım kendimi dinleme fırsatım Yok ağrıdan. Ve göğüslerimde tık yok. Hiç acımıyor.
Sen içini ferah tut. Bebişin seninle emin ol buna.

Benim sag tarafimda oluyor ve ben adet olacagik zaman hic bel ağrısı felan yaşamadım ilk defa belim bu kadar yoğun ağrıyor acaba iyimi acaba kötü mu diye diye kendimi yiyorum elimde degil
hepsi ilaç etkisi Can'ım. Bel ağrısı varsa kötüye değil iyiye yorumlanır genelde. :))

Emin ol iyi ki verilmemiş. İnan ki her yerim acıyor o iğnelerden. Vurulacak yer kalmadı üstelik. Şiş şiş her tarafım. Acaba vermeseydi daha mı iyiydi diyorum ama benim evvelden bir düşüğüm var. Ondan vermiş olabilirler.
Herkesin tedavi süreci farklı. Bana da kan sulandırıcı iğne verilmedi mesela. Bazılarına da o verilmiş.

Kizlar cok moralim bozuk kipkirmizi kanamam oldu su an kesildi ama kesin dustu neyapacagim cok mutsuzum hastaneye gitmeli miyim

Kan pıhtılaşma problemi olanlara veriliyor kan sulandirici diye biliyorum

Ya ne bileyim sanki herkes iğne kullanıyormuş gibi geldi. çok teşekkür ederim canım

Göbek 5 cm uzaklıkta yapıldığında tamamdır. Ben de hep karindan yapiyorum.Hiç iğne bakmasın acı duymuyorum enjekte ederken yavaş yavaş yapılması gerekiyo içeriğinden dolayi acı veriyor sanırım.

Bugün benim de on ikinci gün bakalım yine katlamış mi? Bugün zorla gittim diyebilirim kan testi için.tsh öğrenince hiç gidesim gelmedi.Bunaldim artık kan vermekten sonuç beklemekten maille iki saate gelir sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…