Benim de dün sekiz hücreli üçüncü gün embriyosu transfer edildi. Doktorum çok temiz bir embriyo dedi. İnşallah sonuç hayırlı olur. Bu arada ben transferden sonra sadece Crinone vajinal jel ve Folidece folik asit kullanıcam. sizler sanırım iğne de kullanıyorsunuz. acaba bana neden iğne falan verilmedi ki tedirgin oldum biraz.
Can'ım yoktur rahat ol. İnan yaşadığımız her durum psikolojik ve ilaçların etkisi. Geçen ay kendimi dinliyordum göğüslerim nasıl sızlıyordu anlatamam iğnenin etkisi vs. Ama bu ay hastayım kendimi dinleme fırsatım Yok ağrıdan. Ve göğüslerimde tık yok. Hiç acımıyor.Saat 04:00'te uyandım. Şu anda da hiç uykum yok. Karnımda hafif bir sızı ve şişlik var. Sanki regli öncesi huzursuzluğu gibi. Transferim Perşembe günü yapıldı. Umarım bir terslik yoktur...bu saatte de doktoru aramak olmayacağından bari içimi buraya dökeyim dedim
Benim sag tarafimda oluyor ve ben adet olacagik zaman hic bel ağrısı felan yaşamadım ilk defa belim bu kadar yoğun ağrıyor acaba iyimi acaba kötü mu diye diye kendimi yiyorum elimde degil
Emin ol iyi ki verilmemiş. İnan ki her yerim acıyor o iğnelerden. Vurulacak yer kalmadı üstelik. Şiş şiş her tarafım. Acaba vermeseydi daha mı iyiydi diyorum ama benim evvelden bir düşüğüm var. Ondan vermiş olabilirler.Benim de dün sekiz hücreli üçüncü gün embriyosu transfer edildi. Doktorum çok temiz bir embriyo dedi. İnşallah sonuç hayırlı olur. Bu arada ben transferden sonra sadece Crinone vajinal jel ve Folidece folik asit kullanıcam. sizler sanırım iğne de kullanıyorsunuz. acaba bana neden iğne falan verilmedi ki tedirgin oldum biraz.
Can'ım hamile miydin? Öyleysen tabi ki hemen acile git. Düşük önleyici iğne yaparlarKizlar cok moralim bozuk kipkirmizi kanamam oldu su an kesildi ama kesin dustu neyapacagim cok mutsuzum hastaneye gitmeli miyim
Transferimin 4.gunuydu.Doktoru arayacagim ama birsey yapacagini zannetmiyorum bu saatten sonra..Can'ım hamile miydin? Öyleysen tabi ki hemen acile git. Düşük önleyici iğne yaparlar
Kan pıhtılaşma problemi olanlara veriliyor kan sulandirici diye biliyorumBenim de dün sekiz hücreli üçüncü gün embriyosu transfer edildi. Doktorum çok temiz bir embriyo dedi. İnşallah sonuç hayırlı olur. Bu arada ben transferden sonra sadece Crinone vajinal jel ve Folidece folik asit kullanıcam. sizler sanırım iğne de kullanıyorsunuz. acaba bana neden iğne falan verilmedi ki tedirgin oldum biraz.
Transferin 4, günü için hiç normal değil ki bu durum. Çok şaşırdım. Adet için çok erken. Acaba yerleşme kanaman mı çok fazla geliyor.Transferimin 4.gunuydu.Doktoru arayacagim ama birsey yapacagini zannetmiyorum bu saatten sonra..
Ya ne bileyim sanki herkes iğne kullanıyormuş gibi geldi. çok teşekkür ederim canımTüp bebek tedavisi kişiye özgü oluyor o yüzden sana iğne verilmemiş olabilir. Bu forumda senin gibi sadece jel ve folik asit kullanan çok kişi var. Bizlerin tedavisiyle kendi tedavini karşılaştırıp endişe duyma :)
Can'ım sadece kan sulandırıcı iğne değil. Düşük önleyici progestan da veriliyorKan pıhtılaşma problemi olanlara veriliyor kan sulandirici diye biliyorum
ben de sandım ki tutunmayı sağlasın diye veriliyor. o sebeple tedirgin olmuştum.Kan pıhtılaşma problemi olanlara veriliyor kan sulandirici diye biliyorum
Ben progestani jel aliyorum fitilCan'ım sadece kan sulandırıcı iğne değil. Düşük önleyici progestan da veriliyor
Göbek 5 cm uzaklıkta yapıldığında tamamdır. Ben de hep karindan yapiyorum.Hiç iğne bakmasın acı duymuyorum enjekte ederken yavaş yavaş yapılması gerekiyo içeriğinden dolayi acı veriyor sanırım.Arkadaşlar, biraz önce karından Clexane iğnemi yaptım. Size hemen taktik vermek istiyorum;
1) Transfer günü ilk Claxane'ı hastanede hemşire yaptı ve daha iğnenin girmesiyle yaşadığım acı ve yanmayı tarif edemem.
2) Bugün aynı endişeyle sabahtan beri kıvranıyordum. Sonra bugüne kadar bir sürü iğneyi nasıl yaptıysak bunu da yaparım dedim. Ben oturup karnımdan deriyi iki parmağımla sıkıştırdıktan sonra iğneyi çok yavaş biçimde deriye sokup, ilacı yine çok yavaş enjekte ediyordum bugüne kadar. Aynısını Clexane için de yaptım veee Bingo! Hastanede yaşadığım gibi olmadı. Enjeksiyon bitip iğneyi çıkardıktan 4-5 saniye sonra yanma başladı. Uzandım, şu anda size bu mesajı yazıyorum :)
canım çok teşekkür ederim. biraz rahatladım valla.
yok yok için ferah olsunben de sandım ki tutunmayı sağlasın diye veriliyor. o sebeple tedirgin olmuştum.
teşekkür ederim canımyok yok için ferah olsun
O da var Can'ım benimBen progestani jel aliyorum fitil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?