• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

kizlar test günümdü bugün değerim 5.44 çikmiş, çok düşük dimi:olamaz:
Değer düşük gibi ama iki ihtimal var. Ya kimyasal gebelik yaşadın ya da geç tutunma oldu beta hcg kanına geç geçti. İnş iki gün sonra katlanır bu değer. Transfer sonrası kaçıncı gündü?

Değer düşük gibi ama iki ihtimal var. Ya kimyasal gebelik yaşadın ya da geç tutunma oldu beta hcg kanına geç geçti. İnş iki gün sonra katlanır bu değer. Transfer sonrası kaçıncı gündü?
ben aslinda sali gün de kan vermiştim 0.7 cikmisti, iki kati kuralina göre düzgün artmis. bugün test günüm 12. gün, 3. gün embriyosu iki tane koyulmuştu. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

ben aslinda sali gün de kan vermiştim 0.7 cikmisti, iki kati kuralina göre düzgün artmis. bugün test günüm 12. gün, 3. gün embriyosu iki tane koyulmuştu. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Canım değer değil katlanması önemli
2 gün sonra tekrarla inşallah seninledir

Ben regle 4 gün kala baktirdim 77 cikti değer yüksek bence ama kimyasal oldu o yüzden ilaçları bırakma 2 gün sonra güzel haberlerini paylas

Clexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdim :KK43: bulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))
Canim ben 12 gündür yapıyorum koldan. Yanı transferin ilk gününden beri. Koldan bile nasıl acıtıyor yaaa göbeği dusunemiyorum.

Yarın yumurta toplama yapılacak dua edin nolur.bide miyom alınacak.inşallah güsel olur hersey hepimiz için

Kizlar kaverengi lekelenmmem oldu
Biraz yokus yukari yurumustum
Bugun transferimin 8.gunu bitti
Neden boyle olmustur acaba
Dusuk olmus olabilir mi?
Korkuyorum. Yakin mi dr. Tanidigimiza sordum yat dinlen dedi.

Tanıdık doktor jinekolok mu :KK66:
Bilmeyebilir ki bence de yat dinlen sen çok gezdin :p
dogru diyosun yatimm di mi ;) yok degil kadin dr. Biliyodur biseyler hatta sabah beni aramisti test yaptir artik diye aksam da bu olay oldu ben aradim onu. Yatiyorum simdi bakalim.sen nasilsin canim var mi bi sikayet??

iyi geceler herkese arkadaşlar. Benim geçen pazartesi yumurta toplama işlemi olmuştu bugün de baktım ki kahverengim leke gelmiş acaba erken mi adet olcam böyle bir şey ile karşılaşan ya da bilgisi olan var mı ?

iyi geceler herkese arkadaşlar. Benim geçen pazartesi yumurta toplama işlemi olmuştu bugün de baktım ki kahverengim leke gelmiş acaba erken mi adet olcam böyle bir şey ile karşılaşan ya da bilgisi olan var mı ?
benim canim bu aksam oldu bende de

canim insallah oyledir ama tanidiginiz dr. Yat dinlen demezdi. Kendi dr.umu saat gec diye arayamadim. Bilmiyorum biraz endiseliyim

Bnm transferden 2gun sonra kahveakintim oldu.Dr aradim gayet sakin bir sekilde bunlar normal,kirmizi kanaman olmadigi surece endiselenme dedi.Progestan igne oluyor musun?

Saat 04:00'te uyandım. Şu anda da hiç uykum yok. Karnımda hafif bir sızı ve şişlik var. Sanki regli öncesi huzursuzluğu gibi. Transferim Perşembe günü yapıldı. Umarım bir terslik yoktur...bu saatte de doktoru aramak olmayacağından bari içimi buraya dökeyim dedim

Back