Bizde sabah 6 da kalkıp antalya ya yumurta toplama ve histeroskopiye gitcez.korkmuyorum diodum ama sanırım biraz endişeliyim ki uyuyamadım uyandım saat 4 bucukta.artık hep güsel haberler alsak bu endişe ve kaygılar bitse
Cok normal.opu olduktan 10 gün icerisinde adet olursunuz deniyor.benim bir hafta içinde adet oldu.tabi bana zamanında adet görmem icin tarlusal ilacda vermisti.adet olman daha iyi hızlı hizlı işlemlere devam edersin.gönlünce olsunama benim transferim daha olmadı canım sadece yumurta toplandı transfer de adet olduktan sonra olacaktı benim de 6 günüm var adet olmama ama bugün leke gelmiş
Bizde sabah 6 da kalkıp antalya ya yumurta toplama ve histeroskopiye gitcez.korkmuyorum diodum ama sanırım biraz endişeliyim ki uyuyamadım uyandım saat 4 bucukta.artık hep güsel haberler alsak bu endişe ve kaygılar bitse
Cok normal.opu olduktan 10 gün icerisinde adet olursunuz deniyor.benim bir hafta içinde adet oldu.tabi bana zamanında adet görmem icin tarlusal ilacda vermisti.adet olman daha iyi hızlı hizlı işlemlere devam edersin.gönlünce olsun
Valla turp gibiyim ama bugün 5. Gün daha benimdogru diyosun yatimm di miyok degil kadin dr. Biliyodur biseyler hatta sabah beni aramisti test yaptir artik diye aksam da bu olay oldu ben aradim onu. Yatiyorum simdi bakalim.sen nasilsin canim var mi bi sikayet??
himm anladim canim ben transferin oldu sandimama benim transferim daha olmadı canım sadece yumurta toplandı transfer de adet olduktan sonra olacaktı benim de 6 günüm var adet olmama ama bugün leke gelmiş
anladim.fitilini kullaniyorum canimBnm transferden 2gun sonra kahveakintim oldu.Dr aradim gayet sakin bir sekilde bunlar normal,kirmizi kanaman olmadigi surece endiselenme dedi.Progestan igne oluyor musun?
bende senin gibiydim canim sasiriyodum hicbisey hissetmiyorum diye :)Valla turp gibiyim ama bugün 5. Gün daha benim
6. Gün b hcg salgılaniyor diyorlar ya kendimi yarına saklıyorumbende senin gibiydim canim sasiriyodum hicbisey hissetmiyorum diye :)
teyzesi bıdıklari yer6. Gün b hcg salgılaniyor diyorlar ya kendimi yarına saklıyorum
Benim ufaklık uslu sanırım teyzesi
Ama bende bıçak saplamasi ve lekelenme istemiyor degilim
1 tanecikteyzesi bıdıklari yersenin cift miydi ben bidiklar dedim ama
Oyle deme insan cok tedirgin oluyo acaba yanlis bi hareketimden dolayi mi oldu diye kendini kotu hissediyo. Allahtan hayirlisini dilemek lazim. Birde ben 7.gun salgilaniyor diye biliyorum canim betayi
himm senin 5. Gun embriyosuysa olur canim benim 3. Gun. Insallah bebislerimize sag salim kavusuruz.. birde senin yasin kac benim 30. 2 tane koydular teyzesi1 tanecikyaştan 2 tane koymadi pisler
5. Gün embriyosunda transfer gününü saymazsak 6. Gün salgılanır diye yaziyo
neden olmasin canim benimde her iki tarafimda da batmalar oluyor nefes alirken bile hissediyorumBenimde bugün 7. Günüm sadece belim ve sag tarafim agriyor uzandigimda cok bisey hissetmiyorum onun dışında ne diyorsunuz sizce olabilir mi
29 um canım ama koymadılar bende miyom ve polip var düşük tehlikesi yüzünden sanırımhimm senin 5. Gun embriyosuysa olur canim benim 3. Gun. Insallah bebislerimize sag salim kavusuruz.. birde senin yasin kac benim 30. 2 tane koydular teyzesi
neden olmasin canim benimde her iki tarafimda da batmalar oluyor nefes alirken bile hissediyorum
Bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendiğinde bebek üç haftalıkmış demişti. bizde de transfer günü bebeğin iki haftalık olduğu kabul edildiğine göre transferden sonra yani sekizinci gün test yapıldığında silikte olsa çıkar herhalde. ama çıkmayadabilir. günü geldiğinde yapılan kan testi en gerçekçi sonucu verecektir.Biraz degil fazla erken oldu canim farkindayimbide bilincsizce yaptim ve cikmayinca da yikildim keşke hic yapmasaydim sadece kötü enerji verdi başka bişey değil ama bidaha kesin olmadan kan testi olmayana kadar cift cizgi ciksa bile inanamam o yüzden salı günü kan testi yapıcam insallah benimledir bebişlerim
anladim canim. Yasal olarak bana da 1 koyulmasi gerekiyor ama dr hic sormadan 2 koydu bende oyle istiyodum zaten insallah sagliklilardan ikimizinde29 um canım ama koymadılar bende miyom ve polip var düşük tehlikesi yüzünden sanırım
Ay inşallah sıkı sıkı tutunsun minik fareleranladim canim. Yasal olarak bana da 1 koyulmasi gerekiyor ama dr hic sormadan 2 koydu bende oyle istiyodum zaten insallah sagliklilardan ikimizinde
sagliklilardir diyecektim.Ay inşallah sıkı sıkı tutunsun minik fareler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?