Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım zaten opu esnasında yumurtaların çatlamış ya da çatlamak üzere olması gerekmiyor mu? Ben öyle düşünmüştüm. Yoksa niye çatlatma iğnesi yapsınlar.Bir diğer sorum ise şu: Opu öncesi neden ultrasonla bakılmıyor? Çatlamış olabilir yumurtalar..
Ona göre opu yapıp yapmamaya o an karar vermek daha mantıklı değil mi sizce?
Can'ım zaten opu esnasında yumurtaların çatlamış ya da çatlamak üzere olması gerekmiyor mu? Ben öyle düşünmüştüm. Yoksa niye çatlatma iğnesi yapsınlar.
Canım ben kolumdan yaptırıyorum ama morarıyor göbek cidden çok acıyorCanim bende ilk yaptigim gün cok yandirdi sinra vücut bağışıklık kazanıyor sanki ağrısı azaliyor korkma :)
Can'ım zaten opu esnasında yumurtaların çatlamış ya da çatlamak üzere olması gerekmiyor mu? Ben öyle düşünmüştüm. Yoksa niye çatlatma iğnesi yapsınlar.
ben hep gobekten yaptim hic kolu denemedim o yuzden bilmiyorum canim ama gobegim morarmadi hic simdiye kadarCanım ben kolumdan yaptırıyorum ama morarıyor göbek cidden çok acıyor
Canım bu bilgilerden emin misin? Ben ayrıntılı sordum doktoruma ya 36 saatten önce çatlarsa diye doktorum biz ilaçlarla onu sağlıyoruz ayrıca çatlamış yumurtadan çıkan ufak yumurtalığı alıp embriyo haline sokuyoruz dedi. Senin yazdıklarını ilkkez duydum da.normalde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki diyorlar, tüpte 33 saat sonra yumurtalara opu yapıyorlar. yani çatlamadan alıyorlar. tedavinin tam ortasında 1 tane yumurtam çatladı gitti. bu yuzden bence önlem için bakılmalı diye düşünüyorum ultrasonla opu oncesi...
Göbek morarmıyor canım kol morarıyor ben kaç gündür koldan yaptırıyordum baktımki çok kötü bir görüntü oldu dün göbekten oldum ama bir daha olmam,gerekirse kolumun tamamı morarsın çok acıdı.ben hep gobekten yaptim hic kolu denemedim o yuzden bilmiyorum canim ama gobegim morarmadi hic simdiye kadar![]()
Cnm her gün orgalutran kullanmama rağmen 9.gün yumurtalarımdan biri çatlayıverdi. Yani olmayacak birşey oldu. Bu yüzden de korktum açıkçası. Opu yu yaparken çatlıyor mu çatlamıyor mu bilmiyorum ama bu başıma geldi...Canım bu bilgilerden emin misin? Ben ayrıntılı sordum doktoruma ya 36 saatten önce çatlarsa diye doktorum biz ilaçlarla onu sağlıyoruz ayrıca çatlamış yumurtadan çıkan ufak yumurtalığı alıp embriyo haline sokuyoruz dedi. Senin yazdıklarını ilkkez duydum da.
Bende ilk defa duydum ben ignemi gece 11 de vurdum tam 36 saat sonra da opu oldumCanım bu bilgilerden emin misin? Ben ayrıntılı sordum doktoruma ya 36 saatten önce çatlarsa diye doktorum biz ilaçlarla onu sağlıyoruz ayrıca çatlamış yumurtadan çıkan ufak yumurtalığı alıp embriyo haline sokuyoruz dedi. Senin yazdıklarını ilkkez duydum da.
wala benim opum 36 saat sonra değil..Bende ilk defa duydum ben ignemi gece 11 de vurdum tam 36 saat sonra da opu oldum
Bilmiyorum canim sadece ben kendi saatimi söyledim benimde çok bi bilgim yok bu konuda sadece 36 diye biliyorumwala benim opum 36 saat sonra değil..
33 saat sonra. oyuzden çatlamadan alıyorlar galiba dedim. yanılıyorum belkide..
Canım doktorun verdiği ilaçla ve dozajla çok alakalı zaten maharet tüp bebeği rahime koymak değil en baştaki ilaçları düzgün ayarlayabilmek, benim doktorumda 36. Saatte topladı aslına bakarsan hep 36 dır klomen haptada aşılamada da çatlatma iğnesinden sonraki 36. Saattir belki senin biri erken çatladığı için doktorun işi şansa bırakmamak için 33 de almıştır. Kaç yumurtan toplandı kaçı döllendi senin? Bir de biliyor musun bunlar faso fiso rabbim ol derse oluyor ister 10 süper embriyon olsun ister 1 bu yüzden hepimiz içimizi ferah tutalım en güzeli bizimle olsun inşallah.Cnm her gün orgalutran kullanmama rağmen 9.gün yumurtalarımdan biri çatlayıverdi. Yani olmayacak birşey oldu. Bu yüzden de korktum açıkçası. Opu yu yaparken çatlıyor mu çatlamıyor mu bilmiyorum ama bu başıma geldi...
Ayy hadi hayırlısı. Benim de bugün oldu transferim.Bugün transferim oldu kızlar güzel geçti dedi Dr. um hiç acı çekmedim korkuyodum ama korkcak bişi yokmuş dua edin hepimiz hayırlı sonuçlar alalım İnşaAllah
Sen de haklısın canım. Özellikle yumurta sayısı az olanlar için risk. Yumurta erken çatlamasın diye de baskılayıcı iğne yapıyorlar. Sana yapılmadı mı?normalde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki diyorlar, tüpte 33 saat sonra yumurtalara opu yapıyorlar. yani çatlamadan alıyorlar. tedavinin tam ortasında 1 tane yumurtam çatladı gitti. bu yuzden bence önlem için bakılmalı diye düşünüyorum ultrasonla opu oncesi...
Benim de 36 saat sonra oldu Can'ım. Arkadaşın erken çatlama olduğu için öne çekmiş bence doktoru.Bilmiyorum canim sadece ben kendi saatimi söyledim benimde çok bi bilgim yok bu konuda sadece 36 diye biliyorum
Yaa sendeki de nasıl yumurta maşallah. Benimki kendi kendine bile çatlamıyorCnm her gün orgalutran kullanmama rağmen 9.gün yumurtalarımdan biri çatlayıverdi. Yani olmayacak birşey oldu. Bu yüzden de korktum açıkçası. Opu yu yaparken çatlıyor mu çatlamıyor mu bilmiyorum ama bu başıma geldi...
Wala bizde şaşırdık normalde yumurtam çatlamadığı için ara sıra kist olan biriyim. Hayret ettik yani.Yaa sendeki de nasıl yumurta maşallah. Benimki kendi kendine bile çatlamıyor
Önlemini de alıp iğne vurulmuşsun aslında. Burada doktorun hatası Yok gibi.
Ayrıca opuyu yaparken çatlasa bile onu olup spermle bir araya getirirler Can'ım. Her türlü ihtimali bilinçli bir doktorsa o da biliyordur.