Yaptı cnm yapmaz mı milyon taneSen de haklısın canım. Özellikle yumurta sayısı az olanlar için risk. Yumurta erken çatlamasın diye de baskılayıcı iğne yapıyorlar. Sana yapılmadı mı?
Değer düşük gibi ama iki ihtimal var. Ya kimyasal gebelik yaşadın ya da geç tutunma oldu beta hcg kanına geç geçti. İnş iki gün sonra katlanır bu değer. Transfer sonrası kaçıncı gündü?kizlar test günümdü bugün değerim 5.44 çikmiş, çok düşük dimi
ben aslinda sali gün de kan vermiştim 0.7 cikmisti, iki kati kuralina göre düzgün artmis. bugün test günüm 12. gün, 3. gün embriyosu iki tane koyulmuştu. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimDeğer düşük gibi ama iki ihtimal var. Ya kimyasal gebelik yaşadın ya da geç tutunma oldu beta hcg kanına geç geçti. İnş iki gün sonra katlanır bu değer. Transfer sonrası kaçıncı gündü?
Can'ım doktorun ne dedi, sormadın mı?ben aslinda sali gün de kan vermiştim 0.7 cikmisti, iki kati kuralina göre düzgün artmis. bugün test günüm 12. gün, 3. gün embriyosu iki tane koyulmuştu. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
önceki değer olmasa negatif derdim ama pazartesi tekrar bakalim dediCan'ım doktorun ne dedi, sormadın mı?
Canım değer değil katlanması önemliben aslinda sali gün de kan vermiştim 0.7 cikmisti, iki kati kuralina göre düzgün artmis. bugün test günüm 12. gün, 3. gün embriyosu iki tane koyulmuştu. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Canim ben 12 gündür yapıyorum koldan. Yanı transferin ilk gününden beri. Koldan bile nasıl acıtıyor yaaa göbeği dusunemiyorum.Clexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdimbulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))
Canim ben 12 gündür yapıyorum koldan. Yanı transferin ilk gününden beri. Koldan bile nasıl acıtıyor yaaa göbeği dusunemiyorum.
Yerleşme kanamasidir inşallah:)Kizlar kaverengi lekelenmmem oldu
Biraz yokus yukari yurumustum
Bugun transferimin 8.gunu bitti
Neden boyle olmustur acaba
Dusuk olmus olabilir mi?
Korkuyorum. Yakin mi dr. Tanidigimiza sordum yat dinlen dedi.
canim insallah oyledir ama tanidiginiz dr. Yat dinlen demezdi. Kendi dr.umu saat gec diye arayamadim. Bilmiyorum biraz endiseliyimYerleşme kanamasidir inşallah:)
Tanıdık doktor jinekolok mucanim insallah oyledir ama tanidiginiz dr. Yat dinlen demezdi. Kendi dr.umu saat gec diye arayamadim. Bilmiyorum biraz endiseliyim
dogru diyosun yatimm di miTanıdık doktor jinekolok mu
Bilmeyebilir ki bence de yat dinlen sen çok gezdin
benim canim bu aksam oldu bende deiyi geceler herkese arkadaşlar. Benim geçen pazartesi yumurta toplama işlemi olmuştu bugün de baktım ki kahverengim leke gelmiş acaba erken mi adet olcam böyle bir şey ile karşılaşan ya da bilgisi olan var mı ?
benim canim bu aksam oldu bende de
canim insallah oyledir ama tanidiginiz dr. Yat dinlen demezdi. Kendi dr.umu saat gec diye arayamadim. Bilmiyorum biraz endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?