• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

Buna göre en en erken 6.gün anlaşılabilir gibi ? O da idrarda mı bilemiyorum. Azıcık erken olmuş seninki :)
Biraz degil fazla erken oldu canim farkindayim :olamaz: bide bilincsizce yaptim ve cikmayinca da yikildim :kızgın: keşke hic yapmasaydim sadece kötü enerji verdi başka bişey değil :KK12: ama bidaha kesin olmadan kan testi olmayana kadar cift cizgi ciksa bile inanamam :KK48: o yüzden salı günü kan testi yapıcam insallah benimledir bebişlerim :anneadayı::KK200:

Biraz degil fazla erken oldu canim farkindayim :olamaz: bide bilincsizce yaptim ve cikmayinca da yikildim :kızgın: keşke hic yapmasaydim sadece kötü enerji verdi başka bişey değil :KK12: ama bidaha kesin olmadan kan testi olmayana kadar cift cizgi ciksa bile inanamam :KK48: o yüzden salı günü kan testi yapıcam insallah benimledir bebişlerim :anneadayı::KK200:
İnşallah
Ben de salı günü test yaptıracağım :)

Sabah ben de endokrin için gittim.Aile sağlığı merkezinde yanlış ölçüm yapılmış olabilir dedi doktor.Kan verdim sonuca baktı aynı. 2.5 olmasi gereken troid tsh değerim nur topu gibi 7.35 :işsiz:
ilaç yazdı iki hafta sonra tekrar gel dedi.Korkmali miyim diye cevabını bildiğim bir soru sordum :KK70:düşükle sonuçlanabilir dedi gayet rahat. Hayırlısı dediğim gibi bundan sonraki süreç tevekkül :dua: Arkadaslar beta ile birlikte tsh, st3 ve st4 değerine de baktirabilirsiniz her ihtimale karşı.
canım benimde 4,6 çıktı bende ilaç başladım sabah aç karnına aynen 2 hafta sonra tekrar baktıracam..aynen düşük sebebi olabiliyor ama korkma bu ilaçlar dengeleyecek inşallah değerimizi içini ferah tut

Çok sağol Can'ım benim.

Sağol Can'ım. Aynıyım aslında. Dün gece sabaha kadar mide bulantısından yatamadım. Bir tarafta da ateş. Sabah hastaneyi aradım ulaşamadım. Mesaj bıraktım aramalarını bekliyorum.
Yemek yiyemiyorum bulantıdan. Yesem toparlarım belki ama. Büyük ihtimalle doktora gitme diyecekler Zaten. Progestanı vurulmaya gidecek halim bile yok. Nasıl atlatırım bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

:( çok geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanırsın

Ben 29unda yaptırmaya karar verdim 10.günüm oluyor.
Clexnane vuruluyorum her gün 1 tane pıhtılaşma için. Bir an önce öğreneyim sonucu da yoksa boşuna iğne vurulmayayım dedim :)

Clexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdim :( bulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))

Clexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdim :KK43: bulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))
Canim bende ilk yaptigim gün cok yandirdi sinra vücut bağışıklık kazanıyor sanki ağrısı azaliyor korkma :)

Evet canım herkesin degeri bir olmuyor hamişsin artık sende masallah :nazar: :KK71:

Sagol canım. O kadar korkuyorum ki bir sıkıntı olcak değer düşük diye... Pazar günü tekrar baktircam. İki katı yükselmiş olması gerekiyor ya değerin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucağıma alana kadar kaybetme korkusu yaşayacağım herhalde. 3 gebeligim düşükle sonuçlandı o yüzden çok korkuyorum.

Kızlar aranızda decapeptyl iğne vurulan var mı? Ben transferin 3. Günü vuruldum. Hemşire kalan yumurtalar çatlasın ohss olma diye demişti.
Ama bikaç yerde okudum bu iğne için baskılayıcı iğne yazıyor.
Kafam karıştı benim de. Acaba bu iğne ile beraber beta hcg hormonu girmiş midir vücuduma?

canım benimde 4,6 çıktı bende ilaç başladım sabah aç karnına aynen 2 hafta sonra tekrar baktıracam..aynen düşük sebebi olabiliyor ama korkma bu ilaçlar dengeleyecek inşallah değerimizi içini ferah tut
merhaba arkadaşım sen bu ilacı ne zaman alıyorsun? Diğer ilaçlarla aynı saatte alma dedi.Seninkilerin arasında ne kadar var? Kahvaltıdan yarım saat önce al dedi.

Sagol canım. O kadar korkuyorum ki bir sıkıntı olcak değer düşük diye... Pazar günü tekrar baktircam. İki katı yükselmiş olması gerekiyor ya değerin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucağıma alana kadar kaybetme korkusu yaşayacağım herhalde. 3 gebeligim düşükle sonuçlandı o yüzden çok korkuyorum.
Icini ferah tut degerinde yükselir inşallah merak etme canım şuan hamiş olduğunu düşün ve tadını çıkar motive et kendini kötüyü aklina getirme insallah hepimiz sorunsuz kucağımıza aliriz bebislerimizi :dua:

merhaba arkadaşım sen bu ilacı ne zaman alıyorsun? Diğer ilaçlarla aynı saatte alma dedi.Seninkilerin arasında ne kadar var? Kahvaltıdan yarım saat önce al dedi.
Bana hiç açıklama yapmadı merkezim.kahvaltıdan sonra içiyordum.şu an sayende öğrendimki yanlış içiyorum.asistan Dr.u aradım.hiç içilmemesinden iyidir.bundan sonra kahvaltıdan yarım saat önce için dedi.pehh :bicak: sayende kurtuldum teşekkürler

Arkadaşlar devlet hangi şartlarda tüp bebek için maddi destek veriyor. Bilen var mı?

Tüp bebek tedavi Raporu almak için başvururken hangi koşullar aranacaktır?

Kadının yaşı 23’ü bitirmiş 39’dan gün almamış olması gerekmektedir. Üç yıl evli olma şartı zorunludur. Üç yıl evli olanlar en az iki kez aşılama yaptırmak zorundadır. Ancak sperm sayısı 5 milyondan az olanlar, düşük yumurta rezervi olanlar ve tüpleri kapalı durumda olanlarda 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.
Burada 3 yıl evli olma diyor ama 3 yıl evli olma şartı kalktı

Bana hiç açıklama yapmadı merkezim.kahvaltıdan sonra içiyordum.şu an sayende öğrendimki yanlış içiyorum.asistan Dr.u aradım.hiç içilmemesinden iyidir.bundan sonra kahvaltıdan yarım saat önce için dedi.pehh :bicak: sayende kurtuldum teşekkürler
rica ederim dediğim gibi östrojen ve progestan kullaniyosundur onlarla arasında biraz zaman farkı olmaliymis.prospektuste de yazıyo

Clexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdim :KK43: bulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))
hepsi biraz yakıyo malesef ben de oksapar kullanıyorum o da öyle :110:

Back