- 8 Temmuz 2017
- 218
- 181
- 33
- 30
Biraz degil fazla erken oldu canim farkindayimyapılan
transfer sonrası günler Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
Buna göre en en erken 6.gün anlaşılabilir gibi ? O da idrarda mı bilemiyorum. Azıcık erken olmuş seninki :)
İnşallahBiraz degil fazla erken oldu canim farkindayimbide bilincsizce yaptim ve cikmayinca da yikildim keşke hic yapmasaydim sadece kötü enerji verdi başka bişey değil ama bidaha kesin olmadan kan testi olmayana kadar cift cizgi ciksa bile inanamam o yüzden salı günü kan testi yapıcam insallah benimledir bebişlerim
Hadi bakalım çok güzel haberler alırız insaallah da icimiz rahatlar sadece biz degil eslerimiz bizden beter halde bekliyorlarİnşallah
Ben de salı günü test yaptıracağım :)
canım benimde 4,6 çıktı bende ilaç başladım sabah aç karnına aynen 2 hafta sonra tekrar baktıracam..aynen düşük sebebi olabiliyor ama korkma bu ilaçlar dengeleyecek inşallah değerimizi içini ferah tutSabah ben de endokrin için gittim.Aile sağlığı merkezinde yanlış ölçüm yapılmış olabilir dedi doktor.Kan verdim sonuca baktı aynı. 2.5 olmasi gereken troid tsh değerim nur topu gibi 7.35
ilaç yazdı iki hafta sonra tekrar gel dedi.Korkmali miyim diye cevabını bildiğim bir soru sordumdüşükle sonuçlanabilir dedi gayet rahat. Hayırlısı dediğim gibi bundan sonraki süreç tevekkül Arkadaslar beta ile birlikte tsh, st3 ve st4 değerine de baktirabilirsiniz her ihtimale karşı.
Çok sağol Can'ım benim.
Sağol Can'ım. Aynıyım aslında. Dün gece sabaha kadar mide bulantısından yatamadım. Bir tarafta da ateş. Sabah hastaneyi aradım ulaşamadım. Mesaj bıraktım aramalarını bekliyorum.
Yemek yiyemiyorum bulantıdan. Yesem toparlarım belki ama. Büyük ihtimalle doktora gitme diyecekler Zaten. Progestanı vurulmaya gidecek halim bile yok. Nasıl atlatırım bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Ben 29unda yaptırmaya karar verdim 10.günüm oluyor.
Clexnane vuruluyorum her gün 1 tane pıhtılaşma için. Bir an önce öğreneyim sonucu da yoksa boşuna iğne vurulmayayım dedim :)
Canim bende ilk yaptigim gün cok yandirdi sinra vücut bağışıklık kazanıyor sanki ağrısı azaliyor korkma :)Clexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdimbulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))
Evet canım herkesin degeri bir olmuyor hamişsin artık sende masallah
Sağol Can'ım benim. İnşallahçok geçmiş olsun umarım kısa sürede toparlanırsın
Canım benim de çokyaktı karnımı hemşirekoldan da yapabilirsin demşti ben koldan yapıyormClexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdimbulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))
merhaba arkadaşım sen bu ilacı ne zaman alıyorsun? Diğer ilaçlarla aynı saatte alma dedi.Seninkilerin arasında ne kadar var? Kahvaltıdan yarım saat önce al dedi.canım benimde 4,6 çıktı bende ilaç başladım sabah aç karnına aynen 2 hafta sonra tekrar baktıracam..aynen düşük sebebi olabiliyor ama korkma bu ilaçlar dengeleyecek inşallah değerimizi içini ferah tut
Icini ferah tut degerinde yükselir inşallah merak etme canım şuan hamiş olduğunu düşün ve tadını çıkar motive et kendini kötüyü aklina getirme insallah hepimiz sorunsuz kucağımıza aliriz bebislerimiziSagol canım. O kadar korkuyorum ki bir sıkıntı olcak değer düşük diye... Pazar günü tekrar baktircam. İki katı yükselmiş olması gerekiyor ya değerin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucağıma alana kadar kaybetme korkusu yaşayacağım herhalde. 3 gebeligim düşükle sonuçlandı o yüzden çok korkuyorum.
Bana hiç açıklama yapmadı merkezim.kahvaltıdan sonra içiyordum.şu an sayende öğrendimki yanlış içiyorum.asistan Dr.u aradım.hiç içilmemesinden iyidir.bundan sonra kahvaltıdan yarım saat önce için dedi.pehhmerhaba arkadaşım sen bu ilacı ne zaman alıyorsun? Diğer ilaçlarla aynı saatte alma dedi.Seninkilerin arasında ne kadar var? Kahvaltıdan yarım saat önce al dedi.
Arkadaşlar devlet hangi şartlarda tüp bebek için maddi destek veriyor. Bilen var mı?
rica ederim dediğim gibi östrojen ve progestan kullaniyosundur onlarla arasında biraz zaman farkı olmaliymis.prospektuste de yazıyoBana hiç açıklama yapmadı merkezim.kahvaltıdan sonra içiyordum.şu an sayende öğrendimki yanlış içiyorum.asistan Dr.u aradım.hiç içilmemesinden iyidir.bundan sonra kahvaltıdan yarım saat önce için dedi.pehhsayende kurtuldum teşekkürler
hepsi biraz yakıyo malesef ben de oksapar kullanıyorum o da öyleClexnane çok yaktı benim karnımı...yarın nasıl yapacağım diye şimdiden strese girdimbulduğunuz bir taktik var mı yoksa acı yoksa cici de yok felsefesine devam mı? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?