Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı,senin bitanesi çatlamıştu yumurtanın dimi,şimdi kaç tane var?nereye gidiyorsun tedavi için?benimde yarın sabah OPU.. kızımı doğuruyorken bile bukadar heyecanlanmamıştım :) biraz garip hissediyorum :) Allah hepimize kolaylık versin inşallahKızlar ctesi opum var dua edin bana nolur
Benimki silik çıkmıştı 7. Günde ama 5 gün embriyosuydu ve ikizler, test günü de değerim çok yüksekti. Yani çıkmamasi olmadığını göstermez erken yapmışsın benceAma daha çok erken değil miii?? Silik çizgi çıkanlarında hormon iğnelerinden öyle çıkmıştır. Yoksa 5gümde idrar da be mümkün hiç üzülme bence o testide dikkate alma
Canım sordum ama kimse cevaplamadı bugün 8. Günüm normal gebelik testi aldım yarın yapacağım acaba erken gebelik testimi almam lazımdı.Benimki silik çıkmıştı 7. Günde ama 5 gün embriyosuydu ve ikizler, test günü de değerim çok yüksekti. Yani çıkmamasi olmadığını göstermez erken yapmışsın bence
Verdiğin bilgiler için tşk ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah:) hiç merak etme hepsinin şansı %50. Benim salı günü yumurtalarım toplandı. 3 yumurta vardı. Sadece 1 tane döllenmiş. Bu sabah 2. gün embriyosu transfer edildi. Neden transfer ediyorlar biliyor musun? Çünkü en güvenli gelişme ortamı anne rahmi. Tek yumurta döllendiğinde yapılan işlem bu.
Yapılan bilimsel araştırmalara göre 2. gün veya 3. gün embriyosunun tutunma oranları arasında hiç bir fark bulunmamaktadır. Transferden sonra seni çok ciddi ve yoğun bir ilaç kullanımı bekliyor. Doktorun hepsini tek tek tarif edecek. Önemli olan verdiği tarihleri kaçırma ki tutunma şansın artsın. Bir dikkat edeceğin nokta da şu; bayram tatili geliyor o yüzden yaptırman gereken kalça iğnesi olacaksa onları mutlaka reçeteye yazdır ki herhangi bir hastanenin acilinde vurulabilsin.
Ayrıca sizinle deneyimlerimi paylaşayım. Transfer tıpkı muayene gibi. Hatta ekrandan sen de izleyebiliyorsun. Doktorundan rica et bende bakabilir miyim diye. 2-3 dakikada işlem bitiyor. Hissetmiyorsun hiçbirşey. Yalnız karnında ultrason gezdirirlerken gıdıklanabilirsin ben çok güldüm :))))
Transfere gitmeden önce dua et, meditasyon yap veya seni iyi hissettiren birşeyler dinle. Kaslarını gevşek bırak ve aklından bebeğini geçir. Ayrıca kabız olmamak için de dikkat et. Bol su, sebze şart. Şimdiden iyi şanslar, hayırlı olsun
Bence sabret 10. Gün kan testi yaptirKızlar bugün 8. Günüm idrar testini yarın yapacağım ama ben normal gebelik testi aldım. Sizler erken gebelik testiyle mi gördünüz iki çizgiyi? Bu arada 3. Gün embriyosu 9. Gün çıkar mı onuda bilmiyorum.
Doktorum 11. Gün dedi neden öyle dedi bilmiyorumBence sabret 10. Gün kan testi yaptir
Yarın ikinci günüm kaç hücreli olduğunu söylemediler sormakta aklıma gelmediCanım benimde 1 tane yumurtam döllenmiş. Bugün 2. Günüm ve 3 hücreliymiş. Yarın transfer dendi. Senin ki kaç hücreli cankm. İnşallah ikimiz içinde herşey yolunda gider.
Aminnn canım benimde bayramın 2. Günü inşallah transfer bakalım nasip bende memlekete geldim 10 gün için bana moral oldu transfer dede Ablam yanımda olacak gayet iyiyim şimdilik bakalım rabbim ol diyecek ve olacak inşallah :)))Canım benim çok teşekkür ederim İnşallah devamı güzel gelir , morallerimiz yüksek olsun . Ben hep yüksek tuttum moralimi , ayrıca korkmadım da dışarı çıktım yürüdüm Allah'a sığındım o ol dedikten sonra ben ne yapsam boş dedim . Çok şükür dualarımı duydu rabbim . Darısı isteyen herkese olsun
Canım bunlara ek olarak clexane iğne de yazdırılabiliyor , ilgililere ..Crinone jel kullanan arkadaşlar ilacı yazdirabiliyoraunuz sağlık ocağı veya devlet hastanesi de normalde 110 lirayken çor aspirin folbiol ve jele 20 lira verdik
Canım hadi sanada bol şans. Evet 1i çatladı. 2 tane var canım.Hadi bakalım hayırlısı,senin bitanesi çatlamıştu yumurtanın dimi,şimdi kaç tane var?nereye gidiyorsun tedavi için?benimde yarın sabah OPU.. kızımı doğuruyorken bile bukadar heyecanlanmamıştım :) biraz garip hissediyorum :) Allah hepimize kolaylık versin inşallah
Tatilin tadını çıkar dinlen eğlen pozitif ol en önemlisi İnan. İnşallah hayırlı haberlerini verirsin bize :) transferden sonrada sakin ol huzurlu ol. Ben gerçekten çok pozitiftim ve çok eğlenerek geçirdim 12. Güne kadarda çatlaya çatlaya geldim İnşallah yardımcın olsun canımAminnn canım benimde bayramın 2. Günü inşallah transfer bakalım nasip bende memlekete geldim 10 gün için bana moral oldu transfer dede Ablam yanımda olacak gayet iyiyim şimdilik bakalım rabbim ol diyecek ve olacak inşallah :)))
Çok geçmiş olsun.Allah bebeğini sana bağışlasın...Arkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. Ne olur
Arkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. Ne olur
Ayyy canim insallah bisey olmaz icini ferah tut yat uzan dinlen ins bisey olmazArkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. Ne olur
Sağol canım inşallah. rabbim de sana sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahTatilin tadını çıkar dinlen eğlen pozitif ol en önemlisi İnan. İnşallah hayırlı haberlerini verirsin bize :) transferden sonrada sakin ol huzurlu ol. Ben gerçekten çok pozitiftim ve çok eğlenerek geçirdim 12. Güne kadarda çatlaya çatlaya geldim İnşallah yardımcın olsun canım
Bol bol dinlen vitaminli şeyler tuket ve mutlaka en kısa sürede doktora git.durumu söylersin ona göre tedavi uygulanır...Kızlar önceki yazıları okuyamadım.
Ben çok hastayım. Transferin 3. Günü. Mide bulantısı karın ağrısı ateş...
Acile gitsem serum taktırsam bir zararı olur mu? Başına böyle bir durum gelen var mı?
Çok zor dayanıyorum. Bu durumda embriyolar ne halde kimbilir. Hastaneye ulaşamam bu saatte.
Bugün hemşire ile görüşmüştüm grip oldum dedim bişey olmaz takmayın dedi. Ama bayağı ilerledi bugün
Amin canım sağol sen de lütfen olumlu ol olumlu düşün Allah'ın izni olursa olucak sen sadece bebeğine odaklan ve transferden itibaren gebeymişsin gibi düşün öyle yaşa . Onlara iyi bak . Doktorum bana gebesin artık öyle düşün demiştiSağol canım inşallah. rabbim de sana sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah tedavin tekrar iptal olmazda olurum transferimi