Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Bende şimdi geldim kontrolden çarşamba opu var. 5 yumurtam gelismisti 2si gelismeyi birakmis geri kaldi 3 yumurta nolcak bilmiyorum yine bunalimlardayim kimselere çaktırmadan :/
canını sıkmamaya çalış.eğer kısmetinde varsa o üç yumurta bile verir sana bebeğini yoksade 30 yumurta bile işe yaramaz.

inşallah pozitif sonuç alırsın.sonucunu paylaş mutlaka...
mutlaka paylaşırım cuma test günüm :) aslında topiği açan kişi keşke bir liste yapsa ağustos ayında kim yaptırmış,sonucu ne olmuş,test günü ne zaman falan diye :KK39:

KIzlar opu oldum bugun saat 9m30da hala avrilarim gecmedi benim gibi olan var mi?? Cok agrim var ayaga zor kalkiyorum

Birde yarin arayacaklar beni 13.00ten sonra dollenip dollenmedigini soyleyecekler
insallah dollenirler diye dua da ediyorum.
inşallah hepsi döllenir.Allah yüzünü güldürür...

mutlaka paylaşırım cuma test günüm :) aslında topiği açan kişi keşke bir liste yapsa ağustos ayında kim yaptırmış,sonucu ne olmuş,test günü ne zaman falan diye :KK39:
inşallah güzel haberini yazarsın.liste olayı gerçekten çok iyi olur.

Kızlar benimde yarın opu m olacak heyecanlı ve mutluyum 1 süreci daha tamamlamış olacağım inşallah yumurtalarim dollenir ve kaliteli olurlar

Doktorum transferin bu ay olmayacağını söyledi uzun dönem tedavi olacakmış yani değişik ruh halleri icerisindeyim

Rabbim hepimizin yüzünü güldürdün inşallah

yarın yumurta mı toplanacak canım bir de tedavini nie erteledi ki ? benim ki tahlilden dolayı bir sonraki aya kaldı transfer işlemim

Hayirli canim kac yumurta buyuttun?
B3nde 3. Defa buyutuyorum muhtemelen haftaya pazartesi toplamam olacak..

Luveris tedavi devam ederken kullanilir
Yani gonal f. Yaparken ek olarak luveris te yazar doktor o da yumurtalari buyutmek icin senin zaten toplama gunun gelmis artik onu kullanmazsin

Toplamadan sonra ortalama 13-15 gunde hep adet oldum ben transfer icin adet olduktan sonra domtor rahim kali ligini takibe aliyor ayni zamanda ek ilaclar veriyor rahim hazirlansin diye estroffem gibi sonra tamamen senin vucudunun verdigi cevaba gore transfer oluyor benim transferim 13. Gun olmustu mesela adetin ilk gununden itibaren 13. Gunde rahimim hazir olmustu ama sonuc negatif oldu
Insallah sen pozitifi gorurusun arkadasim
Teşekkür ederim cevabın çok açıklayıcı olmuş
13 yumurta ama doktor 3 4tane kaliteli olur dedi yani küçüklü büyüklü

regl sonrası devamlı gitmem gerekebilir anladığım kadarı ile çalıştığım için zor olacak sanırım rapor gerekli sürekli işimiz zor valla

Teşekkür ediyorum tekrar güzel düşünceleriniz için inşallah hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz çok stresli ve yorucu bir süreç..

yarın yumurta mı toplanacak canım bir de tedavini nie erteledi ki ? benim ki tahlilden dolayı bir sonraki aya kaldı transfer işlemim
Evet yarın yumurta toplanacak
Doktorum yaşımdan ve amh değerimden dolayı ohs olma ihtimalimin olduğunu düşündü ve lucrinle başladım tedaviye
Yanı yumurta rezervim iyi ve doktor ilaçların vücudumu yoracagini düşündü ve dinlenme süresi verdi ayrıca dondurulmuş yumurtanın tutma ihtimali daha fazla dedi sanırım bu yüzden

Çok şükür ohs olmadım yani vücudun su tutmadı gayet rahatım
Inşallah doğru kararı vermiştir bende 23 aydır bebek özlemi çekiyorum

Evet yarın yumurta toplanacak
Doktorum yaşımdan ve amh değerimden dolayı ohs olma ihtimalimin olduğunu düşündü ve lucrinle başladım tedaviye
Yanı yumurta rezervim iyi ve doktor ilaçların vücudumu yoracagini düşündü ve dinlenme süresi verdi ayrıca dondurulmuş yumurtanın tutma ihtimali daha fazla dedi sanırım bu yüzden

Çok şükür ohs olmadım yani vücudun su tutmadı gayet rahatım
Inşallah doğru kararı vermiştir bende 23 aydır bebek özlemi çekiyorum

İnşallah canım bir sürü yumurtan vardır ve kalitelidir döllenir hayırlısı ile de tutar inşallah allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın emeklerimizin karşılığını yüce rabbim den alırız inşallah:dua::dua:

Yumurta toplamadan sonra da bol bol dinlen protein ağırlıklı beslen bol bol su iç

İnşallah canım bir sürü yumurtan vardır ve kalitelidir döllenir hayırlısı ile de tutar inşallah allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın emeklerimizin karşılığını yüce rabbim den alırız inşallah:dua::dua:

Yumurta toplamadan sonra da bol bol dinlen protein ağırlıklı beslen bol bol su iç
:KK66:ama transfere 1 2 ay var malum kurban bayrami gelsin proteinler:)

Şaka bir yana bu dönemde vücut şu mu kaybediyor yoksa tamamen transfere yönelik mi dediniz
Tüm güzel duygularınız için teşekkürler bimukabele
Rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla nasip etsin

Benimde perşembe günü yumurtalar toplanacak 13 tane var ama 8-9 yumurta çıkar bize dedi bir iki tanesi küçük sadece. Çok şükür ki uzun süre iğne kullanmadım 7 günde büyüdü gelişti yumurtalar. Allah yardımcımız olsun kızlar :dua:

Benimde perşembe günü yumurtalar toplanacak 13 tane var ama 8-9 yumurta çıkar bize dedi bir iki tanesi küçük sadece. Çok şükür ki uzun süre iğne kullanmadım 7 günde büyüdü gelişti yumurtalar. Allah yardımcımız olsun kızlar :dua:
inşallah toplananların hepsi sağlıklı olur ve döllenir.benim opu günümde perşembe belli olacak.

:KK66:ama transfere 1 2 ay var malum kurban bayrami gelsin proteinler:)

Şaka bir yana bu dönemde vücut şu mu kaybediyor yoksa tamamen transfere yönelik mi dediniz
Tüm güzel duygularınız için teşekkürler bimukabele
Rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla nasip etsin

toplama işleminden sonra vücut proteinsiz kalıyor ve yumurta toplamadan dolayı anestezi alıyorsun ya onu sıvı ile dışarı atacaksın o yüzden süt şu yoğurt et falan ye

Back