Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Kan sulandirici igne kullananlar sizde morluklar içinde kalıyor musunuz. Her yanım morardı var mı buna bir çözüm acaba
Ohss gelişti vurulmaya başladım hala vuruluyorum malesef göbeğim her yerim morardı doğru teknikle de yapıyorum gene ve felaket yakıyor

Ohss gelişti vurulmaya başladım hala vuruluyorum malesef göbeğim her yerim morardı doğru teknikle de yapıyorum gene ve felaket yakıyor
Enjektör de hava bırakmayın hava veriyorsanız vücuda o da yapar morarma havasını alın tamamen enjektorun öyle çekin ilacı
Malesef durum bende de aynı her yolu denedim bindebir morarmiyor ne yapalim cekecez artik
kizlar ben 0.2 milimlik hibor dün aksam başladim, göbeği sikarak, dik bir sekilde iğneyi batirdim sonra göbegi biraktim ilaci yaptim, havasini almadim ama havayi enjektön en üst kisminda biraktim. yani ilaçtan sonra en son hava geliyor ve ilaci kilitliyor, sonra da pamukla 2 dk bastirdim, ilaç yakiyor evet ama morarma olmadi. Yağ dokusuna yaptigimiz icin hava sikinti olmaz. Birde böyle deneyin sizde de işe yarayacak mi

Kizlar transferim oldu bugün dualarınızda yer almak dileği ile ...

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize inşallah :)

2-5 gün arası cinsel perhiz olması gerekiyor....

Kızlar benim 1 Ağustos'ta transferim oldu ve çok şükür bu gün değerim belli oldu 242

Gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşallah :)

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…