- Emoji Skoru
- 415
- Puanlar
- 53
Hayırlı olsun arkadaşımKızlar benim 1 Ağustos'ta transferim oldu ve çok şükür bu gün değerim belli oldu 242
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
![KK24 :KK24: :KK24:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk24.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun arkadaşımKızlar benim 1 Ağustos'ta transferim oldu ve çok şükür bu gün değerim belli oldu 242
Nasıl etmen en kısa sürede sizlerden de kumlu haber bekliyorumBanusah tebrik ederim canim bizler icinde dua et olur mu?
O ancak 10 gün sonra belli olur ama kuzenim tüp yaptırmıştı o tecrübeli tektir dediHayırlı olsun arkadaşımsanırım çoğul gebelik değil mi?
![]()
Amin rabbim hepimiZe nasip etsingözünaydın.inşallah sağ salim kucağına alırsın...
değer biraz yüksek geldi de bana ona sebep demiştim canım.hayırlısıO ancak 10 gün sonra belli olur ama kuzenim tüp yaptırmıştı o tecrübeli tektir dedi
canım doktorum değer çok güzel dedi bir problem Yok pazartesi değerime bakacağız inşallah sonra da kese görününce belli olacak ama içimde ki his de tek diyor sağlıklı olsun da tek olsundeğer biraz yüksek geldi de bana ona sebep demiştim canım.hayırlısı![]()
Gözün aydınArkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedimacil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun
neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem
hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim
![]()
Hayirli olsun insallahhhh,kacinci gun embriyosu ve nerede yapildikizlar benim de bugün 2 embriyom transfer edildi, 12 günlük geri sayim başladı, dua edin![]()
Rabbim kazasız belasız güzel sonuçlarını vermeyi nasip etsin inşallah canım benim seninde güzel haberlerin gelsin bekliyoruz haberlerinikizlar benim de bugün 2 embriyom transfer edildi, 12 günlük geri sayim başladı, dua edin![]()
Rabbim kazasız belasız güzel sonuçlarını vermeyi nasip etsin inşallah canım benim seninde güzel haberlerin gelsin bekliyoruz haberlerinikizlar benim de bugün 2 embriyom transfer edildi, 12 günlük geri sayim başladı, dua edin![]()
tesekkür ederim, 3. gün embriyosu ankara hrs de yapildiHayirli olsun insallahhhh,kacinci gun embriyosu ve nerede yapildi
tesekkür ederim meslektasim:) seninki de hayirli olsun, Allah sağlicakla kucağina almayi nasip etsinRabbim kazasız belasız güzel sonuçlarını vermeyi nasip etsin inşallah canım benim seninde güzel haberlerin gelsin bekliyoruz haberlerini
Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 3. Gunumdeyimkizlar benim de bugün 2 embriyom transfer edildi, 12 günlük geri sayim başladı, dua edin![]()
Benim için büyük gün de bakalım salı transfer gerçekleşecek.Dün kan istemişti doktorum neden kan istediğini sordum ilaçların kandaki değerine bakacağım dedi.Tekrar aradı değerlerin iyi olduğunu söyledi.Hücre bölünmeleri güzel dedi.değer biraz yüksek geldi de bana ona sebep demiştim canım.hayırlısı![]()
Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedimacil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun
neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem
![]()
Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
![]()