• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Selam kızlar adet olmayı bekliyorum iki gün gecikti adetim normaldede pek düzenli degildi zaten :) insallah agustos ayı iyi gelir bize . Bi an önce klinige adım atmak istiyorum ne zaman tüp bebege heves etsem hamile kalıyorum ve düşürüyorum hayırlısı artk

Ca
değer biraz yüksek geldi de bana ona sebep demiştim canım.hayırlısı :KK66:
canım doktorum değer çok güzel dedi bir problem Yok pazartesi değerime bakacağız inşallah sonra da kese görününce belli olacak ama içimde ki his de tek diyor sağlıklı olsun da tek olsun :KK200: rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin

Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedim:KK43: acil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun :KK43: neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem:KK61: hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim:KK61::KK42::KK42::KK42:

Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedim:KK43: acil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun :KK43: neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem:KK61: hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim:KK61::KK42::KK42::KK42:
Gözün aydın

kizlar benim de bugün 2 embriyom transfer edildi, 12 günlük geri sayim başladı, dua edin:KK200:
Rabbim kazasız belasız güzel sonuçlarını vermeyi nasip etsin inşallah canım benim seninde güzel haberlerin gelsin bekliyoruz haberlerini

Rabbim kazasız belasız güzel sonuçlarını vermeyi nasip etsin inşallah canım benim seninde güzel haberlerin gelsin bekliyoruz haberlerini
tesekkür ederim meslektasim:) seninki de hayirli olsun, Allah sağlicakla kucağina almayi nasip etsin:emir_bebek:

değer biraz yüksek geldi de bana ona sebep demiştim canım.hayırlısı :KK66:
Benim için büyük gün de bakalım salı transfer gerçekleşecek.Dün kan istemişti doktorum neden kan istediğini sordum ilaçların kandaki değerine bakacağım dedi.Tekrar aradı değerlerin iyi olduğunu söyledi.Hücre bölünmeleri güzel dedi.

Back