Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

kizlar benim de bugün 2 embriyom transfer edildi, 12 günlük geri sayim başladı, dua edin
Hayırlı olsun inşallah.Bizim opu aynı gündü değil mi? Rabbim büyük teker teker güzel haberler verelim inşallah. Benimki de 5.gün embriyosu olacak bakalım. Ben de Ankara'da yaptırıyorum hastanem farklı .Aksini düşünmek istemiyorum ama sonuç yine negatif olursa hastane değişikliği istiyor eşim

Transfer sonrası 2. Gün nasıl geçti sizlerde bu 12 gün bilemedim . Çok heyecanlı bir bekleyiş hiye arkadaşım nasılsın ?

Karmakarışık bir haldeyim sen nasılsınkaderdasim
Dün akşam on dakika sitede yürüdüm hava aldım . İğnelerim var biliyorsun oksapar onlar beni çok yakıyor. Birde malum problem kabızlık var. İlaç içtim bakalım. Bugün 2. Gününüz sayılıyor bir belirti yok bende evime geçicem eşim il dışında çalışıyor seni annenlere götüreyim diyor annemlere gitmek istiyorum o da 5 saat yol ne yapıcam bilmiyorum .

benimkiler 5. güne gitmeyecek gibiydi transferi yaptilar, iyi senin 5. gün sansin daha yüksek olur

Evet iyi yapmisin. Arabada arkada yatarak gidebilirsin herhalde ama doktorunla bir konuş istersen.Bende hep yatmıyor um geziniyor um oturuyorum. Hafta sonuna denk geldiği için iki gündür esimde evin tüm işleri. Evet iğneler çok ağrı yapıyor benimde kalçam çok fena ağrıyor. Bol su iç aç karnına kuru üzüm ye ılık su iç üstüne.bende de hiç belirti yok. Çok erken biliyorum ama içine konulduğunu bilmenin verdiği birşey hissetmek istiyor insan hayırlısı olsun bakalım sonuç güzel olsunda

Herkesemerhaba eylul basindabende tedaviye baslayacagim e2 degerim kafami karistiriyor. Adetimin 2. Gunu bir kez 87 cikti diger adetimde 162 cikmis. Simdi sorum su bu deger tup bebege engel mi kesin ? Nolcak boylecok kotu hissediyorum

Kesinlikle öyle komik bi durum ki acaba ne hissedicem şimdi diye beklemek bakalım bulunduğum yerden 3-4 gün daha kıpırdamıycam sonrasında dikkatli bi şekilde giderim herhalde artık. Ben dün kalktım valla yatak serili hasta gibi hissettim arada geliyorum dinleniyorum. Ama öyle ayaktada çakılı gibi durmuyorum açıkcası . Sonumuz hayırlı olsun , sağlıklı olsun

Bu arada iğnelerimi karından uyguluyorum ben sen neden kalçadan uyguluyorsun ? Zor olmaz mı

Herkesemerhaba eylul basindabende tedaviye baslayacagim e2 degerim kafami karistiriyor. Adetimin 2. Gunu bir kez 87 cikti diger adetimde 162 cikmis. Simdi sorum su bu deger tup bebege engel mi kesin ? Nolcak boylecok kotu hissediyorum
sadece e2 mi yüksek çikmiş. fsh adetin 2. günü kaç?

Amiiiiinn amiiiiinn amiiiiinn

Ya gülmekten bişey olur mu acaba. Komik filmler izliyorum aklıma takıldı kahkaha arttığim zamanda oluyor
Hiç bişi olmaz şimdi seni tekrar güldürcem ben hazırlıklı ol dün geçe hapşırma krizine girdim aha dedim gitti doktoruma ulaştım bugün hocam hapşırıyorum diye hapşır ökdür kahkaha at hiç bişi olmaz dddi

o zaman gelsin bol kahkahalar

Ya sormayin hoca hapsirirken bile kontrollü olsun dedi beni de hergün hapsirik tutmasin mi :) rahatlasam mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…