• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

kızlar bı arada toplama işlemi nasıl oluyor canın yanıyor mu anestezi veriyorlar mi

kızlar bı arada toplama işlemi nasıl oluyor canın yanıyor mu anestezi veriyorlar mi
Evet uyutup tüm işlemi öyle yapıyorlar. İki saat kadar dinlendirin kahvaltı veriyorlar taburcu ediyorlar aynı gün. Benim hiç ağrım falan olmadı daha sonrasında da kişiden kişiye değişiyor umarım sizinde olmaz

Kizlar 5.günüm hafif kahverengi lekeyle bi parça geldi hayırlısı bilemedim tutunma olsa bile 5. Gün gelmesi normal mi

ameliyathane ortamında muayene pozisyonunda oluyorsun.anesteziyle oluyor hiçbir şey hissetmiyorsun.sonrasında ağrı sızı vb olmamıştı bende.

Merhaba arkadaşlar bende agustos tupbebek mucadelesine bir haftadır başladım insaAllah yumurtaciklarim istenilen kadar büyürse 9.opu işlemi perşembe günü gerçekleşecek...Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarda unitmayin
Allah seninde yardımcın olsun.inşallah olumlu gelişmelerini paylaş...

Evet uyutup tüm işlemi öyle yapıyorlar. İki saat kadar dinlendirin kahvaltı veriyorlar taburcu ediyorlar aynı gün. Benim hiç ağrım falan olmadı daha sonrasında da kişiden kişiye değişiyor umarım sizinde olmaz

teşekkür ederim cevabın için allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah isteyen herkesin de kucağı boş kalmasın inşallah

ameliyathane ortamında muayene pozisyonunda oluyorsun.anesteziyle oluyor hiçbir şey hissetmiyorsun.sonrasında ağrı sızı vb olmamıştı bende.

teşekkür ederim cevabın için allah razı olsun

kızlar benim de pazartesi toplama olacak ama yerleştirme diğer aya kaldı :KK61:

rica ederim ne demek.transfer neden ertelendi bu arada.inşalah benimde senden bir kaç gün sonra opum yapılır.

İnşallah canım inşallah
Benim progesteron tahlilim normal değerin üstünde olduğu için ertelendi canım malesef 1.56 çıkmış galiba o yüzden toplayacak ama yerleştirme yapılmayacak diğer ay bir şey olmazsa o zaman yapacaklar heralde

İnşallah canım inşallah
Benim progesteron tahlilim normal değerin üstünde olduğu için ertelendi canım malesef 1.56 çıkmış galiba o yüzden toplayacak ama yerleştirme yapılmayacak diğer ay bir şey olmazsa o zaman yapacaklar heralde
anladım masal hakkında hayırlısı olsun.inşallah opuda güzel sonuçlar alırsın...

hepimiz inş güzel haberler alırız canım

Merhaba kızlar. Ben de bu ay ikinci denememi yaptırdım. Birincisi mart ayında olmuştu. 4 yumurta alınmıştı ancak biri işlem gördü o da dollenmemisti. Dr vitamin verdi 4 ay kullan dedi. Ağustosa kaldık. 28 temmuz da adet oldum. Perşembe günü yumurtalarım toplandı. Daha iyi durumdaydı. Ama yine 4 yumurta almış doktorum. Sol yumurtaligim boş hiç oluşmuyor. Sağdan 4 tane alındı. Dün aradılar cesaretim yoktu telefonu açmaya eşim konuştu. Ikisi işlem görmüş biri döllenmiş. Inşallah gelişimi devam eder de transfer olur. Çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Her şey Allah tan O ol deyince oluverir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Güzel düşünelim güzel olsun inşallah

arkadaşlar merhaba ben de bu bölüme yeni geldim bizde tüp bebeğe başladık ilk denemem yani şu saate kadar her şey iyiydi yumurtalar büyümüştü çoğalmıştı ama son yapılan progesteron tahlili 1.59 mu ne çıkmış yani bu ne demek bir bilgisi olan var mı ? toplama yapılacak ama transfer diğer aya kaldı çok üzgünüm ben kendimi çok hazırlamıştım şuan ağlayarak yazıyorum
Bilirim bu hissi canını sıkma moral çok önemli arkadaşım

Back